Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mojamrva
    05. Travanj 2020. 19:35

Brunoibrankica

Ja ti ne znam reči, mene isto probode, al onako na kratko i prestane. A sad ne znam ako te boli .. meni je isto onak osijecam tu promjenu u tijelu.

Hvala ti na odgovoru.. da mene je jedno pola sata baš bolilo.. ali prestalo prije.. pa valjda će sve biti u redu

Mojamrvaa

Brunoibrankica
    05. Travanj 2020. 20:30

Mojamrva

Brunoibrankica

Ja ti ne znam reči, mene isto probode, al onako na kratko i prestane. A sad ne znam ako te boli .. meni je isto onak osijecam tu promjenu u tijelu.

Hvala ti na odgovoru.. da mene je jedno pola sata baš bolilo.. ali prestalo prije.. pa valjda će sve biti u redu

Bit ćeee moraaa biti ... Zovni pa vidi. . .
    Kako ste ostalee?!?

Arwen87
    05. Travanj 2020. 20:59

Mojamrva

Cure moje.. hitno trebam utjehu.. pa sad me baš toliko probadalo u desnom jajniku, i sve kao da me štreca, tj kao da me neko bode doli..
    Krvi nema, ni kapi.. sva sreća, jer bi me kolpalo da san krv ugledala..
    Da li je ovo normalno cure?? Zvati ću sutra svog gin..
    Help

Nemoj se nista brinuti,dok nema nekih uzasnih i nepodnosljivih bolova i krvarenja,vjerovatno je sve dobro!
    Takvi grcevi,probadanja i bolovi su normalni pogotovo na pocetku trudnoce,jer se maternica siri,buja njezino tkivo i priprema se za rast bebice,bar su tako meni rekli!
    Dok god nema krvarenja i bolovi nisu strasni, sigurno je sve u redu!
    Moze biti i da si se mozda preforsirala pa da te zato boli!
    Miruj,nemoj se puno saginjati,nemoj na pocetku usisavati,istezati se, dizati tesko i slicno,a kad imas grceve,slobodni uzmi magnezij i popij, trebali bi se smiriti!
    I nemoj se brinuti za svaku sitnicu,to ti nista ne koristi i ne pomaze😊
    Opusti se i uzivaj😊
    Drzim fige da sve bude dobro!

• Mojamrva
    05. Travanj 2020. 21:05

Arwen87

Mojamrva

Cure moje.. hitno trebam utjehu.. pa sad me baš toliko probadalo u desnom jajniku, i sve kao da me štreca, tj kao da me neko bode doli..
    Help

Nemoj se nista brinuti,dok nema nekih uzasnih i nepodnosljivih bolova i krvarenja,vjerovatno je sve dobro!
    Takvi grcevi,probadanja i bolovi su normalni pogotovo na pocetku trudnoce,jer se maternica siri,buja njezino tkivo i priprema se za rast bebice,bar su tako meni rekli!
    Dok god nema krvarenja i bolovi nisu strasni, sigurno je sve u redu!
    Moze biti i da si se mozda preforsirala pa da te zato boli!
    Miruj,nemoj se puno saginjati,nemoj na pocetku usisavati,istezati se, dizati tesko i slicno,a kad imas grceve,slobodni uzmi magnezij i popij, trebali bi se smiriti!
    I nemoj se brinuti za svaku sitnicu,to ti nista ne koristi i ne pomaze😊
    Opusti se i uzivaj😊
    Drzim fige da sve bude dobro!

Hvala ti puno

Mojamrvaa

Tea22
    05. Travanj 2020. 21:08

Brunoibrankica

Mojamrva

Brunoibrankica

Bit ćeee moraaa biti … Zovni pa vidi. . .
    Kako ste ostalee?!?

Ja sam bas dobro, povlacim se po kuci i odmaram
    Pregled nam je za 9 dana pa se i tome veselim
    Kako si ti

Brunoibrankica
    05. Travanj 2020. 21:18

Ja sam ok , nemam tegoba, malo sam umornija...a sad blickam noge, dobila od muza za Božić ipl, meni je to saavršeno. Jer nisam od onih koje imaju tri dlake pa vele da su dlakave, već stvarno sam fuj.... sve je to muski hormon koji je kod mene jako pojačan, sad jos moram dok mogu ... Dok mi busica ne smeta, imam jos 30%dlaka preeezadovoljna sam.

Arwen87
    05. Travanj 2020. 21:25

Brunoibrankica

Ja sam ok , nemam tegoba, malo sam umornija…a sad blickam noge, dobila od muza za Božić ipl, meni je to saavršeno. Jer nisam od onih koje imaju tri dlake pa vele da su dlakave, već stvarno sam fuj…. sve je to muski hormon koji je kod mene jako pojačan, sad jos moram dok mogu … Dok mi busica ne smeta, imam jos 30%dlaka preeezadovoljna sam.

Zar nije da koristenje ipl-a ne preporucuju u trudnoci i za vrijeme dojenja?
    Imam i ja Lumeu ali sad je ni ne pokusavam koristiti🤷

pepipeps
    05. Travanj 2020. 21:35

Ja sam danas vozila bicikl 20 km. Super se osjećam inače, nemam mučnine, nemam neke bolove, tu i tamo me dolje probode, ali to se maternica širi pa me to ništa ne brine, malo me leđa uhvate, ali ništa strašno. I da, jedem možda malo više ili je to jednostavno ovo korona vrijeme kad više vremena provodimo doma pa nekad bude to i iz dosade.

BuBiCaA
    05. Travanj 2020. 21:45

Veliki pozdrav svima. I ja se takodjer pridruzujem. U sedmoj sam sedmici, pa polahko. Jutarnje mucnine su tu:) Da li vi imate mucnine? 

05. Travanj 2020. 21:50

Mojamrva

Help

Prva trudnoca mi je nazalost zavraila spontanim, krenuli su mi nepodnosljivi bolovi u trbuhu, ko pred mengu, samo puno jaci i nakon par sati izlijevi krvi.
    Ako ti je bol prestala i bije nepodnosljiva, najvjerojatnije je sve u redu, samo se maternica siri... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.