ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lupe
    14. Kolovoz 2019. 19:40

Nasty hvala! Zvat ću u petak i raspitati se 😊

Aristea
    14. Kolovoz 2019. 19:41

C1M4

Angie1205

Cimato bi ti bilo super ako imas nekog da ima privatnu firmu…prije se moglo prijavit kod frendice npr.kao da si joj kucna pomocnica al to su postrozili i vise se ne moze ja mislim. Raspitaj se za sve opcije i sretno 😉

Mah, jesam vec, ali nista, tako je kako je, budemo se i ovako snasli😁

Nigdar ni tak bilo da ni nekak bilo, pak ni vazda ne bu da nam nekak ne bu:) 🤞🏼

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    14. Kolovoz 2019. 19:42

C1M4

I samo da vam se pohvalim curke moje, sutra i mi idemo po auticaaaa😍😍 Cekamo vec 2 tjedna da se javi kupac za nas auto(mi smo drugi vec izabrali, ali smo se htjeli prvo ovog rijesit da nam ne stoje 2) i napokon nas je zvaooo😁😁😁 Culi smo se s ovim za taj novi auto i rekao je da sutra dodemo po njega😍

Čestitam, neka vas auto dobro služi heheh 😘🍀🤞🏼

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Angie1205
    14. Kolovoz 2019. 19:43

Jaivanpa e ja to cesto mantram muzu da mu vec idem na zivce 😂
    I neki dan sam bas prijateljici pricala da se ne stresira toliko oko gluposti i rekla joj “kako zracis, tako privlacis”. Ostala je malo paf a onda me drugi dan pita da joj ponovim, veli kak se bas zamislila nad tim i da sam u pravu 😂

Aristea
    14. Kolovoz 2019. 19:46

Angie1205

Jaivanpae ja to cesto mantram muzu da mu vec idem na zivce 😂
    I neki dan sam bas prijateljici pricala da se ne stresira toliko oko gluposti i rekla joj “kako zracis, tako privlacis”. Ostala je malo paf a onda me drugi dan pita da joj ponovim, veli kak se bas zamislila nad tim i da sam u pravu 😂

I ja u to vjerujem.sve mi samo privucemo :)

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• lucille9
    14. Kolovoz 2019. 19:46

CIMA: bonus ti ne ulazi u prosjek. Ako imaš možda kopiju platnih listi koje si nosila pogledaj da li ti je to navedeno (pojedini poslodavci ne odvajaju bonus od plaće). Meni je nalisti umanjen iznos za odvojeni život 1800kn (to su u biti pt) te nešto pride zarade. Znači isključivo je moja plaća prikazana na papirima za HZZO.

• lucille9
    14. Kolovoz 2019. 19:47

Angie: pa mora  priznati da sam se i ja zamislila. Stalno sam u nekom bedu, mislim na najgore a puno puta sam se uvejrila da pozitivni stav, tj. pogled na situaciju puno znače.

C1M4
    14. Kolovoz 2019. 19:49

Luci meni se ne pise odvojeno bonus, meni pise sve zajedno, to je onda dobro, jel da?😅
    Iva hahaha, svatko ponesto😂
    Jaivanpa hvala ti draga🥰🥰🙏🏻

Aristea
    14. Kolovoz 2019. 19:49

lucille9

Angie: pa mora priznati da sam se i ja zamislila. Stalno sam u nekom bedu, mislim na najgore a puno puta sam se uvejrila da pozitivni stav, tj. pogled na situaciju puno znače.

Ma i meni se to događa da me uhvati neka panika,drama, umisljam ovo ono al dovedem se na pravi kolosjek ... :) Sklona sam depri nažalost ali mogu reci da to uspješno mijenjam.

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Angie1205
    14. Kolovoz 2019. 19:50

Lucille naravno da znaci puno. Ak ne vjerujemo sami u sebe, nece ni nitko drugi.
     Sad zvucim ko neka super woman izasla iz knjige al stvarno nisam 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.