Ma ne kaže nitko da osoba koja kupi novo je razmazena haha 😂. I ja sam kupovala novu robu i kupit cu svu novu robu jer osobe koje su se nudile ni ne poznam i ne mogu znati kakvi su.
Ma razmemo se sve✌
Cureee pitanje,Malo specifično. Imam oziljak taj od prvog poroda. Točno kako mi je linea negra išla do pupka. Uglavnom on se za duplo proširio😱😱😱 znači bio je 0.5cm širine i sad je sigurno 1cm a ni nemam neki trbuh...kako je to moguće da se tako rasteze? Ionako je upecatljiv i ne volim ga😭
Šta mislite o koristenju caja od vrkute u trudnoci? Guglam i vecinom sam naletila na pozitivne upute i odobravanja? Možda jedna solja dnevno nebi stetila, a dobra je za infekcije i svašta nesto?
Meni je vrkuta sredila hormone tj sekundarnu amenoreju i dovela ciklus s hmmm svaka 2,3 mjeseca na 31dan. I evo bebolinu čekam, a rekli su mi nis bez pijenja hormona. No ugl. pitala ginekologa za sad u trudnoći i rekao mi da nikako ne. Nisam dalje ispitivala razloge..
[/url
PREGLEDI
15.8.- Seni1985
16.8.- Angelly
16.8.- Eleonoré
16.8.- petra31
19.8.- mustra
19.8.- Lavica27
19.8.- C1M4
19.8.- Anna
20.8.- Lala27
20.8.- Grizli
20.8.- MaybeBaby
20.8.- Omerta
21.8.- lorija
21.8.- mala.le.90
21.8.- tinika
22.8.- Nasty
22.8.- mrgud_zg
22.8.- sofio9
23.8.- Angie1205
24.8.- C1M4
26.8.- Reserved123
27.8.- annika
27.8.- Simbalija
27.8.- Jaivanpa
27.8.- thinkpink1
27.8.- samonezelje
28.8.- Tockica37
28.8.- MaRe
29.8.- petra31
29.8.- DeeSB
29.8.- iva4
30.8.- Maj4
30.8.- Lala3
30.8.- Eleonoré
02.9.- crnokosa
02.9.- Sarita15
03.9.- Juno
04.9.- valentina
04.9.- ivikii
06.9.- Stelle123
09.9.- Samojed
09.9.- mikio
09.9.- Goga_V
11.9.- flower
Kad je bal..
Meni je 3.9., nadam se otkrivanju spola, za sad kako je ginekolog rekao "ili nema ili skriva jajca" 😂
[/url
Goga Nemoj se zezati s vrkutom…kolkima je pomogla meni je napravila kaos od normalnih vrijednosti hormona. Puno tekucine,puno pisanja i već si puno napravila…
Apropo teme onih sto uzimaju polovni i novi i razmazenih i nerazmazenih… Ja sam za prvo dijete dobila par ponuda od kolica do robice. I iskreno bio mi je gušt kupovati nova kolica, novu sobu, puno robice i dodataka. Mene je to veselilo. Uzela sam nešto robe od sogorice ali većinom kupila ili dobila u babinje. Znala sam da cemo jos djece imati (zeljela) pa sam i znala da ce se dobro iskoristiti. Ne mislim da sam zato "razmazena" ili gotovanka niti to mislim o drugima koji žele kupiti novo,pod uvjetom da si stvarno mogu priustiti. Ono sto stvarno ne razumijem je npr kad netko kupi zadnju verziju stokke kolica pa posudjuje dodatke jer si ih očito ne može priuštiti. Kome se forsaš,ne kužim to…
Pozdrav amišima uz svijece🖖😂
Mah... kupit cu i ja novo sto budem htjela no ova zadnja recenica je zapravo bit onog sto sam htjela reci. Da ljudi koji si ne mogu priustit neke stvari, forsaju se da mogu jer misle da je to bolje za njihovo dijete. Ja mislim da si netko s plackm 4k kn ne moze priustit kolica koja kostaju isto toliko ili vise i ne vidim razlog da se forsiraju takva kolica. Ili da ih se odplacuje na rate do djetetova polaska u sklolu (karikiram). No svatko je drugaciji. Ja vozim i stari auto, a realno bi si mogla priustiti bolji. No dok ovaj vozi,ne trosi puno i ne kvari se- ne zalim se 😀 mozda sam zapravo skrtica 🙄
