U svakom slucaju sad znamo sto nas ceka i nadam se da cemo i u glavi malo biti smirenije i bolje 😊
Mene su rebra boljela jos god dana nakon. A bilo je:rezi je, rezi je, puknut ce.... I tad je islo kraju... Isto šivao me mladi gin koji se zvao Bruno, kao i moj bebac, još me pitao ak se po njemu zove 🤣🤣🤣🤣🤣
Meni toliko zuji u ušima .... Jao, kaze mi muz da sam osjetljiva 🤣🤣🤣
Brunoibrankica uf daj mogu misliti koja bol come on 😔😔😔
Kod mene je bilo : nemam te vremena rezat 🥳🥳🥳 joj necu vise o tome nis pisat hahahha
Reci ti njemu da bi on mogao postat osjetljiv 🤪
Btw da piskenje je zapravo jedini simtom koji mi je izrazen, prek noci je koma, dan jos ok. Proslu trudnocu je bilo puno gore imala sam stalni pritisak a nikad nis nije van islo, danima sam znala plakat i mislit da mi je neka upala zapravo a svi nalazi cisti. Sad sam puno opustenija
On samo jede veli da se suosjeća samnom... A ja bas i ne mogu jesti. . . Muka mi
Brunoibrankica nek on skuplja tvoje kile 😉 ja sam danas bome fast food jela. Sutra pravimo punjene paprike i jedva cekam
Ja proslu trudnocu nisam imala apetit prvo tromjesjecjs, i samo mucnine i sve to. Ali zato sad imam jako dobar 😅
Jutro, mi cemo punjene paprike :) a bebana ce jabuku i bananu s djecjim keksom, njam njam
Za dorucak smo svi troje jeli pohani kruh, sa salamom pileca prsa i svjezim sirom. Za rucak muz slaze rostilj (meso, krumpir, spampinjoni), mali bude valjda junetinu i povrce iz juhe, a mozda dobije i malo rostilja. Za sutra imamo u zamrzivacu punjene paprike.
Sortiraj odgovore
Najstariji