Sutra nakon pregleda ako će biti sve ok, i ako napokon prokuca srčeko, moram do Petrove izvaditi Kg,RH, IAT, HBsAG i serologiju na toksoplazmu. Zna li netko treba li se najaviti na to vađenje ili samo dođeš i treba li se biti natašte?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
heloooouuuuuuuuu :)
jel nas se tko pozelio?
mi smo u petak otpusteni iz bolnice i uzeli smo si vikend za odmaranje i izlezavanje. Sad smo se opet vratili "normalno" zivotu :D
Kako ste vi cure? gurate li?
Hej🤗🤗 pa kako si? Kako se osjećaš?
odlicno! nista me ne boli, niti smedjarim vise... samo da ne idem vise za bolnicu :D
dala otkaz, radim jos ovaj tjedan i vracam se doma. Doktor je rekao da slobodno mogu cekati sljedeci pregled koji je 03.06 :) da je sve ok, culi smo srce i dobili slicicu....
olaksala sam si dusu vise, samo kad sam korak preko praga bolnice uradila, bilo je lakse....
kako vi gurate?
Tenci citala sam malo o snizenom TSH
On navodno utjece na visak razine hormona beta HCG, te stoga moze uzrokovati nekontrolirano povracanje i mrsavljenje
Ako ti uspostave dijagnozu, bar ces napokon dobiti neku terapiju 😃
Tenci bebica se stvarno predivno vidi ❤️🥰
Marta kako ste? Samo odmarat i dalje. Sve ostalo lako priceka. 😉
Evo cure.
Ja predosjecala da ce biti dva.. Dvojajcani..
Ali jedan se vidi i srce kuca a u drugom kruga nema. Nista. Kaze doktor da dodem za 10 dana na ultrazvuk da vidi hoce li biti sta od toga..
I kaze da je velicine za 7 tjedana..
Marta pa gdje si ti zeno 🤗 tako mi je to drago cuti. Super. Samo odmor.
Mama mia i meni navecer bude knedla. I ne pase mi bas slatko ali evo jutros sam pojela 3 minjon kocke haha
06/20 blighted ovum 8tt.
Ajme bebac se super vidi woo :)
Marta pa gdje siii falila si :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
ponovno smo se vratili!!!! :D i to uspijesno!
otpusteni u petak i odmarali cijeli vikend!
sad ce mo uzivati i s vama se druziti i nestrpljivo cekati 3.6 :)
nemam nikakvih zabrana, apsolutno nista. kaze doktor normalno vodi zivot kao i dosad.
Pozdrav cure, čestitke na uspješnim pregledima. Što se tiče debljanja ja sam na +3. ili 67 kg na 177 cm. Mukica mi je popodnevna ali ne povraćem i bude mi muka od glada tako da moram jest 😂. Valjda se neću previše udebljat.
Što se tiče pregleda i briseva. Ginekolog me ne gleda špatulom, bar do sada nije, a za briseve mi je rekao da nema potrebe ukoliko je papa uredan 🤷🏼♀️. Čula sam da se vade kasnije u trudnoći sad neznam.
ponovno smo se vratili!!!! :D i to uspijesno!
otpusteni u petak i odmarali cijeli vikend!
sad ce mo uzivati i s vama se druziti i nestrpljivo cekati 3.6 :)
nemam nikakvih zabrana, apsolutno nista. kaze doktor normalno vodi zivot kao i dosad.
Divno bas mi je drago radi vas :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji