Samonezelje,jedna napomena. Ova lijepa naša Hrvatska je na sve mislila pa tako i kako zakinuti majke kad su u pitanju 2 sata dnevno za dojenje. Naime 2 sata dnevno je tjedno 10 sati tjedno, a mjesečno 40 sati koje ti naplaćuju prema onoj osnovici za komplikacije ako se ne varam. Dakle, cca mjesec ima 174, radnih sati, 134 sata× tvoja cijena satnice i 40 sati x ova smanjena cijena satnice. Užas!! Frendica mi se vratila nakon 6mj jer je njena plaća veća dosta a kredite imaju ovo ono i zivi baš blizu firme al eto...na sve su mislili😣

Bocice cemo kupit za svaki slucaj, ne daj boze da nemam mlijeka😅😅
Hahah, ajde reci kako sam ga samo sanjala😂 mi cemo Ford Mondeo, on je veeeliki i ima veliki gepek haha, valjda zato sam i sanjala😅🤷🏼♀️ a mm je u snu rekao kao "kupit cemo plavog da pase uz znak", umrla sam hahaha😂 a to vjerojatno od uzbudenja sanjamo jer danas idemo napokon po njega haha

Netko je spominjao nepoznatu uplatu... evo ja dobila jucer povrat poreza- 40 kn 😂😂😂
Točkica, ti ces dobiti 54.000,00kn za trece dijete, ali ne jednokratno, vec tako kako si rekla, 9.000,00kn ove godine i jos sljedecih 5 i jos imas pravo biti majka odgajatelj ako ti tako odgovara. Pitanje do kad ce ta mjera vrijediti, ali nekima se to zbilja sad isplatiti iskoristiti.
Mi cemo dosta toga dobiti/posuditi, ali neke krpice sam vec kupovala i budem čisto zato jer mi je sad to sve neodoljivo.

Ja ne bih na majku odgajateljicu jer mi je posao krasan i zapravo je poziv, ali je lijepo imati tu opciju otvorenu. Cak se radi nekih obveza planiram vratiti nakon 7-8 mj na posao , ako ce muz moci na porodiljni ili nesto takvo... sve u svoje vrijeme cemo odluciti...
Pa da dobijem 9000od zg 2300od grada 550 od životnog, nesto od sindikata i ne znam da li od firme jos kaj dobijem tak da ce za kolica biti ;)

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Lorija sigunro nisi procitala piši mene 22.08 4D
Goga meni su rekli da u trudnoći ne pijem vrkutu jer pila sam je prije T i kao kad zatrudnis prestani može dovesti do pobačaja koliko je tacno nez
Cure koje imaju preglede sretno

I ne volim bas posudeno koje moram vratiti jer ne volim biti odgovorna ako se nesto strga 🤪

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutro svima! Cestitam Mrgud i Lala na treskavim trbusima. Jedva cekam da dozivim to. Imam osjecaj da trenutno samo nesto cekam da se dogodi u trudnoci, dobro naravno, na lose vise ni ne mislim. Vezano za stavljanje u neke situacije koje cure pisu, ja zaista se ne poistovjetim s niti jednim postom losim jer ja vjerujem mojoj bebici da ovaj put me zeli upoznati. Ja sam si to stavila u glavu i ne zelim razmisljat lose. Inace od kad sam zatrudnila sam postala ogroman optimista i sve geldam kroz ruzicaste naocale, a inace nisam ni u pola takva.
Za stvari kupovinu i sve ostalo... Ja sam onda snob! 😂😂😂😂 Salim se! Nama ce dosta toga pokloniti al bas ono sto si mi zelimo. Mozemo si i sami priustiti jer imamo dobra primanja, al nikako nisam osoba zato sto imam jako veliku placu da cu kupiti kolica od 10.000 kn da se vidi. To mi je onako 🤮. Moja sestra se jos iscudjava jer sam rekla da su mi za sad favoriti kolica koja kostaju "samo" 3800kn. Odrastale smo u istoj kuci, isti odgoj, nasljedjivale obje robu od sestricna iz italije koja su snobvi na entu pa je svaku robu obukla samo jednom i bile preodusevljene. Al eto sestra mi pati na markiranu robu, aute, kucu, a ja ne. Meni je vaznije da odemo mm i ja na neko putovanje ili finu veceru, nego da nosim majicu koja vristi da je kostala kao 3 avionske karte. Ljudi nas ne mogu povezat da smo sestre. Tako da cu djetetu sve nakupovat, al ne mislim da ce zbog toga biti razmazeno. A najezim se definitvno na fore djete zeli djete dobije. Eto takav je moj necak i 100 sam rekla muzu ako ja krenem tako zaustavi me jer ne zelim da mi djete ima takav stav. Inace obozavam mog necaka koji je prepametan i sve, al ne svidja mi se "mama ja bi za rodjendan kompjuter" , a mama trci drugi dan kupiti kompjuter jer rodjendan je" tek" za 4 mjeseca i jos ga extra skupo plati da bude u boji koju inace voli mali, a to zapravo uopce njemu nije bitno, al eto ima se moze se. Djete ima 9 godina ne treba mu toliko podilaziti. No svako od nas odgaja djete kako zeli i kako mu drago mislim da kupovina kolica, robice ili krevetica nije razmazivanje djeteta jer beba i tako nece znat dal ste vi to kupili, dobili ili posudili niti dal je kostalo 100 ili 10000 kn.

Uvijek pitaj da li trebaš vratiti ili dalje proslijediti. Ja sam većinom to koristila 2-3puta, kad nisam imala ništa drugo čisto. I straga na etiketice sam napisala čije je
Jao našla sam kolica koja želim i koliko mi je drago sad ne mogu ponovo da zaspim hahaha msm da sam definitivno odlijepila

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji