Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Brunoibrankica
    08. Travanj 2020. 18:52

Di su nam MarinaStam i Arwen87 ?? Dugo nisu pisale... 

• boba_28
    08. Travanj 2020. 18:54

Super je aplikacija!! S obzirom na zadnju mengu piše mi 4+3. Čini mi se da ću još malo pričekati sa odlaskom...možda se i ova situacija sa koronom malo smiri, možda barem neke mjere popuste. 

• boba_28
    08. Travanj 2020. 18:59

RedRobin,

ja  boravim u Zagrebu a inače mi je prebivalište još uvijek drugi grad u koji sad ne mogu zbog ovih mjera. Ako se smije znati gdje si išla kod privatnika? koliko je otprilike cijena? i da li te je poslao a izvadiš betu i ostale nalaze?

08. Travanj 2020. 20:00

Brunoibrankica, sigurno jos 4 tjedna. 
    Ja radim u prosvjeti pa onda sad radim od doma. Plan mi je ako sve bude u redu s trudnocom i ako vise ne bude nastave u skolama, radit do 8.mjeseca. I onda u 9. otvorit bolovanje. 
    Boba, isla sam u Repromed kliniku kod dr. Radončića. On je onako dosta opusten, a cini mi se veliki strucnjak pa ga preporucam. Inace je strucnjak za mpo postupke. 
    Napravio mi je sam uzv, to je bilo 400kn. Imas na njihovom webu cjenik, samo upisi repromed u google pa ce ti izbacit. Ovdje ne mogu nis linkat, inace bi ti linkala. 

08. Travanj 2020. 20:04

boba_28

RedRobin,

ja boravim u Zagrebu a inače mi je prebivalište još uvijek drugi grad u koji sad ne mogu zbog ovih mjera. Ako se smije znati gdje si išla kod privatnika? koliko je otprilike cijena? i da li te je poslao a izvadiš betu i ostale nalaze?

E da, i nije trazio betu. Mislim da nije jer je srce kucalo. Samo je rekao da donesem sljedeci put krvnu sliku. 
    Sad u ovako ranoj trudnoci mislim da ni ne moze puno napravit osim dat utrogestan ili duphaston i preporucit mirovanje. 

pepipeps
    08. Travanj 2020. 20:10

RedRobin

Brunoibrankica,sigurno jos 4 tjedna.
    Ja radim u prosvjeti pa onda sad radim od doma. Plan mi je ako sve bude u redu s trudnocom i ako vise ne bude nastave u skolama, radit do 8.mjeseca. I onda u 9. otvorit bolovanje.
    Boba, isla sam u Repromed kliniku kod dr. Radončića. On je onako dosta opusten, a cini mi se veliki strucnjak pa ga preporucam. Inace je strucnjak za mpo postupke.
    Napravio mi je sam uzv, to je bilo 400kn. Imas na njihovom webu cjenik, samo upisi repromed u google pa ce ti izbacit. Ovdje ne mogu nis linkat, inace bi ti linkala.

I ja sam u prosvjeti:) Pola dana spavam pola sam na Loomenu, Teamsu, u Google Classroomu 😂😉

• Mojamrva
    08. Travanj 2020. 20:29

Vanmaternična.. taman čekam za op.. 
    ipak nemam sreće

Mojamrvaa

08. Travanj 2020. 20:45

pepipeps

RedRobin

Brunoibrankica,sigurno jos 4 tjedna.

I ja sam u prosvjeti:) Pola dana spavam pola sam na Loomenu, Teamsu, u Google Classroomu 😂😉

I ja sam u prosvjeti inace, al sam sad na porodiljnom s malim i bas mi je drago kaj ne moram se backati sad s tom virtualnom nastavom 😀

08. Travanj 2020. 20:46

Mojamrva

Vanmaternična.. taman čekam za op..
    ipak nemam sreće

Ajoj 😭 jos jedna vanmaternica u grupi. Bas mi je zao! 😔😔😭

08. Travanj 2020. 20:49

Mojamrva, jako mi je zao 😢
    Drzi se! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.