ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    15. Kolovoz 2019. 08:08

Lorija sigunro nisi procitala piši mene 22.08 4D
    Goga meni su rekli da u trudnoći ne pijem vrkutu jer pila sam je prije T i kao kad zatrudnis prestani može dovesti do pobačaja koliko je tacno nez
    Cure koje imaju preglede sretno 

Točkica37
    15. Kolovoz 2019. 08:08

I ne volim bas posudeno koje moram vratiti jer ne volim biti odgovorna ako se nesto strga 🤪

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    15. Kolovoz 2019. 08:12

Jutro svima! Cestitam Mrgud i Lala na treskavim trbusima. Jedva cekam da dozivim to. Imam osjecaj da trenutno samo nesto cekam da se dogodi u trudnoci, dobro naravno, na lose vise ni ne mislim. Vezano za stavljanje u neke situacije koje cure pisu, ja zaista se ne poistovjetim s niti jednim postom losim jer ja vjerujem mojoj bebici da ovaj put me zeli upoznati. Ja sam si to stavila u glavu i ne zelim razmisljat lose. Inace od kad sam zatrudnila sam postala ogroman optimista i sve geldam kroz ruzicaste naocale, a inace nisam ni u pola takva. 
    Za stvari kupovinu i sve ostalo... Ja sam onda snob! 😂😂😂😂 Salim se! Nama ce dosta toga pokloniti al bas ono sto si mi zelimo. Mozemo si i sami priustiti jer imamo dobra primanja, al nikako nisam osoba zato sto imam jako veliku placu da cu kupiti kolica od 10.000 kn da se vidi. To mi je onako 🤮. Moja sestra se jos iscudjava jer sam rekla da su mi za sad favoriti kolica koja kostaju "samo" 3800kn. Odrastale smo u istoj kuci, isti odgoj, nasljedjivale obje robu od sestricna iz italije koja su snobvi na entu pa je svaku robu obukla samo jednom i bile preodusevljene. Al eto sestra mi pati na markiranu robu, aute, kucu, a ja ne. Meni je vaznije da odemo mm i ja na neko putovanje ili finu veceru, nego da nosim majicu koja vristi da je kostala kao 3 avionske karte. Ljudi nas ne mogu povezat da smo sestre. Tako da cu djetetu sve nakupovat, al ne mislim da ce zbog toga biti razmazeno. A najezim se definitvno na fore djete zeli djete dobije. Eto takav je moj necak i 100 sam rekla muzu ako ja krenem tako zaustavi me jer ne zelim da mi djete ima takav stav. Inace obozavam mog necaka koji je prepametan i sve, al ne svidja mi se "mama ja bi za rodjendan kompjuter" , a mama trci drugi dan kupiti kompjuter jer rodjendan je" tek" za 4 mjeseca i jos ga extra skupo plati da bude u boji koju inace voli mali, a to zapravo uopce njemu nije bitno, al eto ima se moze se. Djete ima 9 godina ne treba mu toliko podilaziti. No svako od nas odgaja djete kako zeli i kako mu drago mislim da kupovina kolica, robice ili krevetica nije razmazivanje djeteta jer beba i tako nece znat dal ste vi to kupili, dobili ili posudili niti dal je kostalo 100 ili 10000 kn. 

• lucille9
    15. Kolovoz 2019. 08:14

Uvijek pitaj da li trebaš vratiti ili dalje proslijediti. Ja sam većinom to koristila 2-3puta, kad nisam imala ništa drugo čisto. I straga na etiketice sam napisala čije je

samojed
    15. Kolovoz 2019. 08:26

Jao našla sam kolica koja želim i koliko mi je drago sad ne mogu ponovo da zaspim hahaha msm da sam definitivno odlijepila

• Kengurica
    15. Kolovoz 2019. 08:26

Grizli ja sam najslicnija tvom stavu. Na neke stvari volim potrositi, a to je provod, druzenje, klopa i putovanje, a recimo auto mi bitno da je ispravan i siguran, dalje od toga me ne zanima. Stan imamo manji,  kad ce trebati cemo gledati veci. Dosad smo bili samci i radije smo ostali u manjem stanu, ali nismo imali zato stambeni kredit.  U svakom slucaju si rasporedis kako tebi pase. Ako netko voli marke meni to ne smeta, ali mene marke bas ne furaju. Mislim da bas imam neke milijune bih i ja nosila marke (ali ne da s natpisima za publiku) jer napokon ne bih morala u Zaru u shopping pa imala haljinu kao pola grada, ali sad da cu ja ulagati najvise u odjecu, nema sanse. Ma zbilja smo svi razliciti intreba slaviti razlicitost, ne joj se čuditi.

samojed
    15. Kolovoz 2019. 08:27

Grizli slažem se s tobom nekako vjerujem u svoju bebicu i ne dam se pokolebat

Grizli
    15. Kolovoz 2019. 08:43

Kengurice bas tako razlicitosti treba postivat. Ja uvijek kazem svaki je trknut na svonu stranu. Mene su vec poceli osudjivat jer sam rekla da ne vidim prepreke da sa bebom od 7-8 mj se ode na godisnji s autom negdje. Za dio obitelji sam postala odmah ludjakinja koja ce maltretirat svoje dijete. A ma! Nista lose nisam mislila, al ne vidim problem zasto recimo sa bebom ne bi otišli 7 dana na godisnji u slavoniju ili dalmaciju negdje, pa neću otrovat dijete, dobit ce jesti, piti, spavanje, sve predodredjeno bebi. Ne bolje drzat djete pod krovom do 15 godine pa se cuditi sto se ne zna ponasat u restoranu ili na nekom izletu. Raspravu vodila sa muzevom sestricnom koja eto nam je dala savjet da od sada pa do punoljetnosti necemo vise nikud landrat. 🙄 

lupe
    15. Kolovoz 2019. 08:43

Meni je ovo prva trudnoća i zapravo sam prva mama u našem društvu, i obitelji pa nažalost nemamo bas puno toga za posuditi od nekog. 
    ali zato su nam familije i prijatelji puno pomogli. 
    Mi smo kupili kolica, ABC design i jako samo zadovoljni. Ima super stranica iz Njemačke, sa super cijenama. tako su nas naša kolica ispala 200€!!! manje nego iste takve u Zagrebu. 
    Kinderbet i stol za prematanje  smo dobili od mojih, a sada smo u dogovoru s njegovima i s prijateljima sto nam treba još pa će nam oni dosta toga nabaviti. Ali smo rekli da nikako nećemo pretjerivati i idemo na minimalno. Npr tetra pelene i robicu ćemo gledat u Primarku, stvarno imaju odličan izbor. 

Lavica27
    15. Kolovoz 2019. 08:52

lucille9

Uvijek pitaj da li trebaš vratiti ili dalje proslijediti. Ja sam većinom to koristila 2-3puta, kad nisam imala ništa drugo čisto. I straga na etiketice sam napisala čije je

Lucille ja sam robicu od svoje kćeri 2 ili tri puta posudila i ima normalnih ljudi i ima ljudi za koje misliš da su normalni. Jedna mi je poskidala (izrezala)sve etikete pa ti sad pogađaj koji je to broj,a druga da bi zapamtila čija je robica mi je nekako izbusila etikete to se sve rascufalo (plus vratila uflekano što se neda skinut)poluuuudila sam!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.