Ajme MalaD imamo i blizanceee u grupi. Pa prekrasno. Da li imate nekog u obitelji vec ili?kako si osjetila 😁
06/20 blighted ovum 8tt.
Evo cure.
Ja predosjecala da ce biti dva.. Dvojajcani..
Ali jedan se vidi i srce kuca a u drugom kruga nema. Nista. Kaze doktor da dodem za 10 dana na ultrazvuk da vidi hoce li biti sta od toga..
I kaze da je velicine za 7 tjedana..
I kod mene su zapoceli kao twinsi ali nazalost jedna bebica se nije razvila, sad sam 10+3 i dalje je tu gestacijska vrecice od ove druge. Ali s obzirom da si tek 7 tjedana kod tebe postoji jos mogucnost da ce se i ova druga pojaviti, drzim 🤞🤞
Ajme MalaD imamo i blizanceee u grupi. Pa prekrasno. Da li imate nekog u obitelji vec ili?kako si osjetila 😁
Moj muz ima u obitelji-sestricna mu ima blizanke.
Neznam.. Jednostavno mi doslo u glavu da mozda jesi.. Stvarno ne kuzim.. Samo da se i ovaj drugi razvije.. Bas sam u brizi..
Nada88 zao mi je.. :-( i sta ti doktor kaze?
Ja pitala. Sta ako se ne razvije. On kaze. Da. Ce aw najvjerojatnije to nekako unutra razgraditi ili sta.. A moguce je malo krvarenje.
Nadam.se da do toga nece doci.
Tenci, slikica je divna!😊😍 Marta04, drago mi je da je sada sve sve dobro, neka tako i ostane😃 MalaD, kako lijepo, imaš li u obitelji blizance? Navijam za to da se na idućem pregledu vidi i drugi😍
Tenci citala sam malo o snizenom TSH
On navodno utjece na visak razine hormona beta HCG, te stoga moze uzrokovati nekontrolirano povracanje i mrsavljenje
Ako ti uspostave dijagnozu, bar ces napokon dobiti neku terapiju 😃
Duboko se nadam da budu otkrili nekaj i da dobijrm dijagnozu i terapiju jer ovo je uzas vec kod mene s poveacanjem. Nije jos ni podne, a vec 2 puta povracala 😑 budemo vidjeli nakon kaj sutra izvadim krv i antitijela stitnjace kaj je na stvari.
Evo cure.
Ja predosjecala da ce biti dva.. Dvojajcani..
Ali jedan se vidi i srce kuca a u drugom kruga nema. Nista. Kaze doktor da dodem za 10 dana na ultrazvuk da vidi hoce li biti sta od toga..
I kaze da je velicine za 7 tjedana..
Ajme predivno 😍 uvijek sam sanjala o blizancima! Nadam se da se bude razvio i drugi blizanac i da bude sve oke s obje bebe.
A inace, ako se ne razvije, jednostavno se apsorbira i raspadne unutar materbice, moguce i slabo krvarenje, a i ne treba biti.
Inace, dvojajcani se mogu svima dogoditi, a jednojacani su najcesce nasljedni :)
MalaD, i kod mene su bili blizanci, ali sam krvarila već od petog tjedna i gestacijske na pregledu sa 8t već vise nije bilo. Ali kod tebe je moguće da se pojavi i drugi na slj pregledu posto nemaš nikakve simptome 🙏🏻❤️
Marta pa gdje si ti zeno 🤗 tako mi je to drago cuti. Super. Samo odmor.
Mama mia i meni navecer bude knedla. I ne pase mi bas slatko ali evo jutros sam pojela 3 minjon kocke haha
Odmah mi je lakse da nas ima jos sa istim simptomima... 😀... Ja sebi umislim vecinu bolesti heheh 🙈🙈🙈
Bravo mamice i bebice danas ❤️ odlične slikice i vijesti!
Brojim dane do mog pregleda, da prođe taj kritičan period u kojem su se bili dogodili spontani. Prije sam imala krvarenja koja sam ignorirala. U prvoj prvoj trudnoći sam bila extremno opustena i kad sam vidla 2 kapi krvi opće se nisam zamarala jer sam si dala vremena do pregleda.. I nije dobro završilo. U drugoj trudnoći odjednom počelo u 8tt krvarenje.
Naznaka je bilo oba puta da razvoj malo zaostaje, ali smo bili optimistični. Ovaj put nekako sve paše, mjere, beta ma početku.... Takod a se neizmjerno nadam najboljem. Odlučili smo nakon tog pregleda ako bu sve ok, rec roditeljima 🤗
Evo i nas cure sa pregleda 😍😍
Svi smo na broju Bogu hvala 🙏❤❤
Jedno je toliko nemirno bilo da ga je jedva izmirila 😂😂😂😂😂 mora da je na mamu
1mm je rezlike u velicini al kaze doktorica da je to sve super
Uglavnom 10+1 smo i idemo hrabro naprijed ❤❤
🙏❤💙
Sortiraj odgovore
Najstariji