Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mylady
    22. Travanj 2020. 12:54

Evo što je u poklon paketu https://ibb.co/WGM5d1m
    Da,od biobaze je isto dobro,a to dobivaš i u poklonu,s tim da je olival malo bolji jer je ulje namjenjeno za strije na trbuhu,bedrima i prsima, a neka imate za sve posebno. Sad kako kome odgovara,vidjet ćemo. 

mylady
    22. Travanj 2020. 12:57

marta04

mylady

Cure, mene sad u dm-u ugodno iznenadile. Kupila sam ulje za strije, jer mi ginekolog preporucio da se maze od samog pocetka i djelatnica me pitala da li je to za mene.. Ja odg da da. Da bi mi zatim cestitala, ukucala da sam trudnica i dobila sam poklon za trudnice od dm-a. 🥰 Jeste i vi dobile?

je`l se s tim uljem mazete od pocetka ili malo kasnije? Meni nekako jos rano… :D

Slažem se s tobom..meni je to ulje sad prvi proizvod kupljen u trudnoći, a prije samo test u mulleru. 

22. Travanj 2020. 13:25

Tea, sto je s tvojom stitnjacom na kraju? Jesi dobila terapiju? 
    Ja sam dns bila vadit krv i ispao mi tsh 5.45, dala mi ginekologica minimalnu terapiju Euthyroxa, 25mg i poslala na nuklearnu. Ici cu u petak na pregled. 

22. Travanj 2020. 13:35

Nisam se mazala s nicim u prvoj trudnoci, ni jedna  strija, ne budem se ni sad. Ne da mi se 🙈
    Inace, sve vam to ovisi o genetici i opcenito kakva vam je koza, ako vam nije elasticna, nikakve kreme ni ulja vam ne budu pomogle i strije budu se pojavile, pogotovo pred kraj dok trbuh intenzivno krene rasti.
    I prije su jos u paketu bile dude dvije, bepanten mast i sudokrem i biobaza krema. 

• marta04
    22. Travanj 2020. 13:40

mylady

marta04

mylady

Cure, mene sad u dm-u ugodno iznenadile. Kupila sam ulje za strije, jer mi ginekolog preporucio da se maze od samog pocetka i djelatnica me pitala da li je to za mene.. Ja odg da da. Da bi mi zatim cestitala, ukucala da sam trudnica i dobila sam poklon za trudnice od dm-a. 🥰 Jeste i vi dobile?

je`l se s tim uljem mazete od pocetka ili malo kasnije? Meni nekako jos rano… :D

Slažem se s tobom..meni je to ulje sad prvi proizvod kupljen u trudnoći, a prije samo test u mulleru.

ma svasat bih nesto kupila, nego me strah... al neka bit ce vremena, samo da sve prodje ok :)

TetaDi
    22. Travanj 2020. 13:57

JaTeTo

TetaDi

Evo, ucitala tamo. Nadam se da bude sad dobro.

https://ibb.co/FsmCYK6

Evo stvarno ne znam. Moguce da su bili dvojajcani blizanci, oni imaju svaki svoju gestacijsku vrecicu i poszo je ta manja, a u njoj nema ploda, da se jednostavno ta beba nije razvijala dobro. Bitnod a je druga beba super. Kad imas sljedeci pregled?

Sljedeci pregled je za 4 tjedna. Izmjerili ovu prazninu pa budu pratili sto se bude dalje dogadalo.
    Da, glavno da je bebom sve u redu. Rekli da se ne trebam nista brinuti.

TetaDi
    22. Travanj 2020. 13:58

isabelagregorijan

TetaDi

Evo, ucitala tamo. Nadam se da bude sad dobro.

https://ibb.co/FsmCYK6

Meni to izgleda kao jos jedna gestacijska vrecica, ali prazna. Kad si bila prosli put na uzv i dal je i tad to bilo?

Bila sam na prvom uzv sa 6+4. Tada to nisu vidjeli

mylady
    22. Travanj 2020. 14:07

marta04

mylady

marta04

mylady

ma svasat bih nesto kupila, nego me strah… al neka bit ce vremena, samo da sve prodje ok :)

Ja bi isto, ali bude i toga pred kraj trudnoce. Zasad jos ne. 😁

Tea22
    22. Travanj 2020. 14:53

RedRobin

Ja sam dns bila vadit krv i ispao mi tsh 5.45, dala mi ginekologica minimalnu terapiju Euthyroxa, 25mg i poslala na nuklearnu. Ici cu u petak na pregled.

Ma joj RedRobin ne pitaj me nista, luda sam
    U svakom slucaju nakon sto su me u petak pikali 3 puta ispostavilo se da mi se krv zgrusala, pa sam opet jucer isla na vadenje krvi i danas mi je stigao nalaz
    TSH 3,61.. terapija isto kao tvoja, Euthyrox 25mg
    Ali doktor s nuklearne mi ne moze napisati recept vec samo moja gineko koja je trenutno na godisnjem
    Cijelo jutro zovem rezervnog gineko, doktoricu opce prakse, cak sam i ljekarnu zvala da ih pitam smijem li bez recepta kupit lijek po punoj cijeni
    Svi se prave ludi, navodno da mi nitko od njih ne moze prepisati taj recept osim moje gineko
    Cak sam i plakala od bijesa eto
    Hoce li tebi ponovno vaditi krv? 

isabelagregorijan
    22. Travanj 2020. 15:22

RedRobin

Ti i inače imas problem sa stitnjacom ili ti je to sad u trudnoci toliko skočila? 
    Tea, zdravstvo ne funkcionira nikako sada, prestrasno, ne bi bilo lose mozda otic kod privatnika, pokazat mu nalaz pa da ti on da recept da kupiš taj lijek. 
    Ja kad nisam mogla doć do nečeg ja sam trazila svog privatnog da mi napiše i onda sam u apoteci kupila s tim receptom.

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.