Eee imam jedno pitanje, ja sam vam u prvoj trudnoći bila na forumu trudnoca.hr i bilo mi je suuper… Bilo je drugacije… Dosta smo poslije stavljale i svoje slike, ono trbuscice i tak… Jako smo se povezale, zvale amo se sovice 2012 jer smo vecina nas imale problem sa spavanjem, tipkale bi cijele noći a po danu bi spavale. A sad pitanje 🤣: ocemo i tu podijelit koju sliku kad bide za to vrijeme?!
E daa.. vadila sam betu… Vrijednost je ok, tak mi je receno -750
Nego sta nego da cemo dijeliti slikice😄
🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Ja trenutno imam 161 i 57kg, vidjet cemo kako ce se to razvijati😅
Bas sam ljubomorna na vas koje vec imate trbuscice😊😊
Ja imam samo od papanja.. 🤣🤣🤣
Brunoibrankica neda mi citirat pa moram ovak...
Pa ne znam evo 😂🙈 muci me to dali je u veljaci to bila prava menga ili ne. Posto se zna desiti iduci mjs krvarenje u doba menstruacije a nije menstruacija. Ili sam trudna od veljace s twinsima, ili je samo tak sad narasto jer se misici nisu vratili 😂 ali poslje poroda sam odma izgubila stomak.
Proslu trudnocu sam usla 56kg rodila s 76 😂 beba ce sad 6mjs a ja imam 57kg. Eto za kilu vise. I nadam se da ovu necu dobi vise od 65 ha - ha.
MarinaStam ajme zavidim ti sto si tamo i sto ces roditi u svici!
Ja sam bila u Davosu i Flimsu zivjela. Ali sam posjecivala i decka dok je bio u Bad Ragaz ( nez kak se pise), Luzernu, Interlakenu i tako svagdje. Ja sam ti zaljubljena u Luzern.
Proslu trudnocu sam vodila dva mjs u Churu u bolnici i odusevljena sam tretmanom tamo, ali i racunom 😂😂😂
Marina ti vjerovatno imas ukka jel? Ja te godine nisam radila, malo sam odmarala i tak, bila kao turist recimo. Tako da nisam imala ukka i nisam imala sanse onda da idem rodit tamo itd.
Brunoibrankica neda mi citirat pa moram ovak…
Pa ne znam evo 😂🙈 muci me to dali je u veljaci to bila prava menga ili ne. Posto se zna desiti iduci mjs krvarenje u doba menstruacije a nije menstruacija. Ili sam trudna od veljace s twinsima, ili je samo tak sad narasto jer se misici nisu vratili 😂 ali poslje poroda sam odma izgubila stomak.
Proslu trudnocu sam usla 56kg rodila s 76 😂 beba ce sad 6mjs a ja imam 57kg. Eto za kilu vise. I nadam se da ovu necu dobi vise od 65 ha - ha.
Aaaaaa.... Kad planiras na pregled, oprosti ako si vec napisala. Ja cu ic iduci cetvrtak na prvi uzv, tako mi je danas reko gin.
Evo da se i ja javim inace selim sa MPO teme tu kod vas🤗svjeza trudnica bez jos obavljenog uzv,cekamo cetvrtak 😍🤗 i nadamo se dobrim vijestima naravno 🙏❤.
Inace MPO trudnica za sada samo potvrdeno priko bete (1800)
Po mom kalendaru pise ocekivani termin 5.12 e sad vidit cemo sta ce gospon doktor rec
Nadam se ugodnom druzenju tu sa vama 🤗🤗
🙏❤💙
Brunoibrsnkica ma daj sta se ispricavas!! Ma mene narucili tek kad budem kao 10-11tjd ne rade sad nikakve preglede osim hitnosti, ali cu zvat u pon i objasnit sta msm pa cemo vidit kad ce mi onda dat termin 😳😊
Superiska, javi u cet obavezno kako je proslo! ☺️
Lucija987 dobrodosla! 🥰
Waooo Lucija ti imas termin na isti dan kao i ja 😍
Nek nam je svima sa srecom 🥰
Milla sta ti je tacno ukk?
Ako mislis na zdravstveno osiguranje ja imam Group Mutuel 👍🏻 Daaaa Luzern nije daleko od mene mnogo 😍
Ja sam od 2000. do 2012. u Njemackoj bila, a od 2012. pa do sada sam u CH i tu cu i ostati 🥰
Cure ja sad ulazim u trudnocu sa 66kg a visoka 165cm.
Imala sam u Januaru 2019 operaciju i dobila bypass na zelucu, od tada sam smrsala 40kg i zivot mi se bukvalno promijenio na pozitivno 😊
Prije toga nije bilo sanse za trudnocu, sto zbog kilaze sto zbog visokog krvnog pritiska... Ali eto ucinila sam taj korak i ne zalim ni jedne sekunde zbog toga 😊
Kcerkica 2015 ♥️
Spontani Novembar 2019 5+3tt
Spontani April 2020 5+4tt
Sortiraj odgovore
Najstariji