Veseli pozdrav curke, neznam u koju grupu pripadam
Meni je terminic 16.11 znaci vec sam 8 tjedana😊😊
U jesenskim bebama su vec puno vise trudne pa se nekako ne uklapam😑
Bili smo tek u pon na prvom pregledu, srce kuca ko veliko i sve je ok
Od simptomica imam uzasno bolne grudi i zadnja dva dana uzasne mucnine, do pred dva dana sam umirala od gladi svakih sat vremena tako da sam vec dobila 3.5 kile, al to malo i prepisujem nedostatku kretanja zadnjih par tjedana radi korone
Ali eto sad su me stisle te mucnine, malo je štufno ali sve cu izdrzati i nadam se da cemo ovaj put uspjeti jer 6 godina pokusavamo( ovo je treca sreca )
Pa eto par sitnica o meni😃😃😃
Ppoppy, dobrodošla! Sretno! :)
Od simptomica imam uzasno bolne grudi i zadnja dva dana uzasne mucnine, do pred dva dana sam umirala od gladi svakih sat vremena tako da sam vec dobila 3.5 kile, al to malo i prepisujem nedostatku kretanja zadnjih par tjedana radi korone
Ali eto sad su me stisle te mucnine, malo je štufno ali sve cu izdrzati i nadam se da cemo ovaj put uspjeti jer 6 godina pokusavamo( ovo je treca sreca )
U istom smo, i meni je 3.sreca.. nadam se da ce bit sreca 🤗🥰 ja sam 5+5 i za sad je sve ok
Dobrodosla 🥰🥰
Ja sam tocno 6tj, mislim da u ovoj grupi ima djevojaka koje su i vise tj od mene trudne, tako da svakako mislim da ovdje pripadas❤
Odlicno❤️❤️❤️
Moram priznati da sam bas u strahu, jedva sam docekala pregled iako moram priznati sa onog trena kad mi je rekao da je sve ok samo sam cekala da mi da papire samo da izadjem ispred da zagrlim muza😊😊
Ima li tko problema sa spavanjem? Ja stalno umorna a spavanje mi je katastrofa, sova je za mene super, malo me to brine 😑
Cure, evo da se javim...najprije zagrljaj svim curama koje prolaze lose ishode...znam nazalost i ja da nije lako..drzite se...vrijeme ipak popravi ponesto🥰🥰🥰
Ja sam bila opet na pregledu...6+5...i vratila sam se totalno zbunjena...uglalvnom..trazili smo srce ne znam koliko...ona kaze beba se priljubila uz gest.vrecicu..nikako uhvatiti...i vec sam u glavi bila odustala kada je napokon nasla otkucaje..rekla.mi je da je beba malo manja...kao 6+1...a ja sam sigurna u svoj datum jer pratim o i znam da sam u tom tj.imala samo jednom odnos..tako da bi trebalo biti 6+5 ili najnajmanje 6+4...pa me to malo brine...zajedno s onim iscjedkom na pocetku kojeg sada nema...ali eto..mm su u pitanju pa se nadam....sa starijom curkom smo na 6+3 odmah nasli otkucaje..a odstupanja u crl su nam uvijek bila +- 2 dana...nadam se najboljem
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Poppy, dobrodosla! Zelim ti puno srece 😁 mene je bas sad uhvatilo zderanje nekako, zasad sam cak smrsavila kilu i pol u zadnja dva tjedna.
Tea, narucila sam od ethereal-a. Preporucila mi je curka na ljetnim bebama gdje sam trazila preporku. Javim dojmove kad stigne 😊
Cure, evo da se javim…najprije zagrljaj svim curama koje prolaze lose ishode…znam nazalost i ja da nije lako..drzite se…vrijeme ipak popravi ponesto🥰🥰🥰
Ja sam bila opet na pregledu…6+5…i vratila sam se totalno zbunjena…uglalvnom..trazili smo srce ne znam koliko…ona kaze beba se priljubila uz gest.vrecicu..nikako uhvatiti…i vec sam u glavi bila odustala kada je napokon nasla otkucaje..rekla.mi je da je beba malo manja…kao 6+1…a ja sam sigurna u svoj datum jer pratim o i znam da sam u tom tj.imala samo jednom odnos..tako da bi trebalo biti 6+5 ili najnajmanje 6+4…pa me to malo brine…zajedno s onim iscjedkom na pocetku kojeg sada nema…ali eto..mm su u pitanju pa se nadam….sa starijom curkom smo na 6+3 odmah nasli otkucaje..a odstupanja u crl su nam uvijek bila +- 2 dana…nadam se najboljem
Pratila si ovulaciju trakicama pa si sigurna kad je bila?
Cure, kakve bi bolove imate u trbuhu? Mene do sad grčilo svugdje, a danas vise na desnoj strani ( ne mogu procijeniti dal je to maternica još ili ipak prema jajniku vuče). Bol nije ni oštra ni jaka, al je neugodna, odnosno ja se vise brinem da nije nešto loše u pitanju.
Cure, evo da se javim…najprije zagrljaj svim curama koje prolaze lose ishode…znam nazalost i ja da nije lako..drzite se…vrijeme ipak popravi ponesto🥰🥰🥰
Ja sam bila opet na pregledu…6+5…i vratila sam se totalno zbunjena…uglalvnom..trazili smo srce ne znam koliko…ona kaze beba se priljubila uz gest.vrecicu..nikako uhvatiti…i vec sam u glavi bila odustala kada je napokon nasla otkucaje..rekla.mi je da je beba malo manja…kao 6+1…a ja sam sigurna u svoj datum jer pratim o i znam da sam u tom tj.imala samo jednom odnos..tako da bi trebalo biti 6+5 ili najnajmanje 6+4…pa me to malo brine…zajedno s onim iscjedkom na pocetku kojeg sada nema…ali eto..mm su u pitanju pa se nadam….sa starijom curkom smo na 6+3 odmah nasli otkucaje..a odstupanja u crl su nam uvijek bila +- 2 dana…nadam se najboljem
Da
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Da
Mislila sam ako možda nisi da ti je možda kasnije bila ovulacija, a spermiji ionak mogu preživjeti i do nekoliko dana pa da je možda kasnije došlo do oplodnje.
Ne znam kolika su odstupanja u veličini uobičajena. Znam da jedan ginekolog zna reći jedno, drugi drugo. A odstupanja od 2 ili 3 dana mi se ne čini kao neka velika razlika. Ak se priljubila beba uz gestacijsku, možda ju je bilo teško i izmjeriti.
Sortiraj odgovore
Najstariji