Ja ne znam kolika je bila tvoja placa i je li bila ista svaki mjesec. Ako je bila razlicita mislim da izracunaju neki prosijek. Ugl ako ti je placa veca od tih 4200 trebala bi dobivati toliko. A ako je manja onda taj prosijek placa s time da ti gledaju zadnjih 6 platnih lista koje im moras donijeti
Meni je fiksna kao 3000 s tim da ja svaki mjesec dobivam bonus pa je prosjek zadnje 3 liste 4400, ne znam gleda li se placa s tim bonusom ili gledaju samo fiksnu placu ako znas?🤷🏼♀️
Hzzo ima i info telefon, pa ako mozes nazovi pod pauzom. I na mailove odgovaraju.
Po pitanju staza imaju neke fore, da ne citam sada (ima na njihovim stranicama), tipa ili 6 mj u zadnjih god dana ili 9 mj u 2 god, tak nesto. Ako ispunjavas trebala bi dobiti punu placu, a sad bonus jel gledaju ili ne nemam pojma...
Pazi si dobro ovo za ugovor, da nebi bilo da ti ne produze. Jer ako otvoris komplikacije dok ga imas primas dalje kao da radis, ako nemas ugovor nema ni komplikacija (koje su zapravo bolovanje). Pa dobro odvagni sto zapravo dobivas ako cekas iduci mjesec
Lucillenaravno da znaci puno. Ak ne vjerujemo sami u sebe, nece ni nitko drugi.
Sad zvucim ko neka super woman izasla iz knjige al stvarno nisam 😂
😂😂😂
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Ja ne znam kolika je bila tvoja placa i je li bila ista svaki mjesec. Ako je bila razlicita mislim da izracunaju neki prosijek. Ugl ako ti je placa veca od tih 4200 trebala bi dobivati toliko. A ako je manja onda taj prosijek placa s time da ti gledaju zadnjih 6 platnih lista koje im moras donijeti
Meni je fiksna kao 3000 s tim da ja svaki mjesec dobivam bonus pa je prosjek zadnje 3 liste 4400, ne znam gleda li se placa s tim bonusom ili gledaju samo fiksnu placu ako znas?🤷🏼♀️
Hzzo ima i info telefon, pa ako mozes nazovi pod pauzom. I na mailove odgovaraju.
Po pitanju staza imaju neke fore, da ne citam sada (ima na njihovim stranicama), tipa ili 6 mj u zadnjih god dana ili 9 mj u 2 god, tak nesto. Ako ispunjavas trebala bi dobiti punu placu, a sad bonus jel gledaju ili ne nemam pojma…
Pazi si dobro ovo za ugovor, da nebi bilo da ti ne produze. Jer ako otvoris komplikacije dok ga imas primas dalje kao da radis, ako nemas ugovor nema ni komplikacija (koje su zapravo bolovanje). Pa dobro odvagni sto zapravo dobivas ako cekas iduci mjesec
Ma zovem vec 2 dana, ali se ne javljaju.. Zato reko da pitam tu ako koja ima iskustva, a mail nisam nigdje uspjela naci🤷🏼♀️ Dada, to znam, sad ce mi produziti ugovor, to vec znam, ali nakon ovog produzenja vise nece, zato i cekam iduci mjesec😅
C1M4- prosjek zadnjih 6 mj plaće ti izracunaju"satnicu i onda te po tome plate..
Ja dobivam 4150 u prosjeku, a par kuna više ti je maksimalno koliko možeš dobiti...tipa 4250 ili tako nekako..
I dokle god sam na komplikacijama tako ću primati.. A onda porodiljni kada otvorim će mi biti koma, ali nekako ćemo se snaći... super je što mm ima super posao, i primanja pa nam je malo lakše..
Super zbog auta, baš mi je drago! 😉🤩
Ja sam u ovom društvu iscjedaka, mjehura isl. i danas me bas pere nervoza radi toga. Od jucer me bas pecka kanal, dobila sam
Ako koristis vaginalete, normalno da curi… Vjv se čisti. Barem sam ja to tako tumačila dok je curilo prije…
A nzn vise sta mi je. Mozda je jos iziritirano od prosle ture Geonistina, al jedno 10 dana je bilo sve ok, sad me bas pecka doli. A nista dan za danom, valjda ce se smirit.
url=https://lilypie.com]
Ja aam sa prvim sinom dobila otkaz...pa mi je rekao da se vratim kad ce beba imati 3 mj i da cu dobit ugovor... ja se vratila od ugovora ni u... s drugim i dalje nezaposlena i brzo vracanje na honorarni posao...podstanari...uzas...
