Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    08. Travanj 2020. 15:31

RedRobin

Tea22

RedRobin,Mojamrva kako ste vi cure

Evo, ja sam otišla privatno. Vidjelo se srčeko. Taman je plod velik za šest tjedana. Tako da mi je ovulacija bila čak i prije neg sam mislila. Rekao mi je da je smješten niže nego je uobičajeno, ali da će se održati i da moguće da zato malo krvarim. Rekao mi je da nastavim s utrogestanom i strogo mirujem. Kontrola za 4 tjedna, 6.5.
    Mojamrva, odi na pregled negdje ak te strah. Mene isto grči, ne jako, al je prisutno. Sinoć nisam mogla spavati od brige pa sam da budem mirna otišla privatno. I mislim da ću sad kod njega vodit trudnoću. Izgleda da nemamo baš školske trudnoće, al to ne znači da neće biti uspješne :D

Ne mogu ti opisati koliko sam sretna zbog tebe, bas mi je drago da je sve uredu🥰

08. Travanj 2020. 15:46

Tea22

Ne mogu ti opisati koliko sam sretna zbog tebe, bas mi je drago da je sve uredu🥰

Hvala :) Ajde, na pola smo prvog tromjesečja. Možemo mi to :D 

Tea22
    08. Travanj 2020. 15:56

RedRobin

Tea22

Hvala :) Ajde, na pola smo prvog tromjesečja. Možemo mi to :D

Haha bas tako, doslovno odbrojavam do 21.05. kad ce proc ovih 12 tjedana😅

isabelagregorijan
    08. Travanj 2020. 16:21

Malo dam uletila u vasu grupu jer bi meni bilo drago da je mene netko dosi tak utjesit 😀 smedi iscjedak..prati me od kad sam saznala da sam trudna, par dans je tu, pa ga par dana nema, onako je mrvicast, ko komadici neki, s vremenom je postao žuckasti, nitko ne zna otkuda je, ali su mi rekli da je to sve normalno na početku dok se sve rasteze. Nadam se da sam vas bar malo utjesila😘

[/url

• boba_28
    08. Travanj 2020. 16:58

Pozdrav curke,
    mislim da spadam u ovu grupu zimske bebice :)
    Plusić, prvi dan zadnje menge mi je 8.3., i sada kasni 3 dana. Jel to znaci da sam sada u 5tjednu trudnoce? 5.tjedan plus 3 dana? Mislila sam malo pricekati i poslije Uskrsa otici na pregled. Za sad nemam bolove, osim laganih grceva kao pred menstruaciju i osjetljivih bradavica. Ostalo je sve okej. Koliko vidim po komentarima, ne trebam se zuriti sa prvim pregledom ak se dobro osjecam?

Moram spomenuti da sam imala missed ab pocetkom 10.mjeseca prosle godine.

Ps. pokusavam sakriti osmijeh sama od sebe valjda zbog toga sto se to dogodilo prosle godine, al ne mogu 😁.

08. Travanj 2020. 17:19

boba_28

Pozdrav curke,
    mislim da spadam u ovu grupu zimske bebice :)
    Plusić, prvi dan zadnje menge mi je 8.3., i sada kasni 3 dana. Jel to znaci da sam sada u 5tjednu trudnoce? 5.tjedan plus 3 dana? Mislila sam malo pricekati i poslije Uskrsa otici na pregled. Za sad nemam bolove, osim laganih grceva kao pred menstruaciju i osjetljivih bradavica. Ostalo je sve okej. Koliko vidim po komentarima, ne trebam se zuriti sa prvim pregledom ak se dobro osjecam?

Moram spomenuti da sam imala missed ab pocetkom 10.mjeseca prosle godine.

Ps. pokusavam sakriti osmijeh sama od sebe valjda zbog toga sto se to dogodilo prosle godine, al ne mogu 😁.

Dobrodošla :D i čestitam :D 
    Skini si neku aplikaciju da ti ona izračuna koliko si trudna. Meni je najbolja Ovia pregnancy tracker. 
    Pa ne trebaš se žuriti s pregledom ak ti je sve ok. Negdje oko 7.-8. tjedna je ok otići na prvi pregled, mislim. Al najbolje nazovi ginekologa pa nek ti on kaže. 

Brunoibrankica
    08. Travanj 2020. 18:09

zelimbebu

JaTeTo

zelimbebu

JaTeTo

zelimbebu

I ja trebam pomoc juce posle podne sam imala jake zigove bez krvarenja,evo sad sam ustala vidim dve tri kapi krvi sta da eadim

Idi ginekologu, moze biti svasta, a ne mora biti nista.
    Vjerujem da nije nista, ali nek doktor pogleda.

Nadam se da ce biti dobro ali bojim se imam strah jer pre 3 godine sam imala van maternicnu zvacu danas gin pa cu vidjet drzite mi fige da prode sve dobro

Vjerujem da bude sve super! Javi kaj kaze doktor!

Cure samo da vam javim ja sam u bolnici nazalost imali smo ponovo van maternicnu trudnocu 😢😢

Aaaa.... Žao mi je... Drži se... Sve smo uz tebe.. ❤️

Brunoibrankica
    08. Travanj 2020. 18:10

RedRobin

Tea22

RedRobin,Mojamrva kako ste vi cure

Evo, ja sam otišla privatno. Vidjelo se srčeko. Taman je plod velik za šest tjedana. Tako da mi je ovulacija bila čak i prije neg sam mislila. Rekao mi je da je smješten niže nego je uobičajeno, ali da će se održati i da moguće da zato malo krvarim. Rekao mi je da nastavim s utrogestanom i strogo mirujem. Kontrola za 4 tjedna, 6.5.
    Mojamrva, odi na pregled negdje ak te strah. Mene isto grči, ne jako, al je prisutno. Sinoć nisam mogla spavati od brige pa sam da budem mirna otišla privatno. I mislim da ću sad kod njega vodit trudnoću. Izgleda da nemamo baš školske trudnoće, al to ne znači da neće biti uspješne :D

Utrogestan stavljaš vaginalno ?!? Ja stavljam 3x2 na dan.... I to mi je tako užasno!
    Drago mi je da je srceko tu... ❤️💪🏼

08. Travanj 2020. 18:25

Brunoibrankica

Utrogestan stavljaš vaginalno ?!? Ja stavljam 3x2 na dan…. I to mi je tako užasno!
    Drago mi je da je srceko tu… ❤️💪🏼

Da, vaginalno, isto 3x2. Ma meni nije tako strašno, iživcira me kaj mi onda iscuri, ali dobro... neka odradi što treba :) 

Brunoibrankica
    08. Travanj 2020. 18:50

RedRobin

Brunoibrankica

Utrogestan stavljaš vaginalno ?!? Ja stavljam 3x2 na dan…. I to mi je tako užasno!
    Drago mi je da je srceko tu… ❤️💪🏼

Da, vaginalno, isto 3x2. Ma meni nije tako strašno, iživcira me kaj mi onda iscuri, ali dobro… neka odradi što treba :)

Pa to daaa... Trebalo bi lezat... A kako .. ujutro stavim i moram sjati za komp i raditi popodne moram skuhati... 
    Do kad ih moraš koristiti?!!
    Do kad mislite raditi vi koje radite...?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.