Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    27. Travanj 2020. 13:03

Ja se danas osjecam uzasno
    Uhvatila me neka depresija kad sam se sjetila da mi se dragi uskoro vraca na posao i da vise necemo po cijele dane uzivati zajedno
    Nista me ne veseli, glava me boli, muka mi je i trbuh me boli zbog mucnine
    Ustala sam se iz kreveta i samo vratila nazad🙁

pepipeps
    27. Travanj 2020. 13:14

Čestitam novim curama, drago mi je zbog tebe Lucija87 😍 Ja sam danas dobro, bila sam po uputnice kod ginekologa, dobila sam 4 različite za svašta nešto, baš je temeljit😃 

mylady
    27. Travanj 2020. 13:15

Tea22

Ja se danas osjecam uzasno
    Uhvatila me neka depresija kad sam se sjetila da mi se dragi uskoro vraca na posao i da vise necemo po cijele dane uzivati zajedno
    Nista me ne veseli, glava me boli, muka mi je i trbuh me boli zbog mucnine
    Ustala sam se iz kreveta i samo vratila nazad🙁

Draga, odmaraj samo. Proci ce. Sa dragim ces iskoristiti vrijeme kad nece raditi, a dok radi imas tu nas pa ce ti vrijeme brze proletit 🤣
    Za cure koje puse, nije pametno odmah prekinut s pusenjem nego postepeno. 😉

27. Travanj 2020. 13:56

Lucija, ovo je stvarno prekrasno 😊❤️
    Bas me razveselilo kad sam procitala 🥰

Tea, meni je isto banana dan. Sva sam nekako zabrinuta i vecinu dana imam osjecaj kao da mi je kamen u trbuhu. Jedva cekam pregled u cetvrtak da vidim jel sve u redu. Proslu srijedu sam bila kod doktorice i pronasla je bebu skroz na drugom dijelu maternice od onog gdje ju je privatnik vidio. I bila je manja u odnosu na ono sto je trebalo. Tak da sad u cetvrtak idem opet privatniku. Bas sam zabrinuta i tuzna. I jos stalno smedjarim. 

LeLa2807
    27. Travanj 2020. 14:12

Lucija, divne vijesti!!! :)
    Lilo radije postepeno bit ce ti soo za organizam
    Red vjerujem da je sve u najboljem redu. <3
    Tea, ja jos ne znam kad se vracam radit za sad sam od doma, al povratak u ured znači i rad u drugom gradu od njega.. A ne bi htjela odmah otvarat kompl ako ne treba... Vidjet cemo. Danas iza 17 h zovem doktoricu rekla mi je tako pa ce me narucit. 
    Netko je pisao za uputnice cetiri jel to prvi pregled?  Sta se sve osim utz radi prvi pregled?  Uzimaju li briseve/krv/mokraću sve me zanima :) znam da svaki dr moze po svom, al vjerujem da je to sve slicno

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

27. Travanj 2020. 14:12

pepipeps

Čestitam novim curama, drago mi je zbog tebe Lucija87 😍 Ja sam danas dobro, bila sam po uputnice kod ginekologa, dobila sam 4 različite za svašta nešto, baš je temeljit😃

Daj pisi kaj si dobila 😂

27. Travanj 2020. 14:21

Lela, na prvom ti pregledu bude uzv. Meni nije odmah papu uzimala, mozda tebi bude. Brisevi isto mislim da kasnije, al ne mora biti. 
    Dat ce ti uputnicu za krvcu vadit i urin. Meni je moja bila dala i pretrage na krvlju prenosive bolesti (hiv i hepatitise) i toksoplazmozu i uputnicu za utvrdjivanje krvne grupe. 

LeLa2807
    27. Travanj 2020. 14:23

RedRobin

Lela, na prvom ti pregledu bude uzv. Meni nije odmah papu uzimala, mozda tebi bude. Brisevi isto mislim da kasnije, al ne mora biti.
    Dat ce ti uputnicu za krvcu vadit i urin. Meni je moja bila dala i pretrage na krvlju prenosive bolesti (hiv i hepatitise) i toksoplazmozu i uputnicu za utvrdjivanje krvne grupe.

Hvala ti. :) papu sam radila u 2 mj to ne vjerujem da cu uopce morat al vidjet cu za briseve i toksoolazkozu jer imam macku kof svojih. Krvnu grupu imam od oper mislim da mi to ne mora vadit.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

27. Travanj 2020. 14:38

Za toksoplazmozu je najbolje da imas ona “trajna” antitijela, to znaci da si bila u doticaju s tim i beba je sigurna. Ako si pak negativna, onda trebas pripaziti u trudnoci jer ak se prvi put zarazis u trudnoci onda moze bit problem za bebu. 
    Al ja imam macke i pse vec dugo i ispala sam negativna. Tak da... samo je vazno prati ruke i ne ic po licu nakon igre, ciscenja i sve bu ok 😁

pepipeps
    27. Travanj 2020. 14:39

RedRobin

pepipeps

Daj pisi kaj si dobila 😂

Bila sam na prvom pregledu, al taj je bio kod privatnika jer nisam mogla izdržati do prvog pregleda, a imala sam i neke zamjene ginekologa, pa prebacivanje od jednog drugome i tako. Danas smo se čuli malo telefonski i onda mi je ispisao sljedeće uputnice, napominjem da imam urednu trudnoću i da nije sad to zbog nekog alarmantnog stanka, već da budemo i on i ja na miru. Uputnica za: medicinska mikrobilogija s parazitologijom; antiobiogram, broj klica, uputnica za transfuzijsku medicinu; kg, rh, iat, tpha, biljezi hepatitisa b i c, hiv 1 i 2, uputnica za edokrilonlogiju, dijabelologija i bolesti metabolizma; kombinirani probir, uputnica za ginekološki ultrazvuk u bolnici i još kks. 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.