Kak ste sa simptomima? Ja nemam nista. Cak me ni cice ne bole. Nadam se da je to zato jer sam nedavno odradila taj dio pa ono...
Zapravo, samo nemam mengu i to je to. I tu i tamo me nesanica uzme, al hoce to meni tako i inace.
Ja ulazim u trudnocu sa 62, visoka sam 169. Skinula sam zapravo sad kilu i pol jer sam prestala zderat slatko.
Waooo Lucija ti imas termin na isti dan kao i ja 😍
Nek nam je svima sa srecom 🥰
Millasta ti je tacno ukk?
Ako mislis na zdravstveno osiguranje ja imam Group Mutuel 👍🏻 Daaaa Luzern nije daleko od mene mnogo 😍
Ja sam od 2000. do 2012. u Njemackoj bila, a od 2012. pa do sada sam u CH i tu cu i ostati 🥰
Cure ja sad ulazim u trudnocu sa 66kg a visoka 165cm.
Imala sam u Januaru 2019 operaciju i dobila bypass na zelucu, od tada sam smrsala 40kg i zivot mi se bukvalno promijenio na pozitivno 😊
Prije toga nije bilo sanse za trudnocu, sto zbog kilaze sto zbog visokog krvnog pritiska… Ali eto ucinila sam taj korak i ne zalim ni jedne sekunde zbog toga 😊
Ajmeeee pa to je skoro pola tebe u godinu dana, svaka cast!!... Vjerujem da ke to bio tezak put.
Lucija987 dobro nam dosla ❤️
RedRobin mene tootalnooo muci nesanica , svake noci cujem od 1.30 do jedno 2.30 , i sad od 5.30 opet.. to me jako smeta.
MarinaStam, svaka cast! Vjerujem da ti se zivot promijenio na puno bolje 😊
Od simptoma nemam nist osim kaj sam pocela povracati 🙄 u prosloj trudnoci sam povracala svakodnevno od 8.tt do samog kraja, i na porodu, rodila i sve stalo 😀 sise ne bole i nisu velike, stovise, male su i nikakve, ali to pripisujem malome koji posisa sve iz njih i evo, za sad mi ne smeta njegovo sisanje, budemo vidjeli kak bude kasnije. I umor, umor je uzasan, sad jos veci nego prije mjesec dana, mali vec 6 mj ne spava po noci, budi se svakih sat i pol, sisa, vristi, moram ga uspavljivati stalno, bila sam kronicno umorna i prije trudnoce, sad je samo jos gore 😔
Netko je pitao za slike, ja sam ful aktivna bila na ljetnim bebama 2019, i nas 50ak cura se sredinom trudnoce preselilo na fejs u tajnu grupu di smo svakodnevno aktivne po cijeli dan vec vise od godinu dana. Dijelimo medusobno sve, od slika bebaca, nas, muzeva, problema koji nas muce, smjesnih stvari na koje naletimo (korna je sad nepresusni izvor zabave), ugl, bas smo kompa, s nekima smo se i upoznale uzivo i budemo se druzili i dalje.
Nadam se da bude i ovdje tak dobra ekipa ko tamo 😊
MarinaStam, svaka cast! Vjerujem da ti se zivot promijenio na puno bolje 😊
Od simptoma nemam nist osim kaj sam pocela povracati 🙄 u prosloj trudnoci sam povracala svakodnevno od 8.tt do samog kraja, i na porodu, rodila i sve stalo 😀 sise ne bole i nisu velike, stovise, male su i nikakve, ali to pripisujem malome koji posisa sve iz njih i evo, za sad mi ne smeta njegovo sisanje, budemo vidjeli kak bude kasnije. I umor, umor je uzasan, sad jos veci nego prije mjesec dana, mali vec 6 mj ne spava po noci, budi se svakih sat i pol, sisa, vristi, moram ga uspavljivati stalno, bila sam kronicno umorna i prije trudnoce, sad je samo jos gore 😔
Netko je pitao za slike, ja sam ful aktivna bila na ljetnim bebama 2019, i nas 50ak cura se sredinom trudnoce preselilo na fejs u tajnu grupu di smo svakodnevno aktivne po cijeli dan vec vise od godinu dana. Dijelimo medusobno sve, od slika bebaca, nas, muzeva, problema koji nas muce, smjesnih stvari na koje naletimo (korna je sad nepresusni izvor zabave), ugl, bas smo kompa, s nekima smo se i upoznale uzivo i budemo se druzili i dalje.
Nadam se da bude i ovdje tak dobra ekipa ko tamo 😊
Tako smo i mi... Do jedno drugog rodjendana djece a tada smo se osipale, neke izmjenile br moba i cujemo se i danas. Ja se sa jednom mamom iz Osijeka cujem svaki dan ko ljubavnice smo !!!