Ok onda ga necu ni ja piti. Znala sam da pomaže pri zacecu , balansira hormone ali nisam znala da baš tako nije preporucljiv u t. Ovde to i da pitam gina ne bi ni znala o cemu pričam, tako da cu poslušati vaše i vas . 🙈 hvala
Ja prijavljujem da se moj trbuh poceo micat na van. 🎉🎉🎉🎉🎉 to su samo mali mali trzajevi al fakat se vidi titraj. Bas sam sretna 😁😁
Ja prijavljujem da se moj trbuh poceo micat na van. 🎉🎉🎉🎉🎉 to su samo mali mali trzajevi al fakat se vidi titraj. Bas sam sretna 😁😁
Jeeeej zakon, uživaj. ja to čekam kao ozebli sunce, al očito ću pričekat još mjesec dana😁😁
[/url
Jooooj cure, malo-malo pa pročitam od vas u nekom od postova (vecinom novijih cura medju nama) kako je neka njihova drugarica izgubila bebu zbog infekcije. Sve mi znamo vecinom posljedice neljecenih infekcija, i nedugo po čitanju osjetimo sve simptome iste. Ajde pliz da ne djelite vise takve info. Drugo je kad mi izmedju sebe imamo dobre i loše vijesti pa se podrzavamo, placemo ,radujemo. Meni nekako konstantno to zvoni pogotovo što vidim da smo ovih par dana nas dosta sa nekom infekcijom, gljivicama, iscjedkom cekamo nalaze briseva itd. Sve smo paranoicne i hipohondrije nas hvataju što smo blize cilju pa ajde da gledamo da malo izbjegnemo nesto nepotrebno za napisati.
Nadam se da necete pogresno shvatiti poruku.
Ti si napisala moje danasnje misli!! Ja cim procitam to presjece me od srca do zeluca!! 😥😥
Jooooj cure, malo-malo pa pročitam od vas u nekom od postova (vecinom novijih cura medju nama) kako je neka njihova drugarica izgubila bebu zbog infekcije. Sve mi znamo vecinom posljedice neljecenih infekcija, i nedugo po čitanju osjetimo sve simptome iste. Ajde pliz da ne djelite vise takve info. Drugo je kad mi izmedju sebe imamo dobre i loše vijesti pa se podrzavamo, placemo ,radujemo. Meni nekako konstantno to zvoni pogotovo što vidim da smo ovih par dana nas dosta sa nekom infekcijom, gljivicama, iscjedkom cekamo nalaze briseva itd. Sve smo paranoicne i hipohondrije nas hvataju što smo blize cilju pa ajde da gledamo da malo izbjegnemo nesto nepotrebno za napisati.
Nadam se da necete pogresno shvatiti poruku.
Ti si napisala moje danasnje misli!! Ja cim procitam to presjece me od srca do zeluca!! 😥😥
Slazem se s vama apsolutno...protrnemo i umislimo, a sve na osnovu nekih rekla kazala, nedovoljno objasnjenih komentara...
Dok nista ne boli i dok nema alarmantnih znakova, ne treba ni svasta citati...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Jeeeej zakon, uživaj. ja to čekam kao ozebli sunce, al očito ću pričekat još mjesec dana😁😁
U soku sam jer sam ga tek prije cca 2 tj pocela osjecat. (Mozda malo prije al nisam prepoznala) Nisam ni znala dal je to to. Prosli tj vec svaki dan. A ovaj tjedan po cijele dane divlja i od jucer vidim. Znaci brzinom munje. A sad sam na go pa imam i vise vremena odmarat pa vise i primjecujem. Jos sam u soku 🎉🎉🎉
Sortiraj odgovore
Najstariji