Meni nit su velike grudi, nit me bole. Samo me bradavice rasturaju jer mali malo previse cica zadnjih par dana, jos i grize k tome 😑 i malo mi je nelagodno dok cica, ali izdrzim.
Istina, u puno toga sto kazes se pronalazim😅
Svida mi se objasnjenje haha 😃
Haha, jelda ima smisla? :D
Kad ideš na prvi pregled? Ak si rekla, zaboravila sam.
Ja ću u četvrtak zvat svoju da vidim kad je ok da dođem.
Istina, u puno toga sto kazes se pronalazim😅
Svida mi se objasnjenje haha 😃
Haha, jelda ima smisla? :D
Kad ideš na prvi pregled? Ak si rekla, zaboravila sam.
Ja ću u četvrtak zvat svoju da vidim kad je ok da dođem.
Nego sta, bas mi se svidaju nase "dijagnoze"❤
Idem tocno za tj dana🤩🤩
Ti si sad isto 5+5 kao i ja,zar ne?
Idem tocno za tj dana🤩🤩
Yup, po mojim izračunima :D Nadam se da neće puno odstupati od toga ono što će mi ginićka reći.
Malo me strah pregleda, a još ni ne znam kad je :D
Idem tocno za tj dana🤩🤩
Yup, po mojim izračunima :D Nadam se da neće puno odstupati od toga ono što će mi ginićka reći.
Malo me strah pregleda, a još ni ne znam kad je :D
Joj i mene je strah, sinoc pred spavanje sam bas razmisljala o tome kako se bojim pregleda i onda sam po noci sanjala da sam prokrvarila.. najbolje ne razmisljat i ne zamarat se, bit ce kako treba bit😊
Btw, veselim se kad nam se pocnu prikljucivati djevojke kojima ce termin biti u 1.i 2.mj, mi cemo tad vec bit iskusne😄😄
Nesto sam zbrljavila s ovom gore porukom hahahha🤷♀️🤷♀️
Haha, krenula si pisat gdje ne trebaš :D
Imaš pravo, najbolje ne zamarat se. Brzo se prešaltam sa tog straha. I to kaj kažeš, bit će kako bude. A najvjerojatnije će sve biti u redu :)
Da, dijelit ćemo iskustva i savjete ko velike :D
Curiceee....
Eto mene .. posao od kuće, pa mali ponavljanje skole,a sad mi traju on line predavanja , 5.g faksa 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️...
Dosta mi je ne da mi seee
A noći sve neprospavane. Ja niikako ne spavam, ovu noć sam razmisljala o imenima ,već 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
I kaze mi muz da i on dok je danas radio samo je o ženskom imenu razmišljao... 🥰
Hej cure, ja sam danas s pregleda i 5+3 sam. Srce nam vec kucka 😃😍 sljedeci pregled za 2tjedna (zbog 2 misseda u 7+3tt) nadam se da ce sve bit ok do kraja i da ce mi trudnoca bas bit dosadna 🙃 ...
Simptomi u zadnja 3-4dana (lagane mucnine i bol u sisama-pogotovo prek dana, mucnine me muce posebno kad se saginjem- odma mi je zeludac u grlu, ne tjera me na povracanje samo mi je zlo)
Curiceee….
Eto mene .. posao od kuće, pa mali ponavljanje skole,a sad mi traju on line predavanja , 5.g faksa 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️…
Dosta mi je ne da mi seee
A noći sve neprospavane. Ja niikako ne spavam, ovu noć sam razmisljala o imenima ,već 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
I kaze mi muz da i on dok je danas radio samo je o ženskom imenu razmišljao… 🥰
Ja sam 1.godina faksa😄
Nemam posao ni dijete koje ide u skolu pa mi se svejedno ne da ni ovo sto moram obavljat hahaha
Ajme bas lijepo, to su slatke muke😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji