I ja sam za fb grupu, tako da ako napravite, javite naziv :)
Zimske klokanice 2020 🌸
Cure, meni je kosa pocela otpadat u krugovima 😯😮😳 prije 2i pol mj sam primijetila prvi koji se prosirio, a u zadnje vrijeme je usporilo s ispadanjem i bas sam si pomislila super stat ce, kad ono sad novi sok i novi kruzic 🙄😬😭 do kraja trudnoce cu bez kose ostat omg 🥺😱😱😱
Meni je isto počela jako otpadati, imala sam dugu kosu, do pola leđa, ošišala sam se do vrata i sad je super, ništa više ne ispada. Obnavlja se kosa. Ionako nemam živaca za tu dugu kosu u ovom stanju. Jedva operem i ovu kratku.
Govorim o doslovno celavim krugovima bez kose 😳🥺 pregrozno
Cure, meni je kosa pocela otpadat u krugovima 😯😮😳 prije 2i pol mj sam primijetila prvi koji se prosirio, a u zadnje vrijeme je usporilo s ispadanjem i bas sam si pomislila super stat ce, kad ono sad novi sok i novi kruzic 🙄😬😭 do kraja trudnoce cu bez kose ostat omg 🥺😱😱😱
Meni je isto počela jako otpadati, imala sam dugu kosu, do pola leđa, ošišala sam se do vrata i sad je super, ništa više ne ispada. Obnavlja se kosa. Ionako nemam živaca za tu dugu kosu u ovom stanju. Jedva operem i ovu kratku.
Pa možda da probaš sa šišanjem spasiti za početak, a uvijek možeš kupiti šampon od čička koji je protiv otpadanja kose imaš i od Tinkture takvih šampona koji su jako dobri. Ionako je prirodno, pogledaj njihovu stranicu.
Ja nemam problema sa kosom, ali zato od jučer mi se pojavljuju neki pristići na rukama koji svrbe, a kada ih zagrebem onda se pojavi kao ranica... jel ima netko to?? Inače u ovoj trudnoći su mi tako prištevi izašli da me ovo baš i ne čudi 😣
Ja nemam problema sa kosom, ali zato od jučer mi se pojavljuju neki pristići na rukama koji svrbe, a kada ih zagrebem onda se pojavi kao ranica… jel ima netko to?? Inače u ovoj trudnoći su mi tako prištevi izašli da me ovo baš i ne čudi 😣
Ja inace imam dosta cisto lice - tu i tamo koji pristic (al sad, celo - bas mi se dosta osipalo), ovo po rukama nemam tak da ti bas i ne mogu pomoci 🥴
Pa možda da probaš sa šišanjem spasiti za početak, a uvijek možeš kupiti šampon od čička koji je protiv otpadanja kose imaš i od Tinkture takvih šampona koji su jako dobri. Ionako je prirodno, pogledaj njihovu stranicu.
Tenks, probat cu samponom prvo jer ak ju skratim necu moc vezat rep i sakrit to 😒
Ja nemam problema sa kosom, ali zato od jučer mi se pojavljuju neki pristići na rukama koji svrbe, a kada ih zagrebem onda se pojavi kao ranica… jel ima netko to?? Inače u ovoj trudnoći su mi tako prištevi izašli da me ovo baš i ne čudi 😣
hm, suha koža možda? previše dezificijensa? Ne znam koji posao radiš, možda od toga. Ionako sad svi koristimo alkohole za dezinfekciju, a i peremo ruke češće pa me ne čude takve reakcije kože.
Bubica bas je super sličica! Ful se dobro sve vidi 🤗
Sapice ako ti tako ispada kosa možda ipak da pođeš do dermatologa?
10.06. Nifty uredan 💖
Ja ću ostati na forumu ☺️
Ja ću vjerojatno raditi nifty radi godina, ali za sada idem korak po korak, samo neka sve ide svojim tokom kako treba 🤗
Ma super, računam da će dio cura ostati. Živcira me taj fejs, previse fotografija i tudje intime.Valjda sam prestara i previse retro. Jos uvijek idem redovito u knjiznicu, posudjujem i citam knjige.
Ja isto idem redovito u knjiznicu nema mi to iskreno veze sa fb. :) vise je instagram za fotografije (ja ga nemam) fb mi je ok. Imam 40 prijatelja vec godinama. 😂 ne idem preko te brojke
Super, ja sam dodala malo previse. Lakse mi je bez njega, na pocetku mi je bio ok, no kasnije sam imala dojam da sam obasuta razlicitim informacijama i reklama sa stranica za koje se ne sjecam da sam ikad lajkala. Nasalila sam se za fotke, uvijek mi je drago pogledati fotke prinova ili sa nekih putovanja.
Sortiraj odgovore
Najstariji