Uostalom kao da to ide po narudbi 🤨 moja mama ima one spike kao curica ce te njegovat kad buded stara bla bla… reko ja njoj jucer pa vidis da se ja i ti bas ne slazemo previse dobro, đaba ti kcer 🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂😂😂 Nasmijala si me...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
E da...i jos jucer ja kazem ako ce bit decko bit ce Šimun najvjerovatnije. I moja mama ajme kako ruzno ime... ja reko her mozes presutit ako tako i mislis????
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Točkice u potpunosti te razumijem. I moja mama zna biti lajava. Mozda ona nema lose namjeru, zapravo vjerujem da nema ali ti neki komentari stvarno zabole. Mi cekamo decka. Ali da je curica zvala bi se Noemi. I kad smo pricali o tome imala je neke komentare tipa- pa jos razmislite. Pa pita mog muza jel se njemu to ime svidja (valjda je njega mislila obrlatit). Da bi na kraju izjavila da je njoj to ime seljacko. E tu sam ja pop*** i izderala se na nju da kako ju nije sram. Ali naravno ja sam ispala luda zena koju pucaju hormoni
Hocemo mame pitat da nam smisle ime? 🤣🤣🤣🤣
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Moja je i imala neke svoje prijedloge pa sam joj rekla nek se okani toga jer nema pravo glasa :P
Jutric, jel netko za 🥦🥦 i 🍫🥛??
Sad bi ja vama kao trebala napisat da ne uzimate sve izreceno k srcu a ja se jucer naplakala i nasikirala ko budala 😔
Ne radi se ni o spolu ni imenu bebe vec o faking selidbi i zivcanom uji koji mjenja misljenja iz sata u sat i to pokazuje na uzasan nacin. Tak smo se zakacili prije rucka da na kraju nismo ni ostali tam na rucku vec otisli nakon pola sata urlanja i mojih suza. Mm me jedva umirio, da bi danas ujutro sve bilo kak je i dogovoreno, uz njegove isprike i svasta nesto. On kao da ne shvaca da komplicira i sebi i nama. Tak da nije samo do nas i trudnickih hormona....
LoSa isto tako sam se davno prestala obazirati na takva pitanja i postavila bi protupitanje.. Al nije ugodno kad je mama u pitanju kao Točkici. Meni moja ne smije više zucnut. Nismo si baš u svemu naj, bilo je tu uspona i padova, ali sam joj davno dala do znanja da mi se ne miješa u odluke.
Angie na kojeg uju misliš? Nije valjda da se muž od vlasnice predomišlja?
Sortiraj odgovore
Najstariji