Curke jel koja od vas planira platnene pelene ?!
planirala s prvim, al odustala, ne da se to meni, komotna sam osoba i jednostavno se ne vidim u tome, al da su mi dezeni covera predivni, jesu 😊
lilfn, dobrodosla, zelim urednu trudnocu!
Ja sam vjerna pampers pants, ili dok ne krene s pants onda active dry baby 🥰
Ja sam vjerna pampers pants, ili dok ne krene s pants onda active dry baby 🥰
Mi isto na pampers pants, super su, nekad i premium care.
Jateto ja sam se tocno preporodila otkako smo na pants, jer na cicak joj stavljam po pola h kad nema mira 😂
Cure moje.. hitno trebam utjehu.. pa sad me baš toliko probadalo u desnom jajniku, i sve kao da me štreca, tj kao da me neko bode doli..
Krvi nema, ni kapi.. sva sreća, jer bi me kolpalo da san krv ugledala..
Da li je ovo normalno cure?? Zvati ću sutra svog gin..
Help
Mojamrvaa
Cure moje.. hitno trebam utjehu.. pa sad me baš toliko probadalo u desnom jajniku, i sve kao da me štreca, tj kao da me neko bode doli..
Help
Doista ne znam odkud takva bol, ne mogu ti pruziti nikakav savjet 🤷♀️
Vjerujem da se nemas razloga zabrinjavati, tijelo se mijenja.. pravi mjesta za bebicu, to je sve normalno
Svejedno, nazovi gineko sutra da te i on smiri.. a do tad nemoj guglat po internetu jer i internet nekad zna uplasiti
Drzim fige da sve bude uredu i saljem zagrljaj❤
Ja ti ne znam reči, mene isto probode, al onako na kratko i prestane. A sad ne znam ako te boli .. meni je isto onak osijecam tu promjenu u tijelu.
Help
Doista ne znam odkud takva bol, ne mogu ti pruziti nikakav savjet 🤷♀️
Vjerujem da se nemas razloga zabrinjavati, tijelo se mijenja.. pravi mjesta za bebicu, to je sve normalno
Svejedno, nazovi gineko sutra da te i on smiri.. a do tad nemoj guglat po internetu jer i internet nekad zna uplasiti
Drzim fige da sve bude uredu i saljem zagrljaj❤
Hvalaaa.. prestalo me je boliti pa se nadam da se neće ponoviti.. ali isto ću sutra nazvati dr i pitati ga samo da se ne brinem ovoliko
Mojamrvaa
Sortiraj odgovore
Najstariji