I mene svaki put s tim spekulama pregledava prije uvz-a i stvarno je grozan osjećaj i mislim se svaki put da će mi nešto Napravit! Ali to je u Njemačkoj nadam se da kad dođem u Hr to vise ne budem morala.
Sretno svima na pregledima i čestitam onima kojima je sve super prošlo i nadam se da nam svima bude 🙏🏻❤️
Cure koje se borite sa umorom, meni je krenulo prije tri dana do tad sam imala visak energije. Dakle samo mi se spava doslovno oci skalapju i zanosi. Spavala sam jutros uz prekide do 10 i jos bi mogla, iza rucka dva sata i jedva ustala i dosla sebi, sad mi se OPET spava. Jel to normalno?
Jedva čekam izvadit željezo i štitnjaču provjeriti
Mene je taj umor skršio i kako sam dobila uputnicu za vađenje kks ispostavilo se da imam anemiju i dobila sam zeljezo- heferol 2× na dan.
Ja ću u četvrtak dobiti uputnicu i u petak vadit krv. isto mi sumnjivo malo, jer me doslovno zna rušit.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja isto ne mogu slatko cure... Ima li koja kao ja neku kneglu u grlu kad pojede nesto...Bas mi hrana tesko sjeda na zeludac!
heloooouuuuuuuuu :)
jel nas se tko pozelio?
mi smo u petak otpusteni iz bolnice i uzeli smo si vikend za odmaranje i izlezavanje. Sad smo se opet vratili "normalno" zivotu :D
Kako ste vi cure? gurate li?
Evo mene s pregleda. Bebica je super, ful je aktivna, jedva ju je izmjerila, nuhalni nabor je toliko tanki da ga nije uspjela izmjeriti, nosna kost prisutna.
https://ibb.co/Gd0hd2Y evo i slike 😊
Rekla mi je da sam toliko mrsava da se beba tak predivno vidi da bi ju mogla samo slikati i stavljati u neku knjigu slika s ultrazvucnih pregleda, da vec dugo nije imala tak super slike neke bebe 😀
Kks je odlicna, osim tsh koji je preniski (0,2) i sutra kak idem u vz na nifty odmah moram i izvaditi krv za antitijela stitnjace i jos neke stvari povezane s njom.
Isto tak imam i krvi vec drugi put na onim njihovim trakicama makar je urin iz laboratorija super pa mora nositi na mikrobiologiju sutra i urin za urinokulturu.
E da, za povracanje, vitamin b6, sve na bazi dumbira, coca cola, ako smrsavim jos malo, morala budem na infuzije.
Pregledala me i rucno, zatvorena sam, sve je super, i vaginalno i abdominalno.
Eto toliko od mene za danas, sutra novi izvjestaj s uzv-a prije niftyja 😊
Bas se lijepo beba vidi, prekrasno😊🤗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Hvala cure! 😊 Bas mi je bilo lijepo na pregledu! Tko bude sad docekao 9.6. za sljedeci!
Ja isto ne mogu slatko cure… Ima li koja kao ja neku kneglu u grlu kad pojede nesto…Bas mi hrana tesko sjeda na zeludac!
Meni je nakon svakog jela knedla u grlu i to mi je znak da moram povracati, i ispovracam sve i onda je oke 😑
I mene svaki put s tim spekulama pregledava prije uvz-a i stvarno je grozan osjećaj i mislim se svaki put da će mi nešto Napravit! Ali to je u Njemačkoj nadam se da kad dođem u Hr to vise ne budem morala.
Sretno svima na pregledima i čestitam onima kojima je sve super prošlo i nadam se da nam svima bude 🙏🏻❤️
I ja sam u njemackoj, bas me zanimalo jel to rade i u hrvatskoj...
Cure koje se borite sa umorom, meni je krenulo prije tri dana do tad sam imala visak energije. Dakle samo mi se spava doslovno oci skalapju i zanosi. Spavala sam jutros uz prekide do 10 i jos bi mogla, iza rucka dva sata i jedva ustala i dosla sebi, sad mi se OPET spava. Jel to normalno?
Jedva čekam izvadit željezo i štitnjaču provjeriti
Mene je taj umor skršio i kako sam dobila uputnicu za vađenje kks ispostavilo se da imam anemiju i dobila sam zeljezo- heferol 2× na dan.
Ja ću u četvrtak dobiti uputnicu i u petak vadit krv. isto mi sumnjivo malo, jer me doslovno zna rušit.
Da, vidjet ćeš, a ako i što bude dobiješ terapiju i bit će ok. Čekam još nalaz štitnjače da vidimo kako je to. Prije trudnoće je sve bilo u redu.
Hvala svima na dobrodoslici 😀😀,cestitam curama koje su bile na preglede i vidile svoje bebice,a onima kojima pregled tek stize i njima ce sve bit superr 🥰🥰 .Ja nisam.jos zvala gin zvat cu ovaj iduci tjedan nadam se da ce avw bit u redu,samo moram se do tada strpiti ....uff
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
08.01.21 - 👶💙
heloooouuuuuuuuu :)
jel nas se tko pozelio?
mi smo u petak otpusteni iz bolnice i uzeli smo si vikend za odmaranje i izlezavanje. Sad smo se opet vratili "normalno" zivotu :D
Kako ste vi cure? gurate li?
Hej🤗🤗 pa kako si? Kako se osjećaš?
Sortiraj odgovore
Najstariji