Brunoibrankica ajme da, pogotovo sad druga trudnoca ubrzo poslje prve, misici se jos nisu ni vratili na mjesto, nakon 5tjd izgledam ko 5mjs u prvoj trudnoci 😂 sve me steze
Meni je druga trudnoća ali nakon 8g.. bas sam danas malo gledala papire od prve t......
Sa 6+2 sam bila na prvom uzv.
Meni je druga trudnoća ali nakon 8g.. bas sam danas malo gledala papire od prve t……
Predivno 😊 ja sam u prvoj 6+3 sjecam se, i srceko je tad vec kucalo i sve 🤗 jedva cekam opet na prvi uzv ajme, meni je stomak tak velik da si mislim da su mozda i twinsi 😳😍
Cure, ulazite s viskom ili manjkom kila u trudnocu?
Visoka sam 175cm i u proslu trudnocu sam usla s manjkom, 56kg imala, isla roditi sa 79 😂 ugl, nitko nije vjerovao da sam tak puno dobila jer nisam uopce izgledala ko da imam +23kg.
Sad ulazim s 53kg, znaci jos manje nego prosli put. Makar kak sam krenula, roditi budem isla s vise od +23 😀
Meni je druga trudnoća ali nakon 8g.. bas sam danas malo gledala papire od prve t……
Predivno 😊 ja sam u prvoj 6+3 sjecam se, i srceko je tad vec kucalo i sve 🤗 jedva cekam opet na prvi uzv ajme, meni je stomak tak velik da si mislim da su mozda i twinsi 😳😍
Kaj stvarnooo?!?!?!
Pa kak bi bio tak velik ....
Mislim i moj je.. ali špekec 🤣🤣🤣
Cure, ulazite s viskom ili manjkom kila u trudnocu?
Visoka sam 175cm i u proslu trudnocu sam usla s manjkom, 56kg imala, isla roditi sa 79 😂 ugl, nitko nije vjerovao da sam tak puno dobila jer nisam uopce izgledala ko da imam +23kg.
Sad ulazim s 53kg, znaci jos manje nego prosli put. Makar kak sam krenula, roditi budem isla s vise od +23 😀
Pa ja ulazim normalno... U prvoj sam sa 63kg a isla rodit sa plus 17kg, mali je imao 4kg, i tri godine nisam mogla doć na svoju težinu.
A sad nisam se jos vagala, bojim se da imam jedno 64kg, al meni je to taman, visoka sam 166cm, al nitko mi nebi reko da imam toliko kila.
Eee imam jedno pitanje, ja sam vam u prvoj trudnoći bila na forumu trudnoca.hr i bilo mi je suuper... Bilo je drugacije... Dosta smo poslije stavljale i svoje slike, ono trbuscice i tak... Jako smo se povezale, zvale amo se sovice 2012 jer smo vecina nas imale problem sa spavanjem, tipkale bi cijele noći a po danu bi spavale. A sad pitanje 🤣: ocemo i tu podijelit koju sliku kad bide za to vrijeme?!
E daa.. vadila sam betu... Vrijednost je ok, tak mi je receno -750
MarinaStam hei! Tek sad vidim 🙈
Nisam trenutno, ali dragi je gore ☺️ A ti?
Da ja zivim tu u Brugg Aargau, pa me bas zainteresiralo kad si napisala da si uzimala folsäure u CH 😊
Kcerkica 2015 ♥️
Spontani Novembar 2019 5+3tt
Spontani April 2020 5+4tt
Ja trenutno imam 161 i 57kg, vidjet cemo kako ce se to razvijati😅
Bas sam ljubomorna na vas koje vec imate trbuscice😊😊
Eee imam jedno pitanje, ja sam vam u prvoj trudnoći bila na forumu trudnoca.hr i bilo mi je suuper… Bilo je drugacije… Dosta smo poslije stavljale i svoje slike, ono trbuscice i tak… Jako smo se povezale, zvale amo se sovice 2012 jer smo vecina nas imale problem sa spavanjem, tipkale bi cijele noći a po danu bi spavale. A sad pitanje 🤣: ocemo i tu podijelit koju sliku kad bide za to vrijeme?!
E daa.. vadila sam betu… Vrijednost je ok, tak mi je receno -750
Nego sta nego da cemo dijeliti slikice😄
Sortiraj odgovore
Najstariji