Super je aplikacija!! S obzirom na zadnju mengu piše mi 4+3. Čini mi se da ću još malo pričekati sa odlaskom...možda se i ova situacija sa koronom malo smiri, možda barem neke mjere popuste.
RedRobin,
ja boravim u Zagrebu a inače mi je prebivalište još uvijek drugi grad u koji sad ne mogu zbog ovih mjera. Ako se smije znati gdje si išla kod privatnika? koliko je otprilike cijena? i da li te je poslao a izvadiš betu i ostale nalaze?
Brunoibrankica, sigurno jos 4 tjedna.
Ja radim u prosvjeti pa onda sad radim od doma. Plan mi je ako sve bude u redu s trudnocom i ako vise ne bude nastave u skolama, radit do 8.mjeseca. I onda u 9. otvorit bolovanje.
Boba, isla sam u Repromed kliniku kod dr. Radončića. On je onako dosta opusten, a cini mi se veliki strucnjak pa ga preporucam. Inace je strucnjak za mpo postupke.
Napravio mi je sam uzv, to je bilo 400kn. Imas na njihovom webu cjenik, samo upisi repromed u google pa ce ti izbacit. Ovdje ne mogu nis linkat, inace bi ti linkala.
RedRobin,
ja boravim u Zagrebu a inače mi je prebivalište još uvijek drugi grad u koji sad ne mogu zbog ovih mjera. Ako se smije znati gdje si išla kod privatnika? koliko je otprilike cijena? i da li te je poslao a izvadiš betu i ostale nalaze?
E da, i nije trazio betu. Mislim da nije jer je srce kucalo. Samo je rekao da donesem sljedeci put krvnu sliku.
Sad u ovako ranoj trudnoci mislim da ni ne moze puno napravit osim dat utrogestan ili duphaston i preporucit mirovanje.
Brunoibrankica,sigurno jos 4 tjedna.
Ja radim u prosvjeti pa onda sad radim od doma. Plan mi je ako sve bude u redu s trudnocom i ako vise ne bude nastave u skolama, radit do 8.mjeseca. I onda u 9. otvorit bolovanje.
Boba, isla sam u Repromed kliniku kod dr. Radončića. On je onako dosta opusten, a cini mi se veliki strucnjak pa ga preporucam. Inace je strucnjak za mpo postupke.
Napravio mi je sam uzv, to je bilo 400kn. Imas na njihovom webu cjenik, samo upisi repromed u google pa ce ti izbacit. Ovdje ne mogu nis linkat, inace bi ti linkala.
I ja sam u prosvjeti:) Pola dana spavam pola sam na Loomenu, Teamsu, u Google Classroomu 😂😉
Brunoibrankica,sigurno jos 4 tjedna.
I ja sam u prosvjeti:) Pola dana spavam pola sam na Loomenu, Teamsu, u Google Classroomu 😂😉
I ja sam u prosvjeti inace, al sam sad na porodiljnom s malim i bas mi je drago kaj ne moram se backati sad s tom virtualnom nastavom 😀
Vanmaternična.. taman čekam za op..
ipak nemam sreće
Ajoj 😭 jos jedna vanmaternica u grupi. Bas mi je zao! 😔😔😭
Sortiraj odgovore
Najstariji