E da, sto se farbanja tice. Inace se farbam, al u trudnoci se necu farbati. Sad imam vec veliki izrast, al zaprr red avo ne izgleda stravicno. Stravicne su jedino sijede koje mi izlere iz siski, al nemam milosti prema njima vise pa ih rijesim 😬
RedRobin najbolja vjezba ce ti biti nosanje bebe svakodnevno 😂😂
Ja sad imam probelm s grudima jako, dosta su velike i prije trudnoce sam pokusala zatezaz ih sto vise al ofc s trudnom je sve gore krenulo, a s dojenjem da ne pricam + trudna opet. I sad uopce ne znam hoce li mi ikakvo vjezbanje pomoci ih malo podic 🙉😔
Joj ja se farbala i 10o mjs 2018 zadnji puta, znaci strasno 😅 ostala trudna pocetkom 2019 pa sad dojim + trudna. Duga mi kosa u dvije boje al cak dobro izgleda. Prirodno smeda svjetlija i to nesta znj smede plavo pola kose joj. Ali odlucila sam se onda i ne farbati vise neg pustat svoju, i rezat to ofarbano svakih 4mjs po malo pa sve dok nebude samo moja boja 😊
Cure, jel farbate kosu? Kako sad s tim u trudnoći? Ja sam se inače svakih mjesec i pol, a i farbala sam se nedavno dok joj nisam znala da sam trudna. Što se vježbanja tiče, ja sam inače prije bila jako aktivna, išla sam na Total Body Workout, trčala u slobodno vrijeme, sad samo vozim bicikl i šetam. Možda ubacim još neke kućne vježbice. Moj su porok slatkiši, kako s tim u trudnoći? Čuvate li se toga? Ja sam danas već pojela red velike Milke i malo Lino lade na žlicu, naravno :)
Farbam kosu, farbala sam ju u prosloj trudnoci, farbala ju budem i sad. Doktori su slozni da to malo boje koje ude kroz vlasiste ne moze stetiti plodu.
Jedem sve normalno, jela sam i u prosloj trudnoci, i sireve i suhomesnato i slatko i sve i dobila 23 kg 😂 nisam imala gestacijski, a mali se rodio s 4230g. Sad 10 mj nakon poroda imam 52, 53kg, 3, 4 kg manje nego dok sam ostala trudna u prosloj, a visoka sam 175cm.
Jedite kaj vam odgovara, koliko vam odgovara i to je to, stvarno se sad ni najmanje ne opterecujem s nicim, doduse ni ne stignem.
Cure, jel farbate kosu? Kako sad s tim u trudnoći? Ja sam se inače svakih mjesec i pol, a i farbala sam se nedavno dok joj nisam znala da sam trudna. Što se vježbanja tiče, ja sam inače prije bila jako aktivna, išla sam na Total Body Workout, trčala u slobodno vrijeme, sad samo vozim bicikl i šetam. Možda ubacim još neke kućne vježbice. Moj su porok slatkiši, kako s tim u trudnoći? Čuvate li se toga? Ja sam danas već pojela red velike Milke i malo Lino lade na žlicu, naravno :)
Farbam kosu, farbala sam ju u prosloj trudnoci, farbala ju budem i sad. Doktori su slozni da to malo boje koje ude kroz vlasiste ne moze stetiti plodu.
Jedem sve normalno, jela sam i u prosloj trudnoci, i sireve i suhomesnato i slatko i sve i dobila 23 kg 😂 nisam imala gestacijski, a mali se rodio s 4230g. Sad 10 mj nakon poroda imam 52, 53kg, 3, 4 kg manje nego dok sam ostala trudna u prosloj, a visoka sam 175cm.
Jedite kaj vam odgovara, koliko vam odgovara i to je to, stvarno se sad ni najmanje ne opterecujem s nicim, doduse ni ne stignem.
Ah da, slažem se. Ja imam 177, 66 kg, u treningu sam već godinama pa su tu i mišići na vagi :) Mislim da ću se i ja nastaviti farbati, ne želim izgledati zapušteno, sa sijedima koje izbijaju sastrane. Jedem zasad i ja sve, nadam se da će biti okej :))
Cure moje.. hitno trebam utjehu.. pa sad me baš toliko probadalo u desnom jajniku, i sve kao da me štreca, tj kao da me neko bode doli..
Krvi nema, ni kapi.. sva sreća, jer bi me kolpalo da san krv ugledala..
Da li je ovo normalno cure?? Zvati ću sutra svog gin..
Help
I ja trebam pomoc juce posle podne sam imala jake zigove bez krvarenja,evo sad sam ustala vidim dve tri kapi krvi sta da eadim
I ja trebam pomoc juce posle podne sam imala jake zigove bez krvarenja,evo sad sam ustala vidim dve tri kapi krvi sta da eadim
Idi ginekologu, moze biti svasta, a ne mora biti nista.
Vjerujem da nije nista, ali nek doktor pogleda.
Jutro drage trudnice 🌸😊
I kod mene želja za slatkim na zavidnoj razini 😂💪 i za cijeđenim narančama 😁
A što se farbanja kose tiče- također sam i u prošloj trudnoći, a planiram i u ovoj, pod normalno se farbala.
Vježbanje- inače sam dosta aktivna i treniram, ali sad ova karantena me dosta ulijenila po pitanju vježbanja , plus čim sam saznala da sam trudna sam usporila sa svime time . Prošlu trudnoću mi se dosta rano skratio cerviks pa sam morala mirovati. Sada pokušavam više osluškivati svoje tijelo. I evo taman vam pišem sa trake za trčanje- na kojoj hodam 😁😁
Jutro drage trudnice 🌸😊
I kod mene želja za slatkim na zavidnoj razini 😂💪 i za cijeđenim narančama 😁
A što se farbanja kose tiče- također sam i u prošloj trudnoći, a planiram i u ovoj, pod normalno se farbala.
Vježbanje- inače sam dosta aktivna i treniram, ali sad ova karantena me dosta ulijenila po pitanju vježbanja , plus čim sam saznala da sam trudna sam usporila sa svime time . Prošlu trudnoću mi se dosta rano skratio cerviks pa sam morala mirovati. Sada pokušavam više osluškivati svoje tijelo. I evo taman vam pišem sa trake za trčanje- na kojoj hodam 😁😁
Jutro :)
Ja baš doručkujem pirov griz s pekmezom od marelica :D
Ja bi traku za trčanje da se prošetam, mislim da ću kasnije prošetati po balkonu.
Kolko rano ti se skratio cerviks? To su skužili na pregledu ili si mogla i sama nekak skužit?
Sortiraj odgovore
Najstariji