Moja mrva slazem se da nemaju dovoljno magnezija. Ja uzimam direct sastrane, ali su jako dobri. I iduci elebaby imaju omege i stvarno svega i ja sal prezadovoljna s njima. I oni su najvise odobreni od ministarstva zdravstva. 🙂
Pijele elenatal jer dojim jos uvijek i sad mi i mali i beba crpe sve iz mene pa da i ja dobim koje vitamine.
Probiotike ne koristim, nisam ni u u prosloj trudnoci 🤷♀️
Magnezij sam krenula kasnije piti dok su mi poceli grcevi u nogama, oko 20.tt, stoga da se magnezij prestaje piti u 35., 36.tt.
Mila 😁 Hvala ti i tebi sretnoooo 😍
Kcerkica 2015 ♥️
Spontani Novembar 2019 5+3tt
Spontani April 2020 5+4tt
I da, u prosloj trudnoci sam pila fereum sirup jer je meni zeljezo uvijek dosta nisko. Taj sirup mi recimo nije lose sjedal i nisam imala problema s probavom ko od heferola.
Ja iskreno pijem samo Folio forte po preporucui doktora i nadam se da ce na tome i ostat
Jedem raznoliko stvarno (nema obroka bez povrca i inace nevezano za trudnocu) i nebi volila da iman sad jos i tih preparata za pit
Misljenja sam da hranom stvarno mogu unit dovoljno koliko je potrebno i za mene i za bebu
E sad u slucaju da kakvi nalazi pokazu suprotno ok unosit cu svakako sta doktor preporuci
🙏❤💙
Hejhej! Ja pijem folat, c vitamin povremeno i b12 jer ne jedem meso.
MarinaStam, ovo za premosnicu mi je skroz wow, nisam znala da to tako funkcionira. Al danas je lako nadomjestiti vitamine, tak da tu nema nikakvih problema.
Razmisljam jos malo o simptomima: zelja za slatkim me drzala prije neg sam saznala da sam trudna, sad se kontroliram i pokusavam jest zdravo.
Jateto ja nisam znala da se u 35tjd prestaje pit magnezij ja sam njega dodatno pila bila do kraja trudoce 😳 zakaj nije dobro? Ps, koliko nevezano htjela sam te pitate koliko obroka ti beba pojede dnevno nevezano uz dojenje? Ja sad uvodim rucak joj samo kasicu.
Lucija987 u potpunosti se slazem :)
Sortiraj odgovore
Najstariji