Lilo cestitam 🥰🤩
Cure, mene danas bas jako boli lijeva strana trbuha, ne krvarim ni nis, al ne mogu nis osim lezat, i kad lezim osjetim da me boli... boli me do polovice trbuha... da dizem paniku il je to okej?
Dobro onda slobodno zapalim koju kroz dan. Mozda krenu mucnine pa mi se zgade 😁
Imaš knjigu Lako je prestati pušiti od Alana Carra, ima je i u pdf-u na webu, pa možda pomogne. Ja sam prestala pa evo uskoro će biti 3 godine. I meni je ta knjiga pomogla i nije mi bilo teško prestati, a pušila sam nekih 10ak godina..
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jel neka od vas ima možda endometriozu, adenomiozu? Da podijeli iskustva o simptomima ako ih ima obzirom na trudnoću…
Ja imam endometriozu 😬😒 simptomi - navecer malo bolne cicke, nagon za povracanje minimalno ujutro i navecer, povremena glavobolja…
Uzaaasnooo sporo prolazi vrijeme, sreca pa ja idem svaka 2 tjedna na uzv pa nekak izdrzim… Tea mi smo blizu, razlika 2 dana kolko vidim, iako je meni plod 4 dana veci (imala sam ovulaciju 10.dc, a ne 14.ko inace)
Jesi li iskusila kakve bolove od endometrioze u trudnoći?
Meni se i dalje zna 'upaliti' abdomen i napuhnuti kao što je bilo i prije trudnoće.
Ja inace ne osjecam bas bol osim u vrijeme ovulacije kad ne mogu hodat ili kad trebam dobiti… ovak me boli zbog glutena ili alkohola 😬… mozda sam vec i imuna na bol, imam ju 5 godina i operirala sam cistu prije 3…
Ok.. meni se jesu bolovi smanjili pogotovo posto sad nema menstruacije više, ali me povremeni ovako uhvati.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Ej cure evo pridruzujem se temi napokon 😄 jucer sam na dan neocekivane napravila test i pozitivno se iznenadila. Od simptoma nisam imala nista osim bolnih i osjetljivih grudi. Danas ili sutra cu nazvat ginekologicu da me naruci za pregled. Ovo mi je prva trudnoca i bas sam uzbuđena
Evo testic od danas 😊
https://ibb.co/k8f493T
Cestitam 😍... Isti je kao moj 😊... Prosli tjedan sam ga radila 😊
Lilo dobro došla!! Neka sve prođe najdosadnije moguće 😊
Nightfury žao mi je jako, drži se i brzo nam se vrati sa novim plusicem 💕
Eto mene opet🤗😍
Zvala jutros svoju gin i rekla da san u subotu zavrsila na hitnoj i da mi tamo vidili samo jedan plod
I kaze dodi odma inace imala san u cet redovan termin
I kad sta ce ti bit ona na uzv vidi oba ploda 😱😍 ja u soku muz u jos vecem
Pa gleda vaginalno pa gledala priko stomaka uglavnom oba su tu 😍😍
I kaze za sad je sve u redu sa oba odgovarju tjednima dala progesteron i za dva tjedna se vidimo opet
Eto ja jos sebi dosla nisan 😂🙈
🙏❤💙
Jeee, ne znam do čega je al ga moram skrivat ,🙈 znajj samo moji najblizi, nisam spremna jos drugima reć jer me strah i sad kad idem u setnju moram siroke majice trazit po ormaru jer budu svi odma skuzili 😅 slatko mi je to, obozavam taj trbušić.
Mogućw da je zato kaj smo mrsavice pa se ranije počne nazirati 😁
Ja sam ful mrsava bila prije prve trudnoce, 55kg na 175cm (sad je jos gore, al otom potom 😀) i trbuh mi se poceo vidjeti tek s 18tt. i to minimalno, prek majice nist.
Evo kak je izgledal u 18.tt.https://ibb.co/jGTxyhQ
I evo jedne 4 dana prije poroda (39+1), cisto da vidite kaj vas ceka 😂https://ibb.co/cvW0P0N
Sad ga ocekujem prije jer kazu da u svakoj sljedecoj trudnoci se prije vidi, a i ova je dosla dosta brzo nakon prve.
Ajmee ti u prvoj trudnoći u 18 tt manji trbuh nego ja sad 😅
A ovaj veeeliki trbuh je divaaaan, ja jedva čekam kad bude takav 🥰
Hahahah, da, bas sam dugo imala mali trbuh i onda je doslovno prek noci buknuo 🙈😂
Eto mene opet🤗😍
Zvala jutros svoju gin i rekla da san u subotu zavrsila na hitnoj i da mi tamo vidili samo jedan plod
I kaze dodi odma inace imala san u cet redovan termin
I kad sta ce ti bit ona na uzv vidi oba ploda 😱😍 ja u soku muz u jos vecem
Pa gleda vaginalno pa gledala priko stomaka uglavnom oba su tu 😍😍
I kaze za sad je sve u redu sa oba odgovarju tjednima dala progesteron i za dva tjedna se vidimo opet
Eto ja jos sebi dosla nisan 😂🙈
Ovo me toliko razveselilo, tako mi je drago zbog tebe.. miruj i cuvaj svoja 2 mala zlata😊🥰💗
Sortiraj odgovore
Najstariji