Meni je ova noc bila katastrofa. Na koji god bok sam se prebacila, bolio me dio odmah ispod cica do ludila.. Ledja sve jace osjecam, a od jucer me boli i unutarnji dio bedra. Znaci ne prepone, vec bas srednji dio bedra. Nemam pojma od kuda ta bol, dal sam mozda jucer pretjerala s aktivnostima..ne znam. Ugl, sva sam jadna, vise ne znam kak da se namjestim. Jedva cekam da cujem sta ce mi rec u petak na kontroli i iskreno, jedva cekam da rodim jer ne mogu vise zivjet s ovom tezinom 😱🤦♀️
Ovčice i Nova, imate pravo, baš je individualno, pouzdam se u dr. jer su krenuli tjedni pregledi pa bi rekao da se nešto događa...baš sutra opet idem.
Flower, suosjećam s tobom, ja isto imam osjećaj da ću se raspuknuti i često ne mogu doći do daha ni kad se smirim. Možda si se fakat malo preforsirala, ali petak je blizu pa će ti već dr. reći....
vikica1810@gmail.com
Ovčica čestitke od srca na bebici, želim ti brzi oporavak 🥰
Curke su se zaredale 😁 gdje su sad ostale trudnice s dečkićima? ☺️
MissKitty i meni je tako od 34. tjedna pa još ništa, već ludim polako, samo hoću da izađe 🙈😂
Kod mene curka na vidiku 💓 🙂
vikica1810@gmail.com
Ovčica čestitke od srca na bebici, želim ti brzi oporavak 🥰
Curke su se zaredale 😁 gdje su sad ostale trudnice s dečkićima? ☺️
MissKitty i meni je tako od 34. tjedna pa još ništa, već ludim polako, samo hoću da izađe 🙈😂
Kod mene curka na vidiku 💓 🙂
Izgleda da će moj bit blaženi među curicama na kraju 😂
Jedina nada mi je još Deedeeleeloo ako se javi 🙈 kakvo je stanje kod tebe? Jesi rodila? Znam da nam je termin isti dan... 🤗
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Bok ženske!! 🤗
Evo stigla nam je još jedna curka. Rodila sam 5.1. malu Martu ❤️❤️ U Petrovoj.
Sve je prošlo ok iako mi je porod bio bas bas dug i bolan.
U noći s nedjelje na ponedjeljak mi je počeo ispadati sluzni čep i kako sam ionako trebala u pon biti na pregledu mi je dr rekla da dodjem. Oko 8 mi je filmski pukao vodenjak i krenuli smo u bolnicu. Pregledali meni zakljucili da je pukao, ali nit sam se otvarala nit sam
Imala trudove. I tako sam provela cijeli dan u bolnici. Za iduće jutro je u planu bila indukcija ako se ništa neće događati. Tek navečer sam počela osjećati neke trudove i spojili su me na ctg i ustanovilo se prvo da su lažni jer se nisam otvarala. Dr mi je dao normabel da probam odspavati i bio je siguran da će me probuditi pravi trudovi. Bio je u pravu 😅 kroz sat vremena sam dobila trudove, otvorila se 3/4 cm i poslali me u box. Da skratim, dobila sam 3 epiduralne, jako se sporo otvarala i onom zadnjem dijelu vise nije ni epiduralna držala i na kraju sam jedva izdržala taj zadnji dio. U pauzama između trudova sam u par navrata gubila svijest i Tak, svAsta. Na kraju kad je mala došla je sve bilo ok, ali da sam se napatili jesam.
Osoblje je svuda zbilja super!! Babica na porodu mi je bila nevjerojatna podrska❤️ I i dr i svi ostali i svi na odjelu.
Ja bih preporučila Petrovu uvijek 🍀🍀 pusa svima!!
Evo i mene tu iskrene čestitke na curki 🥰🥰🥰 dobro si ti sve izdržala 💪🏻 Sada samo uživancija 😍
Bok ženske!! 🤗
U noći s nedjelje na ponedjeljak mi je počeo ispadati sluzni čep i kako sam ionako trebala u pon biti na pregledu mi je dr rekla da dodjem. Oko 8 mi je filmski pukao vodenjak i krenuli smo u bolnicu. Pregledali meni zakljucili da je pukao, ali nit sam se otvarala nit sam
Imala trudove. I tako sam provela cijeli dan u bolnici. Za iduće jutro je u planu bila indukcija ako se ništa neće događati. Tek navečer sam počela osjećati neke trudove i spojili su me na ctg i ustanovilo se prvo da su lažni jer se nisam otvarala. Dr mi je dao normabel da probam odspavati i bio je siguran da će me probuditi pravi trudovi. Bio je u pravu 😅 kroz sat vremena sam dobila trudove, otvorila se 3/4 cm i poslali me u box. Da skratim, dobila sam 3 epiduralne, jako se sporo otvarala i onom zadnjem dijelu vise nije ni epiduralna držala i na kraju sam jedva izdržala taj zadnji dio. U pauzama između trudova sam u par navrata gubila svijest i Tak, svAsta. Na kraju kad je mala došla je sve bilo ok, ali da sam se napatili jesam.
Osoblje je svuda zbilja super!! Babica na porodu mi je bila nevjerojatna podrska❤️ I i dr i svi ostali i svi na odjelu.
Čestitam ti na djevojčici i na velikoj hrabrosti 💪💓
vikica1810@gmail.com
Bok ženske!! 🤗
Ovo zvuci bas ko prava filmska drama 😱 ali sva sreca pa je sve na kraju proslo bas onako kako treba, to je da je tvoja malena djevojcica pored tebe ❤️ i Marta mi je prekrasno ime 😍
Lijepo je cut da preporucujes Petrovu, s obzirom da smo mi nekako u manjini koje tamo planiramo roditi. Daj mi samo pls potvrdi da oni sve tamo imaju kaj je potrebno za bebicu - od robice, deka, pelena, bocica ako nece cicat, tetra pelena i sl? Sve to nekako planiram spakirat ali ne u nekim velikim kolicinama, pa ne bih rado da ms zatekne da nesto nemam.
Evo i mene tu čestitam . Ma sve se zaboravi kad uzmeš mali smotuljak u ruke ! 🥰
25.12. Baby L 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji