Žene moje.. i meni prekjučer počeo smeđi iscjedak..
Zvala sam odmah svog gin. prepisao mi Duphaston 3*1.. i mirovanje, a drugi tjedan idem na prvi ultrazvuk. Kaže on da može biti da je ostalo još stare krvi, da se ne brinem.. kmeee.. kako da se ne brinem..
Uglavnom, sa smeđim iscjetkom nije stalo, stalno me boli doli kao da trebam menstruaciju dobiti.. malo desni pa onda lijevi jajnik, pa trbuh.. pa u krug tako..
Ima li itko od Vas kakvih iskustva sličnih, i da li je to normalno.. Ja sam sad 5+5
Ja sam u prosloj trudnoci imala smedi oscjedak od 5+3 (al je bio vikend), u pon ns 5+5 sama zvala gin koja je rekla da dodem bilo kad do kraja smjene da pogleda- sve je tada bilo ok samo mi je dala utrogestane 2x2 i prestalo je za 2dana. Al sam opet na 8+3 pocela krvarit pod utrogestanima i tada su mi na hitnoj utvrdili missed (iako krvarenje nije dolazilo iz maternice nego imam ultra osjetljiv cerviks)... tak da, mirovanje i progesteron i bit ce sve ok.. dok nije svjeza krv smatra se da nema razloga za preveliku paniku (lako njima rec)🤔😄
Vanmaternična.. taman čekam za op..
ipak nemam sreće
Cuuuure tako mi je žao 😟😞😞😞
Op ide kad je vanmaternicna ?!
Budite hrabre.... Mene to bas pogodi...
Molim za Vas
Žene moje.. i meni prekjučer počeo smeđi iscjedak..
Zvala sam odmah svog gin. prepisao mi Duphaston 3*1.. i mirovanje, a drugi tjedan idem na prvi ultrazvuk. Kaže on da može biti da je ostalo još stare krvi, da se ne brinem.. kmeee.. kako da se ne brinem..
Uglavnom, sa smeđim iscjetkom nije stalo, stalno me boli doli kao da trebam menstruaciju dobiti.. malo desni pa onda lijevi jajnik, pa trbuh.. pa u krug tako..
Ima li itko od Vas kakvih iskustva sličnih, i da li je to normalno.. Ja sam sad 5+5
Ja sam u prosloj trudnoci imala smedi oscjedak od 5+3 (al je bio vikend), u pon ns 5+5 sama zvala gin koja je rekla da dodem bilo kad do kraja smjene da pogleda- sve je tada bilo ok samo mi je dala utrogestane 2x2 i prestalo je za 2dana. Al sam opet na 8+3 pocela krvarit pod utrogestanima i tada su mi na hitnoj utvrdili missed (iako krvarenje nije dolazilo iz maternice nego imam ultra osjetljiv cerviks)… tak da, mirovanje i progesteron i bit ce sve ok.. dok nije svjeza krv smatra se da nema razloga za preveliku paniku (lako njima rec)🤔😄
Sad tek vidim vanmaternicna - uzaaaasno mi je zao mojamrva i zelimbebu ... zelim vam brz oporavak cure, drzite se 😔🥺
Di su nam MarinaStam i Arwen87 ?? Dugo nisu pisale…
Tu sam,tu sam cure!😊❤️
Pratim vas pomalo kad stignem!
Nadam se da ste sve dobro!
Jako mi je zao cura koje su imale vanmaternicnu trudnocu,ne mogu ni zamisliti kako vam je i sto trenutno prolazite!
Zelim vam sto brzi oporavak,i kad vas iznenadi sljedeci puta plus, neka to bude onaj koji cete za 9 mjeseci drzati u rukama❤️
Ja sam inace dobro,jedino me jucer poceo boliti trbuh negdje popodne,nisu to bili grcevi,nego onako nekakva konstantna,dosadna bol...mozda ne toliko ni bol,koliko neki pritisak i osjecaj nadutosti da sam imala dojam kako me pecka cijeli donji dio trbuha!
Da li je koja od vas imala nesto slicno?
Bila sam budna do pola 5 skoro,nisam se mogla namjestiti i sto sam vise razmisljala o tome da se ne sjecam kako me do sad tako bolilo,kao da se bol pojacavala!
Mislila sam cak i da odem na hitnu pa odustala od toga...najbliza bolnica mi u Vinkovcima,ne bih riskirala da nesto pokupim,a uostalom,i da sam otisla ne znam sta bi im pametno rekla-da nije bas da me boli,nego pece i stvara mi neki ruzan osjecaj!🤦♀️
Krvarila nisam,danas je sve vise manje ok,osim ponekih grceva nema nista posebno drugo,tako da se iskreno nadam da je nasa bebica dobro!
Al zato sam jucer bila bas tuzna i sto scenarija mi je proslo kroz glavu,a ni jedan od njih nije bio dobar!
Ne znam kako vi,ali meni je ovo sve toliko stresno i strahujem zbog svega,nisam ni pomisljala da ce biti tako!
