Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    11. Svibanj 2020. 10:31

Sutra nakon pregleda ako će biti sve ok, i ako napokon prokuca srčeko, moram do Petrove izvaditi Kg,RH, IAT, HBsAG i serologiju na toksoplazmu. Zna li netko treba li se najaviti na to vađenje ili samo dođeš i treba li se biti natašte? 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• marta04
    11. Svibanj 2020. 10:34

PeaceLily

marta04

heloooouuuuuuuuu :)
    jel nas se tko pozelio?
    mi smo u petak otpusteni iz bolnice i uzeli smo si vikend za odmaranje i izlezavanje. Sad smo se opet vratili "normalno" zivotu :D
    Kako ste vi cure? gurate li?

Hej🤗🤗 pa kako si? Kako se osjećaš?

odlicno! nista me ne boli, niti smedjarim vise... samo da ne idem vise za bolnicu :D 
    dala otkaz, radim jos  ovaj tjedan i vracam se doma. Doktor je rekao da slobodno mogu cekati sljedeci pregled koji je 03.06 :) da je sve ok, culi smo srce i dobili slicicu....
    olaksala sam si dusu vise, samo kad sam korak preko praga bolnice uradila, bilo je lakse....
    kako vi gurate? 

Tea22
    11. Svibanj 2020. 10:35

Tenci citala sam malo o snizenom TSH
    On navodno utjece na visak razine hormona beta HCG, te stoga moze uzrokovati nekontrolirano povracanje i mrsavljenje
    Ako ti uspostave dijagnozu, bar ces napokon dobiti neku terapiju 😃

mylady
    11. Svibanj 2020. 10:35

Tenci bebica se stvarno predivno vidi ❤️🥰 
    Marta kako ste? Samo odmarat i dalje. Sve ostalo lako priceka. 😉

MalaD
    11. Svibanj 2020. 10:39

Evo cure. 
    Ja predosjecala da ce biti dva.. Dvojajcani.. 
    Ali jedan se vidi i srce kuca a u drugom kruga nema. Nista. Kaze doktor da dodem za 10 dana na ultrazvuk da vidi hoce li biti sta od toga..
    I kaze da je velicine za 7 tjedana..

• Mara Kokosica
    11. Svibanj 2020. 10:40

Marta pa gdje si ti zeno 🤗 tako mi je to drago cuti. Super. Samo odmor.
    Mama mia i meni navecer bude knedla.  I ne pase mi bas slatko ali evo jutros sam pojela 3 minjon kocke haha

06/20 blighted ovum 8tt.

LeLa2807
    11. Svibanj 2020. 10:44

Ajme bebac se super vidi woo :)
    Marta pa gdje siii falila si :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• marta04
    11. Svibanj 2020. 10:49

ponovno smo se vratili!!!! :D i to uspijesno!
    otpusteni u petak i odmarali cijeli vikend! 
    sad ce mo uzivati i s vama se druziti i nestrpljivo cekati 3.6 :) 
    nemam nikakvih zabrana, apsolutno nista. kaze doktor normalno vodi zivot kao i dosad.

NiaLyn
    11. Svibanj 2020. 10:50

Pozdrav cure, čestitke na uspješnim pregledima. Što se tiče debljanja ja sam na +3. ili 67 kg na 177 cm. Mukica mi je popodnevna ali ne povraćem i bude mi muka od glada tako da moram jest 😂. Valjda se neću previše udebljat. 
    Što se tiče pregleda i briseva. Ginekolog me ne gleda špatulom, bar do sada nije, a za briseve mi je rekao da nema potrebe ukoliko je papa uredan 🤷🏼‍♀️. Čula sam da se vade kasnije u trudnoći sad neznam. 

LeLa2807
    11. Svibanj 2020. 10:50

marta04

ponovno smo se vratili!!!! :D i to uspijesno!
    otpusteni u petak i odmarali cijeli vikend!
    sad ce mo uzivati i s vama se druziti i nestrpljivo cekati 3.6 :)
    nemam nikakvih zabrana, apsolutno nista. kaze doktor normalno vodi zivot kao i dosad.

Divno bas mi je drago radi vas :) 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.