ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    15. Kolovoz 2019. 00:27

Mrgud I ja prijavljujem da mi se od danas trese stomak, koliko me udari 😁 Baš sam srećnaaaa 😍

Nasty
    15. Kolovoz 2019. 00:47

Mrgud super! Nek se drmusa.. I moj se drmusa pošteno zadnjih par dana 😊

• Kengurica
    15. Kolovoz 2019. 00:54

Kad se pocne raditi, a dijete doji (valjda u ovih drugih 6mj, nisam proucila) imas pravo na stanku za dojenje.
    Ja volim klopati u restoranima iz gusta, ne objavljujem nigdje. Nijedna hrana mi nije fina kao ona iz super restorana. Al ja ne sparam i nemam u carapi novce. Mislim da i to ima prednosti i sparanje u carapi. Ako imas u carapi zlu netrebalo imas kes ili ako si tip da nosis u grob ili sve das djeci to nazalost uopce ne kuzim, ili uzivas kao star. Ja volim sad odmah trositi svoje novce, ako krepam mlada bar se nisam od svega susprezala. Ne treba osudjivati druge nacine, svatko zivi kako njemu pase.

• lucille9
    15. Kolovoz 2019. 06:18

samonezelje: od početka porodiljnog (28 ili 45 dana prije termina) pa do 6mj.strosti djeteta dobivaš prosjek svoje prave plaće. Imaš pravo na stanku za dojenje, mislim oko sat vremena. Ja sam malu počela skidati sa sise jer sam mislila da neću to moći uskladiti (na poslu nemogu uzeti pauzu svaki dan u isto vrijeme već ako nema posla) pa sam ju dojila prije i poslije posla a ostali podoji kao i prije. Mislim da je ipak to utjecalo na malu pa je prestala sisiati 2mj. poslije. Iako sam jedna od onih groznih mama koje jedva čekaju da prestaju 'curiti' na sve strane', prestanak dojenja mi je teško pao, kao neka veza da se prekine.
    bebolini je bitna mama, sisa i ljubav a za toplinu može i stara deka poslužiti.

• lucille9
    15. Kolovoz 2019. 06:27

Ja sa dosta stvari posudila frendicama pa ili nisu vraćene ili su u lošem stanju pa ću morati nešto obnoviti. Dobit ću i 'vreću' od sestrične a vjerujem nešto i u babinje. Planiram kupiti nove gaze jer sada ima tako ljepih dezena pa ću u biti sebe počastiti. Pod kraj trudnoće ću pogledati kaj imam pa ću još malo nadokupiti. Nemrem si pomoći, kad su te male oblekice prekrasne no ne mislim pretjerivati. Skafander nemam jer mi je prva curka ljetna beba- to planiram kupiti preko mojih krpica za 30-50kn najmanje veličine.
    Inače sam fan web kupnje pa sam si zapisala stranice sa oblekicom, planiram poslije 30tt polako s pripremanjem. Mene to tak veselim, svaku stvarčicu koju je moja kćer dobila ja sam joj se veselila kao da sam ju ja dobila.
    MM se ljuti koliko stvari ima mala- ja nisam imala pa 'liječim' moje komplekse a pritom nosim neke stvari stare 10-15god. Tak sam škrta za sebe.

Točkica37
    15. Kolovoz 2019. 06:42

Ja cu isto vecinu kupit sama ovaj put.sa deckima smo bili lose financijski a sad bas zelim gustat u tome. Tj kunderbet cu dobit, kuput cu madrac samo.  Kolica cu kupit i robicu i tetra pelene...tako da i nije to neki turbo izdatak...a ja ionako od zg dobim 9000 kn za bebu pa super

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

C1M4
    15. Kolovoz 2019. 07:00

Mi cemo kupiti kolica i kinderbet jer nam je prvo, planiramo ih ako bog da jos pa to mozemo iskoristiti opet, a ostalo cemo sve polovno jer se ne zelimo bacati bezveze u trosak😊
    Angie sanjala sam te kako sam ti napisala da trazimo auto neki pa kao jel imas kakav savjet i onda si mi tu stavljala slike onog Ford Fokusa jer ga ti kao prodajes pa jel hocu kupiti😂😂😂

• lucille9
    15. Kolovoz 2019. 07:01

Ajmeee, super dodatak! Ako netko bude zainteresiran, dok dođe vrijeme stavim te interenet stanice (sve provjerene).
    Curke, uživajte u danu!!! Ako netko ide na hodočašća, mise- skloniti se u hld s bocom vode!!

Točkica37
    15. Kolovoz 2019. 07:03

Cima pa za pocetak ti je to to...jos ak beba sisa ne trebaju ni bocice ni slicno... tak da milina... 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    15. Kolovoz 2019. 07:04

Joj mi.imamo focusa...meni to uzas auto...i nekako malen, a sad tek ce bit pogotovo malen..

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI