Dobro jutro...
Evo ja sa pregleda dosla, jutros vec tragovi krvi jasno vidljivi, opet biokemijska nazalost...
Imala sam jednu u novembru i eto sad opet u aprilu.
Nista idemo dalje u nove pobjede, dobila sam ustrogen za sljedeci pozitivan test cim bude da pocnem odmah.
Inace sve je ok i kod mene i muza i doktorica me stvarno jako podrzava pa tako da ne odustajem💪🏻
Vama svima zelim sto ljepsu trudnocu a ja se javim opet kad budem pozitivna, nadam se da ce brzo uspjeti opet 🙏
Kcerkica 2015 ♥️
Spontani Novembar 2019 5+3tt
Spontani April 2020 5+4tt
Dobro jutro…
Evo ja sa pregleda dosla, jutros vec tragovi krvi jasno vidljivi, opet biokemijska nazalost…
Nista idemo dalje u nove pobjede, dobila sam ustrogen za sljedeci pozitivan test cim bude da pocnem odmah.
Inace sve je ok i kod mene i muza i doktorica me stvarno jako podrzava pa tako da ne odustajem💪🏻
Vama svima zelim sto ljepsu trudnocu a ja se javim opet kad budem pozitivna, nadam se da ce brzo uspjeti opet 🙏
Ajme ne 🥺 jako mi je zao. Bravo za pozitivne misli, drzim fige da odmah uspije i da onda i ostane 😊
Dobro jutro…
Evo ja sa pregleda dosla, jutros vec tragovi krvi jasno vidljivi, opet biokemijska nazalost…
Jako mi je zao, ali nema predaje❤
Jos stignes ostati trudna sa jos jednim zimskim bebacem 🥰🥰
Ninuska iskreno drzim fige da je sve ok, kod bete je najvaznije da se pravilno dupla kolko ja znam. Ja bi si ju izvadila jos jednom da se umirim 😀…
Cure, jesu nekome pocele mucnine? Ja sam 5+5 i vec mi je par dana zlo (neovisno o dijelu dana) nemam uopce volje jest, a znam da moram… prvo sam si mislila da si umisljam al sam skuzila da ipak ne umisljam jer cim se sagnem ili cucnem zeludac mi je u grlu…da se razumijemo, zbog bebe mi uopce nije problem trpit mucnine ni 8mj jos, samo da je ziva i zdrava, al si nekak razmisljam pa kaj nije malo prerano
Nije ti prerano :D Frendica je imala otpočetka mučnine i povraćanja tak da hoće to :)
Ja nemam baš nekih opipljivih simptoma. Danas sam se napokon naspavala i ok se osjećam :D
Jučer sam si naručila jastuk za trudnice/dojenje jer imam neki mutavi položaj spavanja od kojeg me i inače kičma zna boljet. A pred dva dana sam u nekom skroz glupom položaju zaspala da su me leđa još dva dana kasnije boljela. Tak da me baš zanima kakve će promjene jastuk donijeti. Nadam se pozitivne :D
Od kud si narucila jastuk?
Ja bi isto,ne zato jer mi treba vec zato da si priustim neku trudnicku stvar😄😄
MarinaStam, zao mi je 🙁 Nadam se da nam se vratis brzo s jednim malim jarcem ili vodenjakom na putu 😊
Žao mi je, Marina. Drži se. 😌
Ja jastuk isto planiram kupiti, to mi je bilo no.1 na listi želja :)
Vanmaternična.. taman čekam za op..
ipak nemam sreće
Cuuuure tako mi je žao 😟😞😞😞
Op ide kad je vanmaternicna ?!
Budite hrabre…. Mene to bas pogodi…
Molim za Vas
pozz..
plod nije bio u maternici nego prislonjen na jajovod, izvadili su jajovod.. beta je bila samo 348,trebala je biti u tisućama.
našli dva mioma. dobročudna valjda ali su isto poslani na analizu.
Laparoskopski op ide.. tri rupice.. šavove moram za osam dana vaditi
inače, ne mora značiti ako primijetite krv da je odmah vanmat. jer gin je rekao nema veze to, ali kad nije vidio plod u maternici, zvao još jednog gin da pogleda.. i to je bilo to.. odmah su me ostavili.. u 21h operirali, skroz te uspavaju.. i evo sad sam već kući.
Mojamrvaa
Dobro jutro…
Zao mi je jako! ❤️
Evo i mene s pregleda, velicina ploda odgovara tjednima trudnoce, srce kuca ❤️ kontrola za mjesec dana ponovo!
Veseli pozdrav curke, neznam u koju grupu pripadam
Meni je terminic 16.11 znaci vec sam 8 tjedana😊😊
U jesenskim bebama su vec puno vise trudne pa se nekako ne uklapam😑
Bili smo tek u pon na prvom pregledu, srce kuca ko veliko i sve je ok
Od simptomica imam uzasno bolne grudi i zadnja dva dana uzasne mucnine, do pred dva dana sam umirala od gladi svakih sat vremena tako da sam vec dobila 3.5 kile, al to malo i prepisujem nedostatku kretanja zadnjih par tjedana radi korone
Ali eto sad su me stisle te mucnine, malo je štufno ali sve cu izdrzati i nadam se da cemo ovaj put uspjeti jer 6 godina pokusavamo( ovo je treca sreca )
Pa eto par sitnica o meni😃😃😃
Sortiraj odgovore
Najstariji