Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Svibanj 2020. 15:45

BlueMoon

Sapica jesam al ne znam postaviti
    Muce me ovi testovi.. Rekla je da obzirom na godine i to da mogu kombinirani, al je tocnost 80,90%.. nifty je 99% i tu mi je rekla da mi je dosta basic, on je 3i nesto, dok je nifty plus 4 i nesto. Ja bi najradije nifty plus da sam mirna. A opet… ajme po prirodi sam neodlucna, jos kad se radi o ovakvim stvarima ne znam vise sto mislim

Stranica - Imgbb (uploadas sliku i nama tu kopiras link koji ti izbaci) 
    ...ja sam odlucila da idem na ovaj plus, isto sam se dvoumila... imam losa iskustva s ovim kombiniranim tj moja sestra i sogorica - objema je pokazalo veliku sansu za down iako su u 20.ima, i onda jadne isprepadane sve bile i na kraju sve okej s bebama - ne zelim si taj stres 😄

LeLa2807
    08. Svibanj 2020. 15:45

Cestitke cure na divnim pregledima. Mene glava boli, nemam srećom iscjedak niti grčeve. Rekla mi je da ce utrogestan smirit i stvarno je. (Za sad makar). 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

BlueMoon
    08. Svibanj 2020. 15:50

https://ibb.co/f2qhBJm
    Evo 🥰🤗
    Hvala Sapica 🙂
    Ajme uzas... kako si odlucila izmedju basic i plus?

BlueMoon
    08. Svibanj 2020. 15:55

Tenci jesi ti u prosloj trudnoci radila basic ili plus? Stavila si nam slike ali se ne snalazim..

08. Svibanj 2020. 15:58

BlueMoon

Tencijesi ti u prosloj trudnoci radila basic ili plus? Stavila si nam slike ali se ne snalazim..

Taman sam krenula pisati. Nifty plus sam radila, u utorak idem ponovo. Bolje dati 1000kn vise i imati testirano hrpu toga, nego samo 3 najcesca sindroma.
    https://nifty-test.hr/hr/buduci-roditelji/upoznajte-se-s-testom-nifty#top
    Evo tu ti sve pise kaj koji paket testira. 

ovčica
    08. Svibanj 2020. 16:04

BlueMoon

https://ibb.co/f2qhBJm
    Evo 🥰🤗
    Hvala Sapica 🙂
    Ajme uzas… kako si odlucila izmedju basic i plus?

Ajmeeee divna mala bebica! 

BlueMoon
    08. Svibanj 2020. 16:07

Hvala Tenci :)
    Ovčica hvala   kaze gin da se uvalila ko mali medo na vrh 

• Mara Kokosica
    08. Svibanj 2020. 16:09

Jooooj mrve male bas uziva😍💙

06/20 blighted ovum 8tt.

08. Svibanj 2020. 16:16

Bluemoon - tvoja beba ko da se zavalila u ljuljacku ili fotelju i uziva 😄😍 predivno... odlucila sam bas ovak ko Tenci, bolje hrpu toga za 1000kn vise 😁

Tea22
    08. Svibanj 2020. 16:40

Idem pomalo odgovarati svima😅😅

ruza92 cistitam ti na uspjesnom pregledu💗💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.