Ja cu isto vecinu kupit sama ovaj put.sa deckima smo bili lose financijski a sad bas zelim gustat u tome. Tj kunderbet cu dobit, kuput cu madrac samo. Kolica cu kupit i robicu i tetra pelene...tako da i nije to neki turbo izdatak...a ja ionako od zg dobim 9000 kn za bebu pa super
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Mi cemo kupiti kolica i kinderbet jer nam je prvo, planiramo ih ako bog da jos pa to mozemo iskoristiti opet, a ostalo cemo sve polovno jer se ne zelimo bacati bezveze u trosak😊
Angie sanjala sam te kako sam ti napisala da trazimo auto neki pa kao jel imas kakav savjet i onda si mi tu stavljala slike onog Ford Fokusa jer ga ti kao prodajes pa jel hocu kupiti😂😂😂
Ajmeee, super dodatak! Ako netko bude zainteresiran, dok dođe vrijeme stavim te interenet stanice (sve provjerene).
Curke, uživajte u danu!!! Ako netko ide na hodočašća, mise- skloniti se u hld s bocom vode!!
Cima pa za pocetak ti je to to...jos ak beba sisa ne trebaju ni bocice ni slicno... tak da milina...
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Joj mi.imamo focusa...meni to uzas auto...i nekako malen, a sad tek ce bit pogotovo malen..
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Samonezelje,jedna napomena. Ova lijepa naša Hrvatska je na sve mislila pa tako i kako zakinuti majke kad su u pitanju 2 sata dnevno za dojenje. Naime 2 sata dnevno je tjedno 10 sati tjedno, a mjesečno 40 sati koje ti naplaćuju prema onoj osnovici za komplikacije ako se ne varam. Dakle, cca mjesec ima 174, radnih sati, 134 sata× tvoja cijena satnice i 40 sati x ova smanjena cijena satnice. Užas!! Frendica mi se vratila nakon 6mj jer je njena plaća veća dosta a kredite imaju ovo ono i zivi baš blizu firme al eto...na sve su mislili😣
Bocice cemo kupit za svaki slucaj, ne daj boze da nemam mlijeka😅😅
Hahah, ajde reci kako sam ga samo sanjala😂 mi cemo Ford Mondeo, on je veeeliki i ima veliki gepek haha, valjda zato sam i sanjala😅🤷🏼♀️ a mm je u snu rekao kao "kupit cemo plavog da pase uz znak", umrla sam hahaha😂 a to vjerojatno od uzbudenja sanjamo jer danas idemo napokon po njega haha
Netko je spominjao nepoznatu uplatu... evo ja dobila jucer povrat poreza- 40 kn 😂😂😂
Točkica, ti ces dobiti 54.000,00kn za trece dijete, ali ne jednokratno, vec tako kako si rekla, 9.000,00kn ove godine i jos sljedecih 5 i jos imas pravo biti majka odgajatelj ako ti tako odgovara. Pitanje do kad ce ta mjera vrijediti, ali nekima se to zbilja sad isplatiti iskoristiti.
Mi cemo dosta toga dobiti/posuditi, ali neke krpice sam vec kupovala i budem čisto zato jer mi je sad to sve neodoljivo.
Ja ne bih na majku odgajateljicu jer mi je posao krasan i zapravo je poziv, ali je lijepo imati tu opciju otvorenu. Cak se radi nekih obveza planiram vratiti nakon 7-8 mj na posao , ako ce muz moci na porodiljni ili nesto takvo... sve u svoje vrijeme cemo odluciti...
Pa da dobijem 9000od zg 2300od grada 550 od životnog, nesto od sindikata i ne znam da li od firme jos kaj dobijem tak da ce za kolica biti ;)
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji