Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Travanj 2020. 10:12

JaTeTo

zelimbebu

JaTeTo

zelimbebu

I ja trebam pomoc juce posle podne sam imala jake zigove bez krvarenja,evo sad sam ustala vidim dve tri kapi krvi sta da eadim

Idi ginekologu, moze biti svasta, a ne mora biti nista.
    Vjerujem da nije nista, ali nek doktor pogleda.

Nadam se da ce biti dobro ali bojim se imam strah jer pre 3 godine sam imala van maternicnu zvacu danas gin pa cu vidjet drzite mi fige da prode sve dobro

Vjerujem da bude sve super! Javi kaj kaze doktor!

Cure samo da vam javim ja sam u bolnici nazalost imali smo ponovo van maternicnu trudnocu 😢😢

• Mojamrva
    08. Travanj 2020. 10:22

zelimbebu

JaTeTo

zelimbebu

JaTeTo

zelimbebu

I ja trebam pomoc juce posle podne sam imala jake zigove bez krvarenja,evo sad sam ustala vidim dve tri kapi krvi sta da eadim

Nadam se da ce biti dobro ali bojim se imam strah jer pre 3 godine sam imala van maternicnu zvacu danas gin pa cu vidjet drzite mi fige da prode sve dobro

Cure samo da vam javim ja sam u bolnici nazalost imali smo ponovo van maternicnu trudnocu 😢😢

😪☹️

Mojamrvaa

• Perla123
    08. Travanj 2020. 10:30

zelimbebu

JaTeTo

zelimbebu

JaTeTo

zelimbebu

Bas mi je zao! Drži se 😢😢

Tea22
    08. Travanj 2020. 10:37

Beskrajno mi je zao, svim srcem zelim da se sto prije oporavis
    Svi smo mi uz tebe, i saljemo ti veliki zagrljaj❤
    Nemoj posustati, kad tad sve mora biti uredu 

08. Travanj 2020. 10:44

zelimbebu

JaTeTo

zelimbebu

JaTeTo

zelimbebu

Ajmeee 😭😭 jako mi je zao! Drzi se ❤️

08. Travanj 2020. 11:53

zelimbebu

Jako mi je žao. Drži se! Znam da ti je sad jako teško i da će ti trebati vremena da "provariš" sve što se dogodilo, ali ne daj da te obeshrabri ovo. Danas je medicina jako uznapredovala i sreća naša da imamo opcija. Dođi k sebi i onda kad si spremna istraži što je najbolje za tebe. 

Tea22
    08. Travanj 2020. 12:41

RedRobin,Mojamrva kako ste vi cure

• Mojamrva
    08. Travanj 2020. 13:09

Tea22

ja i dalje baš nekako sam tužna, boli me desni jajnik pa prestane.. smeđi iscjedak i dalje u tragovima na ulošku.. jedva čekam sutra naz. ginekologa kako smo se dogovorili, htjela sam i jutros ga zvati, jer me boli svako malo, ali sam odustala, ležim, doslovno se ne mičem, smiriti ću se malo, pijem čaj, gledam tv i nadam se čvrsto da je sve ok..
    Smeđi taj iscjedak me muči.. volila bi da ga nema

Mojamrvaa

Tea22
    08. Travanj 2020. 13:16

Ja na tvom mjestu ne bi cekala
    Otisla bi ili kod gineko ili na hitnu, tvoja beba je u pitanju.. 
    Dobro je sto mirujes, al ja ti savjetujem da odes vidjeti vec danas sto je u pitanju

08. Travanj 2020. 15:10

Tea22

Evo, ja sam otišla privatno. Vidjelo se srčeko. Taman je plod velik za šest tjedana. Tako da mi je ovulacija bila čak i prije neg sam mislila. Rekao mi je da je smješten niže nego je uobičajeno, ali da će se održati i da moguće da zato malo krvarim. Rekao mi je da nastavim s utrogestanom i strogo mirujem. Kontrola za 4 tjedna, 6.5.  
    Mojamrva, odi na pregled negdje ak te strah. Mene isto grči, ne jako, al je prisutno. Sinoć nisam mogla spavati od brige pa sam da budem mirna otišla privatno. I mislim da ću sad kod njega vodit trudnoću. Izgleda da nemamo baš školske trudnoće, al to ne znači da neće biti uspješne :D 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.