Prijavite se za svoj brzi i povoljni kredit s 3% kamate. nudimo internetsku uslugu 24 sata uz uslugu dostave kredita od 4 sata. kontaktirajte nas danas za vaš kredit putem e-maila: kate_solution@outlook.com
Nismo zainteresirane!!! Odmaglite više s foruma...

Prijavite se za svoj brzi i povoljni kredit s 3% kamate. nudimo internetsku uslugu 24 sata uz uslugu dostave kredita od 4 sata. kontaktirajte nas danas za vaš kredit putem e-maila: kate_solution@outlook.com
Kako beba? 😂😂😂

Kako beba? 😂😂😂
😂😂😂😂
Šta mislite o koristenju caja od vrkute u trudnoci? Guglam i vecinom sam naletila na pozitivne upute i odobravanja? Možda jedna solja dnevno nebi stetila, a dobra je za infekcije i svašta nesto?

Kako beba? 😂😂😂
😂😂😂😂🙋🏼♀️

Dalekovod u Mraclinu ima kvar, ne znaju kad ce moci rijesiti i hoce li uopce moci danas. I meni je na 3% 🤣🤣

Dalekovod u Mraclinu ima kvar, ne znaju kad ce moci rijesiti i hoce li uopce moci danas. I meni je na 3% 🤣🤣
I zbog toga cijela vg nema struje😱 boze dragi.. sreca pa se sutra ne radi, alarm bi me probudio, kako da ne😂 meni ode mob haha, cujemo se sutra zene, nadam se😁

Šta mislite o koristenju caja od vrkute u trudnoci? Guglam i vecinom sam naletila na pozitivne upute i odobravanja? Možda jedna solja dnevno nebi stetila, a dobra je za infekcije i svašta nesto?
Gogaa ja sam ga pila prije trudnoce i kada sam ostala trudna pitala sam svog gina na prvom pregledu za vrkutu i rekao mi je da ga prestanem piti da se ne preporucuje u trudnoci. Dalje nisam googlala niti se raspitivala o tome...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji