Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Travanj 2020. 16:23

Cure evo i mi se pridruzujemo grudi su me boljele proslu cijelu sedmicu  kasnilo mi 6 dana i  na testu ugledali + juce mucnina i povracanje danas nista jel to normalno,prva mi je trudnoca

• Mojamrva
    06. Travanj 2020. 16:27

a.pav

Pozdrav svima, evo i ja se priključujem! 😊
    Prva trudnoća, nisam baš upućena u te izračune ali aplikacija koju inače koristim za M piše 5tj i 6dana. 🙂 Danas baš zvala ginekologicu, pregled bi trebao biti idući tjedan!

Računa ti se od prvog dana zadnje menstruacije..
    Blago tebi kad već ideš.. mene naručio moj tek krajem 4.miseca zbog toga da je još prerano.. ja sam 5+2..rekao jedino u slučaju da primijetim krvarenje da odma nazovem pa dođem.. tj. da će mi prepisati onda Duphaston.. a ovako ako je sve ok.. da ćemo ultrazvuk krajem 4.dogovoriti..

Mojamrvaa

06. Travanj 2020. 17:07

Kak ste s vježbanjem? Ja sam fizički u totalnoj banani pa sam odlučila počet vježbati. Našla sam na youtube-u neke vježbe po tjednima (kliknula na prve koje sam našla :D). Žena se zove Melinda Pedersen i čine mi se ok vježbe. Odradila sam prvi video i preznojila se u tih petnaest minuta :D sramota :D još sam malo i varala :D 

Mila12
    06. Travanj 2020. 17:10

Netko je pitao sta da jos koristi osim folne, nista ako se hranis normalo. 
    JaTeTo moja ima skok u razvoju i nespavamo nikako jos smo danas bocu dobile.
    Netko je pitao za pusenje. Ja sam pusila prije prve trudnoce i cim sam saznala da sam trudna sam prestala isti tren. Ne postepeno nego stop. Tko zeli prestat ce odmah. Ako s necim trujes svoje dijete onda ga trujes nikotinom. Fuj. Moje misljenje 🙉

Mila12
    06. Travanj 2020. 17:11

RedRobin ako se umoris i dosade ti vjezbe probaj preci mozda na jogu za trudnice 🤗 mozda zvuci dosadno na prvu al zapravo nije, budes i opustenija a i rastegnes se ko prava 😅

• a.pav
    06. Travanj 2020. 17:17

Mojamrva

a.pav

Pozdrav svima, evo i ja se priključujem! 😊
    Prva trudnoća, nisam baš upućena u te izračune ali aplikacija koju inače koristim za M piše 5tj i 6dana. 🙂 Danas baš zvala ginekologicu, pregled bi trebao biti idući tjedan!

Računa ti se od prvog dana zadnje menstruacije..
    Blago tebi kad već ideš.. mene naručio moj tek krajem 4.miseca zbog toga da je još prerano.. ja sam 5+2..rekao jedino u slučaju da primijetim krvarenje da odma nazovem pa dođem.. tj. da će mi prepisati onda Duphaston.. a ovako ako je sve ok.. da ćemo ultrazvuk krajem 4.dogovoriti..

Ja imam situaciju da sam bila prije malo vise od 3 tjedna na rendgenu, inace imam artritis i radili su mi dosta snimanja. 😞 To me trenutno najvise brine jer tad nisam znala ni mislila da sam trudna, pa sad moramo provjeriti kakvo je stanje, a rekla je da bi se tad trebalo moci potvrditi da se sve razvija pravilno. Buduci da je to bio sami pocetak, vjerojatno se tek nekoliko dana prije realno desila oplodnja, ja razmisljam samo pozitivno, ali ako ste koja bile u slicnoj situaciji bilo bi mi drago da podijelite iskustva. 🙂 #samopozitiva
    Sto se tice simptoma, bolne i osjetljive grudi koje sam prvo pripisivala pms-u, i cesto mokrenje, zadnja dva dana malo kao neki grcevi, a inace sve relativno normalno, mislim da sam podnosljiva 😁😁

06. Travanj 2020. 17:32

a.pav, kolegica mi je pricala da je imala slican slucaj kao i ti s rendgenom i sve je bilo ok s bebicom. Ona je isla na rendgen koljena. 

pepipeps
    06. Travanj 2020. 17:35

Cure, jel farbate kosu? Kako sad s tim u trudnoći? Ja sam se inače svakih mjesec i pol, a i farbala sam se nedavno dok joj nisam znala da sam trudna. Što se vježbanja tiče, ja sam inače prije bila jako aktivna, išla sam na Total Body Workout, trčala u slobodno vrijeme, sad samo vozim bicikl i šetam. Možda ubacim još neke kućne vježbice. Moj su porok slatkiši, kako s tim u trudnoći? Čuvate li se toga? Ja sam danas već pojela red velike Milke i malo Lino lade na žlicu, naravno :)

• a.pav
    06. Travanj 2020. 17:42

RedRobin

a.pav, kolegica mi je pricala da je imala slican slucaj kao i ti s rendgenom i sve je bilo ok s bebicom. Ona je isla na rendgen koljena.

Hvala, ja se nadam najboljem. ♥️

pepipeps

Cure, jel farbate kosu? Kako sad s tim u trudnoći? Ja sam se inače svakih mjesec i pol, a i farbala sam se nedavno dok joj nisam znala da sam trudna. Što se vježbanja tiče, ja sam inače prije bila jako aktivna, išla sam na Total Body Workout, trčala u slobodno vrijeme, sad samo vozim bicikl i šetam. Možda ubacim još neke kućne vježbice. Moj su porok slatkiši, kako s tim u trudnoći? Čuvate li se toga? Ja sam danas već pojela red velike Milke i malo Lino lade na žlicu, naravno :)
    06. Travanj 2020. 17:45

Mila12

RedRobin ako se umoris i dosade ti vjezbe probaj preci mozda na jogu za trudnice 🤗 mozda zvuci dosadno na prvu al zapravo nije, budes i opustenija a i rastegnes se ko prava 😅

Tnx. Potrazit cu pa cu i to ubacit. Strah me da cu rodit i da necu imat snagu nosit bebu okolo 😂
    Plus kaj me kicma boli i vrat mi se od spavanja malo zakocio. Bas sam zahrdjala. 
    Pepipeps, mene hvata zelja za slatkim. Cijeli prosli tjedan sam se kontrolirala i nisam pojela nis slatkog, al sam posustala ovaj. Al pokusavam ne pretjerat, pojela sam samo dva coko bombona 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.