Nismo se jos upoznale, al kad mi preselimo u veci stan doci ce kod mene u posjetu na vikend. ❤️
Ja vise nemam Facebook tako da nebi voljela da tamo selite.
JaTeTo i Brunobrankica hvala 😊
Iskreno sve je proslo bez ikakve komplikacije do sada, i da sam znala da ce tako biti vec i prije bi to odradila. Sada sam samo happy i tako nek ostane 😊
Od simptoma imam jako osjetljive bradavice, teske i bolne grudi. Jos 3-4 dana prije ocekivane sam imala cudne grceve u maternici (tako sam i predpostavila da se nesto desava i da bi mogla biti trudna) i spavanje nocu u prekidima 🤦🏼♀️
Jos uvijek kada se zakasljem ili kihnem pecne me oko jajnika, a budjenje nocu i zelja za necim slatkim traje jos uvijek 🤦🏼♀️
To je sve za sada, nadam se da necu imati mucnine kao u prvoj trudnoci jer to nebi ni najvecem neprijatelju pozeljela 😢
Danas sam 5+0 tt, ulazim u 6. nedjelju i samo strahujem od mucnina...
Kcerkica 2015 ♥️
Spontani Novembar 2019 5+3tt
Spontani April 2020 5+4tt
Pozdrav cure, ja sam danas ujutro napravila test i pozitivan je. Prva tura s klomifenom i očito je uspjelo. Nego, cijelo vrijeme osjećam kao da će menstruacija stići, jučer sam čak na papiru vidjela malo roze krvi. Mislite da se trebam zabrinuti?
Zvala sam u ordinaciju, a sestra mi je samo rekla ako se krvarenje nastavi nek odem u ginekološku hitnu da me pregledaju.
Waooo Lucija ti imas termin na isti dan kao i ja 😍
Nek nam je svima sa srecom 🥰
Millasta ti je tacno ukk?
Ako mislis na zdravstveno osiguranje ja imam Group Mutuel 👍🏻 Daaaa Luzern nije daleko od mene mnogo 😍
Ja sam od 2000. do 2012. u Njemackoj bila, a od 2012. pa do sada sam u CH i tu cu i ostati 🥰
Cure ja sad ulazim u trudnocu sa 66kg a visoka 165cm.
Imala sam u Januaru 2019 operaciju i dobila bypass na zelucu, od tada sam smrsala 40kg i zivot mi se bukvalno promijenio na pozitivno 😊
Prije toga nije bilo sanse za trudnocu, sto zbog kilaze sto zbog visokog krvnog pritiska… Ali eto ucinila sam taj korak i ne zalim ni jedne sekunde zbog toga 😊
MarinaStam to moj kalendar kaze a vidit cemo sta ce doktor rec 😍😍
Al ono taman u duhu Bozica ce bit svakako ja se nadam 😍😍
Ostalim curama hvala na dobrodoslici ❤
Od simptoma i dok nisan jos saznala za pozitivnu betu je bila nesanica i sise,i sad kad ovako razmisljam i vjetrove (🤦♀️😁😂😂😂) mogu ocito prepisat simptomima,srica izolacija je pa nemoran izlazit 🤦♀️😂😂
🙏❤💙
MarinaStam da na zdravstveno mislim 🙉 bas mi je drago da si gore. Za mene je svicarska jako posebna, to se ne moze usporedit ni s njemackom ni s jednom drugom zemljom. Njemacka je cista 0 za njih. Nadam se da tj je lijepo gore. Meni sve fali, od jezika, coopa, ljudi, festivala, prirode. Inace mi smo se penjali dosta tamo gdje god smo mogli, savrseno nesta ❤️
Ja nemam neke posebne simptome. Trudnocu sam jednostavno osjetila, ono kad zena zna. Mala me svakodnevno izmori tako da navikla sam. Takoder se budi nocu ali svaka 2-3h, ovavezno papat, A cesto se zna tako razbuditi da mi treba 2h da ju opet uspavam.
Pozz curke, super da je vec i zimska tema aktivna 😊
Mislim da su nam ovdjr dvije druzice sa nasih ljetnih beba? Redrobin i tea ako se ne varam 😊cure od srca vam zelim da vam ova trudnoca prode onako dosadnaaa skolska ❤️❤️
Savijet. Ne zurite na prve preglede ako nemate iscjetke, strasne bolove. Samo cete se sekirati ako se srce odmah ne vidi.
Za simptome uzivajte dok ih nema 😊
Svima vam zelim uredne i lijepe trudnoce, sretnoo 🌷🌹🌷🌹
Sortiraj odgovore
Najstariji