I sad je pravo vrijeme da bar nemam tih muka...imam posao( doduse na 4 god ugovor) ali svejedno super, imamo kucu, tako da sam full mirna i sretna sto se toga tice. Decki ce u skolu obojica , bas bas dobar trenutak za bebolinu. 💙
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jooooj cure, malo-malo pa pročitam od vas u nekom od postova (vecinom novijih cura medju nama) kako je neka njihova drugarica izgubila bebu zbog infekcije. Sve mi znamo vecinom posljedice neljecenih infekcija, i nedugo po čitanju osjetimo sve simptome iste. Ajde pliz da ne djelite vise takve info. Drugo je kad mi izmedju sebe imamo dobre i loše vijesti pa se podrzavamo, placemo ,radujemo. Meni nekako konstantno to zvoni pogotovo što vidim da smo ovih par dana nas dosta sa nekom infekcijom, gljivicama, iscjedkom cekamo nalaze briseva itd. Sve smo paranoicne i hipohondrije nas hvataju što smo blize cilju pa ajde da gledamo da malo izbjegnemo nesto nepotrebno za napisati.
Nadam se da necete pogresno shvatiti poruku.
Ja sam u ovom društvu iscjedaka, mjehura isl. i danas me bas pere nervoza radi toga. Od jucer me bas pecka kanal, dobila sam
Ako koristis vaginalete, normalno da curi… Vjv se čisti. Barem sam ja to tako tumačila dok je curilo prije…
A nzn vise sta mi je. Mozda je jos iziritirano od prosle ture Geonistina, al jedno 10 dana je bilo sve ok, sad me bas pecka doli. A nista dan za danom, valjda ce se smirit.
Napomeni ginekologu ili ginekologici...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Cure... racuna Vam se placa plus eventualni prekovremeni i sl. no naknada za odvojeni zivot, prijevoz, topli obrok, putni troskovi i sl. nisu bonusi vec kao sto im ime govori naknade koje bi kao trebale pokrivat odredene troskove i kao takve ne ulaze u prosijek. Od nekih sam cura cula da su im u prosijek priznali i zarade po ugovoru o djelu no to treba provjeriti.
Vidim da ste komentirale za djecu i sto im omoguciti. Ja sam sretna da u zivotu nisam dobila sve sto sam htjela i da mi nije bila svaka zelja uslisena. Mislim da sam zbog toga danas bolja osoba koja stoji s dvije noge na zemlji. Hrpa mojih frendica zaraduje puno manje od mene no npr. za bebe kupuju cijele nove djecje sobe, kolica (naravno sve na rate) i ostalu opremu. Ja nemam problema s time da kupim polovno...
Cure… racuna Vam se placa plus eventualni prekovremeni i sl. no naknada za odvojeni zivot, prijevoz, topli obrok, putni troskovi i sl. nisu bonusi vec kao sto im ime govori naknade koje bi kao trebale pokrivat odredene troskove i kao takve ne ulaze u prosijek. Od nekih sam cura cula da su im u prosijek priznali i zarade po ugovoru o djelu no to treba provjeriti.
Vidim da ste komentirale za djecu i sto im omoguciti. Ja sam sretna da u zivotu nisam dobila sve sto sam htjela i da mi nije bila svaka zelja uslisena. Mislim da sam zbog toga danas bolja osoba koja stoji s dvije noge na zemlji. Hrpa mojih frendica zaraduje puno manje od mene no npr. za bebe kupuju cijele nove djecje sobe, kolica (naravno sve na rate) i ostalu opremu. Ja nemam problema s time da kupim polovno…
Evo ja kupila neki dan polovna kolica i presretna sam hehe :) imam polovni kindić, također presretna. Ja isto tako mislim da me je to kaj nisam imala masu toga ucinilo boljom osobom a ne razmazenim derištem i drama queen zenskom... I sretna sam zbog toga.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji