Njam! Super zvuči doručak 😊
Skratio mi se kada sam bila cca 3 mj trudna , pa sam morala mirovati jedno mjesec i pol. Doslovno ležanje na kauču i dizanje samo na WC.
Ja sam osjećala probadanja , pa mi je ginekologica tokom pregleda rekla da se cerviks skratio .
I ja trebam pomoc juce posle podne sam imala jake zigove bez krvarenja,evo sad sam ustala vidim dve tri kapi krvi sta da eadim
Idi ginekologu, moze biti svasta, a ne mora biti nista.
Vjerujem da nije nista, ali nek doktor pogleda.
Nadam se da ce biti dobro ali bojim se imam strah jer pre 3 godine sam imala van maternicnu zvacu danas gin pa cu vidjet drzite mi fige da prode sve dobro
I ja trebam pomoc juce posle podne sam imala jake zigove bez krvarenja,evo sad sam ustala vidim dve tri kapi krvi sta da eadim
Idi ginekologu, moze biti svasta, a ne mora biti nista.
Vjerujem da nije nista, ali nek doktor pogleda.
Nadam se da ce biti dobro ali bojim se imam strah jer pre 3 godine sam imala van maternicnu zvacu danas gin pa cu vidjet drzite mi fige da prode sve dobro
Vjerujem da bude sve super! Javi kaj kaze doktor!
Nadam se da će biti sve ok.
Još jedna čudna stvar da me grudi skoro uopće ne bole, ne znam dal je to možda od utrogestana jer inače sam uvijek prije menstruacije imala užasno bolne grudi. Evo sad ujutro me skoro uopće ne bole, jučer navečer sam ih osjećala malo. Jesu napuhane i malo veće, al nema boli.
Oprostite cure, stavila sam na krivu stranicu jer pratim 2 odjednom, ali možete mi i vi napisati da li imate bolne grudi.
Oprostite cure, stavila sam na krivu stranicu jer pratim 2 odjednom, ali možete mi i vi napisati da li imate bolne grudi.
Ja imam bolne grudi sve vrijeme, i definitivno su vece nego prije
Ja nemam bolne grudi i to mi je stvarno neobicno
U prosloj trudnoci su mi jos i prije nego sam shvatila da sam trudna bile jako otecene, povecale su se za cijeli jedan broj u 2mj i jako su bolile, doslovno ih nisam mogla dotaknut
Sad bas nista,cudno
Moje su veće i bas su se lijepo oblikovale, ali ne bole skoro ništa.
U prosloj trudnoci su mi jos i prije nego sam shvatila da sam trudna bile jako otecene, povecale su se za cijeli jedan broj u 2mj i jako su bolile, doslovno ih nisam mogla dotaknut
Sad bas nista,cudno
Tak i meni. Obzirom da je nase iskustvo slicno, rekla bi da je to onda mozda i ok.
Brijem da je to zato jer su se nama nedavno te zlijezde razradile pa sad ne osjecamo tu bol.
Sad bas nista,cudno
Tak i meni. Obzirom da je nase iskustvo slicno, rekla bi da je to onda mozda i ok.
Brijem da je to zato jer su se nama nedavno te zlijezde razradile pa sad ne osjecamo tu bol.
Istina, u puno toga sto kazes se pronalazim😅
Svida mi se objasnjenje haha 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji