Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Travanj 2020. 14:43

Meni nit su velike grudi, nit me bole. Samo me bradavice rasturaju jer mali malo previse cica zadnjih par dana, jos i grize k tome 😑 i malo mi je nelagodno dok cica, ali izdrzim. 

07. Travanj 2020. 15:58

Tea22

Istina, u puno toga sto kazes se pronalazim😅
    Svida mi se objasnjenje haha 😃

Haha, jelda ima smisla? :D 

Kad ideš na prvi pregled? Ak si rekla, zaboravila sam. 
    Ja ću u četvrtak zvat svoju da vidim kad je ok da dođem. 

Tea22
    07. Travanj 2020. 16:04

RedRobin

Tea22

Istina, u puno toga sto kazes se pronalazim😅
    Svida mi se objasnjenje haha 😃

Haha, jelda ima smisla? :D

Kad ideš na prvi pregled? Ak si rekla, zaboravila sam.
    Ja ću u četvrtak zvat svoju da vidim kad je ok da dođem.

Nego sta, bas mi se svidaju nase "dijagnoze"❤
    Idem tocno za tj dana🤩🤩
    Ti si sad isto 5+5 kao i ja,zar ne?

07. Travanj 2020. 16:15

Tea22

Idem tocno za tj dana🤩🤩

Yup, po mojim izračunima :D Nadam se da neće puno odstupati od toga ono što će mi ginićka reći. 
    Malo me strah pregleda, a još ni ne znam kad je :D 

Tea22
    07. Travanj 2020. 16:20

RedRobin

Tea22

Idem tocno za tj dana🤩🤩

Yup, po mojim izračunima :D Nadam se da neće puno odstupati od toga ono što će mi ginićka reći.
    Malo me strah pregleda, a još ni ne znam kad je :D
    Joj i mene je strah, sinoc pred spavanje sam bas razmisljala o tome kako se bojim pregleda i onda sam po noci sanjala da sam prokrvarila.. najbolje ne razmisljat i ne zamarat se, bit ce kako treba bit😊

Btw, veselim se kad nam se pocnu prikljucivati djevojke kojima ce termin biti u 1.i 2.mj, mi cemo tad vec bit iskusne😄😄

Tea22
    07. Travanj 2020. 16:21

Nesto sam zbrljavila s ovom gore porukom hahahha🤷‍♀️🤷‍♀️

07. Travanj 2020. 16:25

Tea22

Nesto sam zbrljavila s ovom gore porukom hahahha🤷‍♀️🤷‍♀️

Haha, krenula si pisat gdje ne trebaš :D 
    Imaš pravo, najbolje ne zamarat se. Brzo se prešaltam sa tog straha. I to kaj kažeš, bit će kako bude. A najvjerojatnije će sve biti u redu :) 
    Da, dijelit ćemo iskustva i savjete ko velike :D 

Brunoibrankica
    07. Travanj 2020. 18:15

Curiceee.... 
    Eto mene .. posao od kuće, pa mali ponavljanje skole,a sad mi traju on line predavanja , 5.g faksa 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️... 
    Dosta mi je ne da mi seee
    A noći sve neprospavane. Ja niikako ne spavam, ovu noć sam razmisljala o imenima ,već 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    I kaze mi muz da i on dok je danas radio samo je o ženskom imenu razmišljao... 🥰

07. Travanj 2020. 18:55

Hej cure, ja sam danas s pregleda i 5+3 sam. Srce nam vec kucka 😃😍 sljedeci pregled za 2tjedna (zbog 2 misseda u 7+3tt) nadam se da ce sve bit ok do kraja i da ce mi trudnoca bas bit dosadna 🙃 ...
    Simptomi u zadnja 3-4dana (lagane mucnine i bol u sisama-pogotovo prek dana, mucnine me muce posebno kad se saginjem- odma mi je zeludac u grlu, ne tjera me na povracanje samo mi je zlo) 

Tea22
    07. Travanj 2020. 19:28

Brunoibrankica

Curiceee….
    Eto mene .. posao od kuće, pa mali ponavljanje skole,a sad mi traju on line predavanja , 5.g faksa 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️…
    Dosta mi je ne da mi seee
    A noći sve neprospavane. Ja niikako ne spavam, ovu noć sam razmisljala o imenima ,već 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    I kaze mi muz da i on dok je danas radio samo je o ženskom imenu razmišljao… 🥰

Ja sam 1.godina faksa😄
    Nemam posao ni dijete koje ide u skolu pa mi se svejedno ne da ni ovo sto moram obavljat hahaha

Ajme bas lijepo, to su slatke muke😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.