Pozdrav zene, ovako da VaS pitam, kolika vam je bet bila kada ste je vadile.
Ja sam jucer vadila i bet je 42,a zadnja mjesecnicama je bila 2.3.,a ovulacija 21.3.
Plasim se da je premala.
Vadila sam betu u petak 3.4. bila je 715.6 , a zadnja m je bila 1.3.
Šta je ovooo, šta nas prati, samo iscjedci na sve strane... Ajde nek se to smiri, da budemo sveeee dobro.... Mislim na sve Vas 🤗
Po zadnjoj mjesecnice bih trebala biti 5+2,ali ovulacija mi je bila kasnije, i onda po ovulaciji sam 4+4.
A dva dana prije mjesecnice sam imala smedi iscjedak, jako malo, tako da mislim da mi je to implatacijsko, sto bi znacilo da je kasna implantacija i mozda i nije toliko lose. Ne znam, brine me.
Simptomi su tu i ja se dobro osjecam.
Pozdrav zene, ovako da VaS pitam, kolika vam je bet bila kada ste je vadile.
Ja sam jucer vadila i bet je 42,a zadnja mjesecnicama je bila 2.3.,a ovulacija 21.3.
Plasim se da je premala.
U ovoj tudnoci nisam vadila, ali sam vadila u prosloj i na 26. dc mi je bila 543, a dva dana kasnije (28. dc) mi je bila 1153.
Najbolje ti je ponoviti sutra da vidis dal se poduplala...
Po zadnjoj mjesecnice bih trebala biti 5+2,ali ovulacija mi je bila kasnije, i onda po ovulaciji sam 4+4.
A dva dana prije mjesecnice sam imala smedi iscjedak, jako malo, tako da mislim da mi je to implatacijsko, sto bi znacilo da je kasna implantacija i mozda i nije toliko lose. Ne znam, brine me.
Pozdrav! Ako ti je kasno bila implantacija, onda mislim da ti je ova razina ok. Mislim da je sve ok, da se mozes opustiti i uzivati u saznanju da cekas bebicu :)
Pozdrav! Ako ti je kasno bila implantacija, onda mislim da ti je ova razina ok. Mislim da je sve ok, da se mozes opustiti i uzivati u saznanju da cekas bebicu :)
Hvala od 💖
Hvala od 💖
Ako se i dalje brineš, onda opet možeš izvaditi danas/sutra betu da vidiš jel ti pravilno raste kao što je JaTeTo rekla. Al ak ne krvariš, onda bi trebalo biti sve ok.
Ninuska slažem se s curama, najsigurnije je danas/sutra izvaditi betu i ako se pravilno dupla nema problema 😊
Ninuska iskreno drzim fige da je sve ok, kod bete je najvaznije da se pravilno dupla kolko ja znam. Ja bi si ju izvadila jos jednom da se umirim 😀...
Cure, jesu nekome pocele mucnine? Ja sam 5+5 i vec mi je par dana zlo (neovisno o dijelu dana) nemam uopce volje jest, a znam da moram... prvo sam si mislila da si umisljam al sam skuzila da ipak ne umisljam jer cim se sagnem ili cucnem zeludac mi je u grlu...da se razumijemo, zbog bebe mi uopce nije problem trpit mucnine ni 8mj jos, samo da je ziva i zdrava, al si nekak razmisljam pa kaj nije malo prerano
Ninuska iskreno drzim fige da je sve ok, kod bete je najvaznije da se pravilno dupla kolko ja znam. Ja bi si ju izvadila jos jednom da se umirim 😀…
Cure, jesu nekome pocele mucnine? Ja sam 5+5 i vec mi je par dana zlo (neovisno o dijelu dana) nemam uopce volje jest, a znam da moram… prvo sam si mislila da si umisljam al sam skuzila da ipak ne umisljam jer cim se sagnem ili cucnem zeludac mi je u grlu…da se razumijemo, zbog bebe mi uopce nije problem trpit mucnine ni 8mj jos, samo da je ziva i zdrava, al si nekak razmisljam pa kaj nije malo prerano
U prosloj trudnoci sam pocela povracati u 8. tjednu i povracala svakodnevno, predvecer, najcesce oko 18h, skroz do kraja trudnoce, povracala i na porodu i rodim i sve nestane.
Sad sam pocela povracati prije tjedan dana, s 5+6, i evo, opet svakodnevno, samo se sad nadam da ne bude cijelu trudnocu jer mi se ne da ponovo to prozivljavati, grozno mi je bilo i sad mi je grozno 😑
Ninuska iskreno drzim fige da je sve ok, kod bete je najvaznije da se pravilno dupla kolko ja znam. Ja bi si ju izvadila jos jednom da se umirim 😀…
Cure, jesu nekome pocele mucnine? Ja sam 5+5 i vec mi je par dana zlo (neovisno o dijelu dana) nemam uopce volje jest, a znam da moram… prvo sam si mislila da si umisljam al sam skuzila da ipak ne umisljam jer cim se sagnem ili cucnem zeludac mi je u grlu…da se razumijemo, zbog bebe mi uopce nije problem trpit mucnine ni 8mj jos, samo da je ziva i zdrava, al si nekak razmisljam pa kaj nije malo prerano
Nije ti prerano :D Frendica je imala otpočetka mučnine i povraćanja tak da hoće to :)
Ja nemam baš nekih opipljivih simptoma. Danas sam se napokon naspavala i ok se osjećam :D
Jučer sam si naručila jastuk za trudnice/dojenje jer imam neki mutavi položaj spavanja od kojeg me i inače kičma zna boljet. A pred dva dana sam u nekom skroz glupom položaju zaspala da su me leđa još dva dana kasnije boljela. Tak da me baš zanima kakve će promjene jastuk donijeti. Nadam se pozitivne :D
Sortiraj odgovore
Najstariji