ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    14. Kolovoz 2019. 21:30

Angie1205

Cimaizgleda da cijeli grad nema
    😂

Kako sam skroz na petom katu, gledam kroz prozore, ljudi hodaju sa baterijama po kucama i stanovima😅 evo mi jedemo zagrebacki pod bljeskalicom od mobitela haha

Angie1205
    14. Kolovoz 2019. 21:30

Hahahaha 😂😂😂
    U nasem slucaju onda kasne malo 😬

Angie1205
    14. Kolovoz 2019. 21:31

Cima ja doma imam samo mirisne svijece...ima da se nadrogiramo 😂

C1M4
    14. Kolovoz 2019. 21:32

Bome, mi smo to rijesile😂😂😂

C1M4
    14. Kolovoz 2019. 21:33

Ja ni to nemam Angie😅 a jos imam i samo 4% baterije, netko ce izgleda na spavanje nakon jela hahah

Nasty
    14. Kolovoz 2019. 21:35

Jaivanpa

LoSa84

Cure… racuna Vam se placa plus eventualni prekovremeni i sl. no naknada za odvojeni zivot, prijevoz, topli obrok, putni troskovi i sl. nisu bonusi vec kao sto im ime govori naknade koje bi kao trebale pokrivat odredene troskove i kao takve ne ulaze u prosijek. Od nekih sam cura cula da su im u prosijek priznali i zarade po ugovoru o djelu no to treba provjeriti.
    Vidim da ste komentirale za djecu i sto im omoguciti. Ja sam sretna da u zivotu nisam dobila sve sto sam htjela i da mi nije bila svaka zelja uslisena. Mislim da sam zbog toga danas bolja osoba koja stoji s dvije noge na zemlji. Hrpa mojih frendica zaraduje puno manje od mene no npr. za bebe kupuju cijele nove djecje sobe, kolica (naravno sve na rate) i ostalu opremu. Ja nemam problema s time da kupim polovno…

Evo ja kupila neki dan polovna kolica i presretna sam hehe :) imam polovni kindić, također presretna. Ja isto tako mislim da me je to kaj nisam imala masu toga ucinilo boljom osobom a ne razmazenim derištem i drama queen zenskom… I sretna sam zbog toga.

Slažem se u potpunosti s vašim razmišljanjima.. 

Nasty
    14. Kolovoz 2019. 21:41

kateloansss

Prijavite se za svoj brzi i povoljni kredit s 3% kamate. nudimo internetsku uslugu 24 sata uz uslugu dostave kredita od 4 sata. kontaktirajte nas danas za vaš kredit putem e-maila: kate_solution@outlook.com

Nismo zainteresirane!!! Odmaglite više s foruma... 

ivikii
    14. Kolovoz 2019. 21:42

kateloansss

Prijavite se za svoj brzi i povoljni kredit s 3% kamate. nudimo internetsku uslugu 24 sata uz uslugu dostave kredita od 4 sata. kontaktirajte nas danas za vaš kredit putem e-maila: kate_solution@outlook.com

Kako beba? 😂😂😂

14. Kolovoz 2019. 21:44

ivikii

kateloansss

Kako beba? 😂😂😂

😂😂😂😂

Gogaa_V
    14. Kolovoz 2019. 21:45

Šta mislite  o koristenju  caja  od vrkute  u trudnoci? Guglam  i vecinom sam naletila  na pozitivne  upute  i odobravanja? Možda jedna solja dnevno  nebi  stetila,  a dobra  je za infekcije  i svašta nesto? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.