Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    11. Svibanj 2020. 10:50

Ajme MalaD imamo i blizanceee u grupi. Pa prekrasno. Da li imate nekog u obitelji vec ili?kako si osjetila 😁

06/20 blighted ovum 8tt.

11. Svibanj 2020. 10:50

MalaD

Evo cure.
    Ja predosjecala da ce biti dva.. Dvojajcani..
    Ali jedan se vidi i srce kuca a u drugom kruga nema. Nista. Kaze doktor da dodem za 10 dana na ultrazvuk da vidi hoce li biti sta od toga..
    I kaze da je velicine za 7 tjedana..

I kod mene su zapoceli kao twinsi ali nazalost jedna bebica se nije razvila, sad sam 10+3 i dalje je tu gestacijska vrecice od ove druge. Ali s obzirom da si tek 7 tjedana kod tebe postoji jos mogucnost da ce se i ova druga pojaviti, drzim 🤞🤞

MalaD
    11. Svibanj 2020. 11:00

Mara Kokosica

Ajme MalaD imamo i blizanceee u grupi. Pa prekrasno. Da li imate nekog u obitelji vec ili?kako si osjetila 😁

Moj muz ima u obitelji-sestricna mu ima blizanke.
    Neznam.. Jednostavno mi doslo u glavu da mozda jesi.. Stvarno ne kuzim.. Samo da se i ovaj drugi razvije.. Bas sam u brizi..
    Nada88 zao mi je.. :-( i sta ti doktor kaze?
    Ja pitala. Sta ako se ne razvije. On kaze. Da. Ce aw najvjerojatnije to nekako unutra razgraditi ili sta.. A moguce je malo krvarenje.
    Nadam.se da do toga nece doci. 

pepipeps
    11. Svibanj 2020. 11:02

Tenci, slikica je divna!😊😍 Marta04, drago mi je da je sada sve sve dobro, neka tako i ostane😃 MalaD, kako lijepo, imaš li u obitelji blizance? Navijam za to da se na idućem pregledu vidi i drugi😍

11. Svibanj 2020. 11:15

Tea22

Tenci citala sam malo o snizenom TSH
    On navodno utjece na visak razine hormona beta HCG, te stoga moze uzrokovati nekontrolirano povracanje i mrsavljenje
    Ako ti uspostave dijagnozu, bar ces napokon dobiti neku terapiju 😃

Duboko se nadam da budu otkrili nekaj i da dobijrm dijagnozu i terapiju jer ovo je uzas vec kod mene s poveacanjem. Nije jos ni podne, a vec 2 puta povracala 😑 budemo vidjeli nakon kaj sutra izvadim krv i antitijela stitnjace kaj je na stvari. 

11. Svibanj 2020. 11:18

MalaD

Evo cure.
    Ja predosjecala da ce biti dva.. Dvojajcani..
    Ali jedan se vidi i srce kuca a u drugom kruga nema. Nista. Kaze doktor da dodem za 10 dana na ultrazvuk da vidi hoce li biti sta od toga..
    I kaze da je velicine za 7 tjedana..

Ajme predivno 😍 uvijek sam sanjala o blizancima! Nadam se da se bude razvio i drugi blizanac i da bude sve oke s obje bebe. 
    A inace, ako se ne razvije, jednostavno se apsorbira i raspadne unutar materbice, moguce i slabo krvarenje, a i ne treba biti.
    Inace, dvojajcani se mogu svima dogoditi, a jednojacani su najcesce nasljedni :) 

nicole12
    11. Svibanj 2020. 11:30

MalaD, i kod mene su bili blizanci, ali sam krvarila već od petog tjedna i gestacijske na pregledu sa 8t već vise nije bilo. Ali kod tebe je moguće da se pojavi i drugi na slj pregledu posto nemaš nikakve simptome 🙏🏻❤️

Mama mia
    11. Svibanj 2020. 11:39

Mara Kokosica

Marta pa gdje si ti zeno 🤗 tako mi je to drago cuti. Super. Samo odmor.
    Mama mia i meni navecer bude knedla. I ne pase mi bas slatko ali evo jutros sam pojela 3 minjon kocke haha

Odmah mi je lakse da nas ima jos sa istim simptomima... 😀... Ja sebi umislim vecinu bolesti heheh 🙈🙈🙈

Nisha_21
    11. Svibanj 2020. 11:56

Bravo mamice i bebice danas ❤️ odlične slikice i vijesti!
    Brojim dane do mog pregleda, da prođe taj kritičan period u kojem su se bili dogodili spontani. Prije sam imala krvarenja koja sam ignorirala. U prvoj prvoj trudnoći sam bila extremno opustena i kad sam vidla 2 kapi krvi opće se nisam zamarala jer sam si dala vremena do pregleda.. I nije dobro završilo. U drugoj trudnoći odjednom počelo u 8tt krvarenje.

Naznaka je bilo oba puta da razvoj malo zaostaje, ali smo bili optimistični. Ovaj put nekako sve paše, mjere, beta ma početku.... Takod a se neizmjerno nadam najboljem. Odlučili smo nakon tog pregleda ako bu sve ok, rec roditeljima 🤗

Lucija987
    11. Svibanj 2020. 11:59

Evo i nas cure sa pregleda 😍😍
    Svi smo na broju Bogu hvala 🙏❤❤
    Jedno je toliko nemirno bilo da ga je jedva izmirila 😂😂😂😂😂 mora da je na mamu
    1mm je rezlike u velicini al kaze doktorica da je to sve super
    Uglavnom 10+1 smo i idemo hrabro naprijed ❤❤

🙏❤💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.