Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Momoftwo
    07. Travanj 2020. 10:03

Njam! Super zvuči doručak 😊
    Skratio mi se kada sam bila cca 3 mj trudna , pa sam morala mirovati jedno mjesec i pol. Doslovno ležanje na kauču i dizanje samo na WC. 
    Ja sam osjećala probadanja , pa mi je ginekologica tokom pregleda rekla da se cerviks skratio .

07. Travanj 2020. 10:10

JaTeTo

zelimbebu

I ja trebam pomoc juce posle podne sam imala jake zigove bez krvarenja,evo sad sam ustala vidim dve tri kapi krvi sta da eadim

Idi ginekologu, moze biti svasta, a ne mora biti nista.
    Vjerujem da nije nista, ali nek doktor pogleda.

Nadam se da ce biti dobro ali bojim se imam strah jer pre 3 godine sam imala van maternicnu zvacu danas gin pa cu vidjet drzite mi fige da prode sve dobro

07. Travanj 2020. 10:33

zelimbebu

JaTeTo

zelimbebu

I ja trebam pomoc juce posle podne sam imala jake zigove bez krvarenja,evo sad sam ustala vidim dve tri kapi krvi sta da eadim

Idi ginekologu, moze biti svasta, a ne mora biti nista.
    Vjerujem da nije nista, ali nek doktor pogleda.

Nadam se da ce biti dobro ali bojim se imam strah jer pre 3 godine sam imala van maternicnu zvacu danas gin pa cu vidjet drzite mi fige da prode sve dobro

Vjerujem da bude sve super! Javi kaj kaze doktor! 

• Perla123
    07. Travanj 2020. 11:35

Nadam se da će biti sve ok. 
    Još jedna čudna stvar da me grudi skoro uopće ne bole, ne znam dal je to možda od utrogestana jer inače sam uvijek prije menstruacije imala užasno bolne grudi. Evo sad ujutro me skoro uopće ne bole, jučer navečer sam ih osjećala malo. Jesu napuhane i malo veće, al nema boli. 

• Perla123
    07. Travanj 2020. 11:36

Oprostite cure, stavila sam na krivu stranicu jer pratim 2 odjednom, ali možete mi i vi napisati da li imate bolne grudi. 

BuBiCaA
    07. Travanj 2020. 11:42

Perla123

Oprostite cure, stavila sam na krivu stranicu jer pratim 2 odjednom, ali možete mi i vi napisati da li imate bolne grudi.

Ja imam bolne grudi sve vrijeme, i definitivno su vece nego prije

Tea22
    07. Travanj 2020. 12:06

Ja nemam bolne grudi i to mi je stvarno neobicno
    U prosloj trudnoci su mi jos i prije nego sam shvatila da sam trudna bile jako otecene, povecale su se za cijeli jedan broj u 2mj i jako su bolile, doslovno ih nisam mogla dotaknut
    Sad bas nista,cudno

• Perla123
    07. Travanj 2020. 12:26

Moje su veće i bas su se lijepo oblikovale, ali ne bole skoro ništa. 

07. Travanj 2020. 13:39

Tea22

U prosloj trudnoci su mi jos i prije nego sam shvatila da sam trudna bile jako otecene, povecale su se za cijeli jedan broj u 2mj i jako su bolile, doslovno ih nisam mogla dotaknut
    Sad bas nista,cudno

Tak i meni. Obzirom da je nase iskustvo slicno, rekla bi da je to onda mozda i ok. 
    Brijem da je to zato jer su se nama nedavno te zlijezde razradile pa sad ne osjecamo tu bol. 

Tea22
    07. Travanj 2020. 14:20

RedRobin

Tea22

Sad bas nista,cudno

Tak i meni. Obzirom da je nase iskustvo slicno, rekla bi da je to onda mozda i ok.
    Brijem da je to zato jer su se nama nedavno te zlijezde razradile pa sad ne osjecamo tu bol.

Istina, u puno toga sto kazes se pronalazim😅
    Svida mi se objasnjenje haha 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.