Jooooj cure, malo-malo pa pročitam od vas u nekom od postova (vecinom novijih cura medju nama) kako je neka njihova drugarica izgubila bebu zbog infekcije. Sve mi znamo vecinom posljedice neljecenih infekcija, i nedugo po čitanju osjetimo sve simptome iste. Ajde pliz da ne djelite vise takve info. Drugo je kad mi izmedju sebe imamo dobre i loše vijesti pa se podrzavamo, placemo ,radujemo. Meni nekako konstantno to zvoni pogotovo što vidim da smo ovih par dana nas dosta sa nekom infekcijom, gljivicama, iscjedkom cekamo nalaze briseva itd. Sve smo paranoicne i hipohondrije nas hvataju što smo blize cilju pa ajde da gledamo da malo izbjegnemo nesto nepotrebno za napisati.
Nadam se da necete pogresno shvatiti poruku.
Goga ja mislim da se lose stvari u trudnoci mogu dogodit bez objasnjenja i onda se okrivi neka bakterija i sl. Kako bi se zena umirila naprave se brisevi i onda ako je bilo sto pozitivno se to okrivi. No ima vise onih cura koje s bakterijom, infekcijom i sl. imaju zdrave bebe. Ja osobno znam hrpu cura koje su imale infekcije i to im nije utjecalo na trudnocu.
Mene isto hvataju paranoje no realna statistika govori da se one najtragicnije stvari ne dogadaju bas toliko cesto. No puno cura nakon neke tragedije,upravo zato jer su usamljene, traze odgovore i utjehu na forumima. I onda ovdje izgleda da je to puno cesce nego zapravo jest.
Iva kaj nisi na komplikacijama?
I da li firme iki sindikat isplacuju naknadu ako si dulje od 3 mj na komplikacijama? Zna li netko?
To ti sve ovisi od kolektivnog ugovora i same firme ako je privatna. Ja imam pravo nakon 90 dana bolovanja dobiti jednokratno 80% plaće što su lijepi novčeki. Danas sjela zadnja plaća, a imam osjećaj da sam doma već cijelu vječnost (godišnji od 10.06.).
Goga, imaš pravo. Moram promjeniti stav. U svemu tome zaboravim na one dobre ishode. Vjerujem da će sve biti dobro, svima nama...
Mi smo prvom bebaču kupili jedino prava kolica, ostalo sve posudili. Evo, nama je stolić za prematanje bio nepotreban. Oni jastučići za bočno spavanje- ja sam motala gazu i s time podbočila. Bočice sam prokuhavala, grijač isto tako nepotreban- ako dijete uzima dohranu najbolje je sve friško pripremiti jer se ti dodaci brzo usmrde. Isto tako nemam ništa protiv second hand odjeće; planiram jedino gaze kupiti nove.
Zivio grad i 21.stoljece...ostadoh bez struje 👿
Prvo nas zekaju s vodom vec tj dana, malo ima tople pa malo nema i sad na kraju ostanemo i bez struje....kaos!
Vele da je nakon perioda redukcije struje u osamdesetima bio baby boom. Mozda je nestanak struje nova pronatalitetna politika 😂
Vele da je nakon perioda redukcije struje u osamdesetima bio baby boom. Mozda je nestanak struje nova pronatalitetna politika 😂
😂😂😂😂😂😂
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Nas će roditelji riješiti dva najveća troška...moji ce uzeti krevetic a njegovi kolica tako da sve ostalo cemo lako.Ja se poslije porodiljnog ne vracam na posao tako da moram naci novi i stoga ne mislim u međuvremenu trošiti previše na stvari koje mozda necu ni koristiti ili su korisne eventualno mjesec dva.
Sortiraj odgovore
Najstariji