Nemojte misliti da se zalim,i oprostite sto je ovaj moj post ovako depresivan i pun kukanja,al ja mislim da se necu opustiti i prestati strahovati sve dok ne budem svoju bebu drzala u rukama,jer je ovo tolika napetost i stres-cekanje od pregleda do pregleda,i nadanje da ce sve biti dobro!
Mojamrva i zelimbebu jako mi je zao i suosjecam sa vama 😢
Ja sam cure jutros dobila smedji (po meni vise crni) iscjedak☹️
Zvala sam doktoricu i sutra ujutro idem na pregled, sutra sam 5+5 tt... posto sam u novembru isto tako imala i izgubila trudnocu isto sa 5 tt naravno da sam cijeli dan nervozna i samo razmisljam...
Krvi nema jos, cak i iscjedak nije stalni nego po koja kap, tako da cu ujutro znati vise 🙏
Ono sto me vise brine je da je hcg trakica za neku nijansu svjetlija pa me strah da se i hcg ne dupla vise 🥺
No sutra cu sve da znam...
Kcerkica 2015 ♥️
Spontani Novembar 2019 5+3tt
Spontani April 2020 5+4tt
Di su nam MarinaStam i Arwen87 ?? Dugo nisu pisale…
Tu sam,tu sam cure!😊❤️
Pratim vas pomalo kad stignem!
Nadam se da ste sve dobro!
Jako mi je zao cura koje su imale vanmaternicnu trudnocu,ne mogu ni zamisliti kako vam je i sto trenutno prolazite!
Zelim vam sto brzi oporavak,i kad vas iznenadi sljedeci puta plus, neka to bude onaj koji cete za 9 mjeseci drzati u rukama❤️
Ja sam inace dobro,jedino me jucer poceo boliti trbuh negdje popodne,nisu to bili grcevi,nego onako nekakva konstantna,dosadna bol…mozda ne toliko ni bol,koliko neki pritisak i osjecaj nadutosti da sam imala dojam kako me pecka cijeli donji dio trbuha!
Da li je koja od vas imala nesto slicno?
Bila sam budna do pola 5 skoro,nisam se mogla namjestiti i sto sam vise razmisljala o tome da se ne sjecam kako me do sad tako bolilo,kao da se bol pojacavala!
Mislila sam cak i da odem na hitnu pa odustala od toga…najbliza bolnica mi u Vinkovcima,ne bih riskirala da nesto pokupim,a uostalom,i da sam otisla ne znam sta bi im pametno rekla-da nije bas da me boli,nego pece i stvara mi neki ruzan osjecaj!🤦♀️
Krvarila nisam,danas je sve vise manje ok,osim ponekih grceva nema nista posebno drugo,tako da se iskreno nadam da je nasa bebica dobro!
Al zato sam jucer bila bas tuzna i sto scenarija mi je proslo kroz glavu,a ni jedan od njih nije bio dobar!
Ne znam kako vi,ali meni je ovo sve toliko stresno i strahujem zbog svega,nisam ni pomisljala da ce biti tako!
Nemojte misliti da se zalim,i oprostite sto je ovaj moj post ovako depresivan i pun kukanja,al ja mislim da se necu opustiti i prestati strahovati sve dok ne budem svoju bebu drzala u rukama,jer je ovo tolika napetost i stres-cekanje od pregleda do pregleda,i nadanje da ce sve biti dobro!
Potpuno te razumijem. Ja znam da se necu opustit do kraja, tresem se prije svakog pregleda jer me uzasno strah da necu vidjet treperenje na uzv (uzasan osjecaj)...
MarinaStam iskreno ti drzim fige da sutra vidis treperenje na uzv i da se test zeza s tobom 🤞 znam da je tesko (ako ne i nemoguce), al probaj se nekako smiriti
Arwen, mislim da su ti bolovi/peckanja ok. A trudnoca je puna izazova i strahova i skroz te razumijem. Ali ono... moramo se nadati da ce bit ok. Probaj se fokusirati na druge stvari u danu, ne pretjerano razmisljati o losim ishodima. Mislim da dok nemas velikih bolova i cudnih iscjedaka, mozes smatrati da si ok.
Marina, drzim fige da se bebac samo gnijezdi.
Pozdrav zene, ovako da VaS pitam, kolika vam je bet bila kada ste je vadile.
Ja sam jucer vadila i bet je 42,a zadnja mjesecnicama je bila 2.3.,a ovulacija 21.3.
Plasim se da je premala.
Pozdrav zene, ovako da VaS pitam, kolika vam je bet bila kada ste je vadile.
Ja sam jucer vadila i bet je 42,a zadnja mjesecnicama je bila 2.3.,a ovulacija 21.3.
Plasim se da je premala.
Ja nikad nisam vadila betu 😯
Nema na netu neka tablica s pribliznim vrijednostima kroz tjedne trudnoce? Ti bi trebala bit 5+2danas
Sortiraj odgovore
Najstariji