Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    22. Travanj 2020. 15:24

TetaDi

isabelagregorijan

TetaDi

Evo, ucitala tamo. Nadam se da bude sad dobro.

https://ibb.co/FsmCYK6

Meni to izgleda kao jos jedna gestacijska vrecica, ali prazna. Kad si bila prosli put na uzv i dal je i tad to bilo?

Bila sam na prvom uzv sa 6+4. Tada to nisu vidjeli

Pošto je toliko manja miguce da je tad nisu ni mogli vidjet. Meni se čini da je to blizanac koji se nije razvio, a niti nece. Bitno da je beba dobro, ovog vjerojatno nece ni biti do iduceg uzv-a. 

[/url

22. Travanj 2020. 15:25

Tea, idem u petak u nuklearnu. Tam ce mi vadit krv opet. Sutra cu ujutro popit taj jedan euthyrox. 
    Super kaj ti se ipak malo smanjio tsh. 
    A nema zamjena za tu tvoju doktoricu? Do kad je na godisnjem? 
    Jel mozes u hitnu s tim nalazom pa da ti oni napisu uputnicu? Mozda da nazoves hitnu pa pitas? 

isabelagregorijan
    22. Travanj 2020. 15:25

JaTeTo

Nisam se mazala s nicim u prvoj trudnoci, ni jedna strija, ne budem se ni sad. Ne da mi se 🙈
    Inace, sve vam to ovisi o genetici i opcenito kakva vam je koza, ako vam nije elasticna, nikakve kreme ni ulja vam ne budu pomogle i strije budu se pojavile, pogotovo pred kraj dok trbuh intenzivno krene rasti.
    I prije su jos u paketu bile dude dvije, bepanten mast i sudokrem i biobaza krema.

JaTeTo

Nisam se mazala s nicim u prvoj trudnoci, ni jedna strija, ne budem se ni sad. Ne da mi se 🙈
    Inace, sve vam to ovisi o genetici i opcenito kakva vam je koza, ako vam nije elasticna, nikakve kreme ni ulja vam ne budu pomogle i strije budu se pojavile, pogotovo pred kraj dok trbuh intenzivno krene rasti.
    I prije su jos u paketu bile dude dvije, bepanten mast i sudokrem i biobaza krema.

Ja ću onda bit sva puna strija. Js još od puberteta imam cijelu guzicu u strijama i bas sam im sklona tak da onda bolje da se pripremin na to 😅

[/url

22. Travanj 2020. 15:28

Joj, Isabela, ja sam isto strijava. Kmam ih i po guzici i po cicama. Stravica. 
    Ja se mazem nekim hipp bademovim uljem, imam jos hladno presano bademovo i kokosovo u pripremi. 

isabelagregorijan
    22. Travanj 2020. 15:34

RedRobin

Joj, Isabela, ja sam isto strijava. Kmam ih i po guzici i po cicama. Stravica.
    Ja se mazem nekim hipp bademovim uljem, imam jos hladno presano bademovo i kokosovo u pripremi.

Ako vec moramo bit strijave onda bolje da sad u trudnoći namacamo cijelo tijelo u ulje pa da bude manje, ak ih već mora biti 

[/url

Tea22
    22. Travanj 2020. 15:36

isabelagregorijan

RedRobin

Tea, sto je s tvojom stitnjacom na kraju? Jesi dobila terapiju?
    Ja sam dns bila vadit krv i ispao mi tsh 5.45, dala mi ginekologica minimalnu terapiju Euthyroxa, 25mg i poslala na nuklearnu. Ici cu u petak na pregled.

Ti i inače imas problem sa stitnjacom ili ti je to sad u trudnoci toliko skočila?
    Tea, zdravstvo ne funkcionira nikako sada, prestrasno, ne bi bilo lose mozda otic kod privatnika, pokazat mu nalaz pa da ti on da recept da kupiš taj lijek.
    Ja kad nisam mogla doć do nečeg ja sam trazila svog privatnog da mi napiše i onda sam u apoteci kupila s tim receptom.

Iskreno bas sam razmisljala kako je jedina opcija privatnik, uzas

Tea22
    22. Travanj 2020. 15:38

RedRobin

Tea, idem u petak u nuklearnu. Tam ce mi vadit krv opet. Sutra cu ujutro popit taj jedan euthyrox.
    Super kaj ti se ipak malo smanjio tsh.
    A nema zamjena za tu tvoju doktoricu? Do kad je na godisnjem?
    Jel mozes u hitnu s tim nalazom pa da ti oni napisu uputnicu? Mozda da nazoves hitnu pa pitas?

Meni je super kako si ti dobila terapiju momentalno, pa ces onda naknadno obavljat pretrage 
    Ma ima al kazu da pricekam da mi se moja gineko vrati, sto je tek 04.05.
    A to za hitnu mi je predlozila frendica, mozda i tako pokusam prije privatnika🤷‍♀️

Tea22
    22. Travanj 2020. 15:40

A sto se tice ulja, ja imam neko ljesnjakovo.. al nisam dovoljno disciplinirana da se svaki dan mackam😅😅

22. Travanj 2020. 16:03

Kad pisem na mobu, ne mogu normalno napisat poruku iz citat. Sav mi se prozor izduzi i nemrem doc do gumba za poslat. 
    Tea, nadji broj od hitne ginekologije i nazovi. Ja uvijek kad mi nes nije jasno, uhvatu me panika ili nesto zovem hitnu i uvijek mi odgovore. A nis te ne kosta pitati. 

• Pepa14
    22. Travanj 2020. 17:39

Pozdrav curice. Ja sam danas bila na pregledu. 10+5 po uzv i tocno odgovara prema mojem izračunu. Veliki smo 3.86 cm i jako masemo rukama i nogama. Radila je i 4D i drzao se bebolinac za glavu sa rukama, komedija 🤣
    Nalazi svi super osim sta me opomenula za šećer. Moram pripazit sa slatkim. 
    Kaže da je ono smeđilo najvjerojatnije jer su mi majčine žile u maternici dosta izražene. Pa eto, sad mi je lakše i zbog toga. 
    Za 2 tj sam naručena na Anomaly scan, jel neka od vas to prošla? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.