Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Travanj 2020. 12:02

Lilo cestitam 🥰🤩
    Cure, mene danas bas jako boli lijeva strana trbuha, ne krvarim ni nis, al ne mogu nis osim lezat, i kad lezim osjetim da me boli... boli me do polovice trbuha... da dizem paniku il je to okej? 

Bella🌟
    27. Travanj 2020. 12:08

Lilo23

Dobro onda slobodno zapalim koju kroz dan. Mozda krenu mucnine pa mi se zgade 😁

Imaš knjigu Lako je prestati pušiti od Alana Carra, ima je i u pdf-u na webu, pa možda pomogne. Ja sam prestala pa evo uskoro će biti 3 godine. I meni je ta knjiga pomogla i nije mi bilo teško prestati, a pušila sam nekih 10ak godina..

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    27. Travanj 2020. 12:10

Sapica

PeaceLily

Sapica

PeaceLily

Jel neka od vas ima možda endometriozu, adenomiozu? Da podijeli iskustva o simptomima ako ih ima obzirom na trudnoću…

Ja imam endometriozu 😬😒 simptomi - navecer malo bolne cicke, nagon za povracanje minimalno ujutro i navecer, povremena glavobolja…

Uzaaasnooo sporo prolazi vrijeme, sreca pa ja idem svaka 2 tjedna na uzv pa nekak izdrzim… Tea mi smo blizu, razlika 2 dana kolko vidim, iako je meni plod 4 dana veci (imala sam ovulaciju 10.dc, a ne 14.ko inace)

Jesi li iskusila kakve bolove od endometrioze u trudnoći?
    Meni se i dalje zna 'upaliti' abdomen i napuhnuti kao što je bilo i prije trudnoće.

Ja inace ne osjecam bas bol osim u vrijeme ovulacije kad ne mogu hodat ili kad trebam dobiti… ovak me boli zbog glutena ili alkohola 😬… mozda sam vec i imuna na bol, imam ju 5 godina i operirala sam cistu prije 3…

Ok.. meni se jesu bolovi smanjili pogotovo posto sad nema menstruacije više, ali me povremeni ovako uhvati. 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Mama mia
    27. Travanj 2020. 12:24

Lilo23

Ej cure evo pridruzujem se temi napokon 😄 jucer sam na dan neocekivane napravila test i pozitivno se iznenadila. Od simptoma nisam imala nista osim bolnih i osjetljivih grudi. Danas ili sutra cu nazvat ginekologicu da me naruci za pregled. Ovo mi je prva trudnoca i bas sam uzbuđena
    Evo testic od danas 😊
    https://ibb.co/k8f493T

Cestitam 😍... Isti je kao moj 😊... Prosli tjedan sam ga radila 😊

Nova19
    27. Travanj 2020. 12:39

Lilo dobro došla!! Neka sve prođe najdosadnije moguće 😊
    Nightfury žao mi je jako, drži se i brzo nam se vrati sa novim plusicem 💕

Lucija987
    27. Travanj 2020. 12:39

Eto mene opet🤗😍
    Zvala jutros svoju gin i rekla da san u subotu zavrsila na hitnoj i da mi tamo vidili samo jedan plod 
    I kaze dodi odma inace imala san u cet redovan termin
    I kad sta ce ti bit ona na uzv vidi oba ploda 😱😍 ja u soku muz u jos vecem 
    Pa gleda vaginalno pa gledala priko stomaka uglavnom oba su tu 😍😍
    I kaze za sad je sve u redu sa oba odgovarju tjednima dala progesteron i za dva tjedna se vidimo opet
    Eto ja jos sebi dosla nisan 😂🙈

🙏❤💙

27. Travanj 2020. 12:52

Cestitam nove cure, zelim vam urednu i dosadnu trudnocu 😊

27. Travanj 2020. 12:53

isabelagregorijan

Tenci

isabelagregorijan

Jeee, ne znam do čega je al ga moram skrivat ,🙈 znajj samo moji najblizi, nisam spremna jos drugima reć jer me strah i sad kad idem u setnju moram siroke majice trazit po ormaru jer budu svi odma skuzili 😅 slatko mi je to, obozavam taj trbušić.
    Mogućw da je zato kaj smo mrsavice pa se ranije počne nazirati 😁

Ja sam ful mrsava bila prije prve trudnoce, 55kg na 175cm (sad je jos gore, al otom potom 😀) i trbuh mi se poceo vidjeti tek s 18tt. i to minimalno, prek majice nist.

Evo kak je izgledal u 18.tt.https://ibb.co/jGTxyhQ
    I evo jedne 4 dana prije poroda (39+1), cisto da vidite kaj vas ceka 😂https://ibb.co/cvW0P0N

Sad ga ocekujem prije jer kazu da u svakoj sljedecoj trudnoci se prije vidi, a i ova je dosla dosta brzo nakon prve.

Ajmee ti u prvoj trudnoći u 18 tt manji trbuh nego ja sad 😅
    A ovaj veeeliki trbuh je divaaaan, ja jedva čekam kad bude takav 🥰

Hahahah, da, bas sam dugo imala mali trbuh i onda je doslovno prek noci buknuo 🙈😂

Tea22
    27. Travanj 2020. 12:57

Lucija987

Eto mene opet🤗😍
    Zvala jutros svoju gin i rekla da san u subotu zavrsila na hitnoj i da mi tamo vidili samo jedan plod
    I kaze dodi odma inace imala san u cet redovan termin
    I kad sta ce ti bit ona na uzv vidi oba ploda 😱😍 ja u soku muz u jos vecem
    Pa gleda vaginalno pa gledala priko stomaka uglavnom oba su tu 😍😍
    I kaze za sad je sve u redu sa oba odgovarju tjednima dala progesteron i za dva tjedna se vidimo opet
    Eto ja jos sebi dosla nisan 😂🙈

Ovo me toliko razveselilo, tako mi je drago zbog tebe.. miruj i cuvaj svoja 2 mala zlata😊🥰💗

Tea22
    27. Travanj 2020. 12:59

Lilo23 cestitam😍😍 sto nas je vise to bolje😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.