Angie pa da malo su stariji ljudi teški za promjene, ali riješit ćete vi to već, sigurna sam.. Bude sve super..
Točkica i ja te kuzim i ja se nazivciram bas jako. Kad smo dobili sina nije proslo a ma ni 3 mj kad ce drugo ah decko je sad curicu jednu pa ste kvit i to redom rodbina prijatelji poznanici stranci ma svi….znao je muz rec pa nije to tvornica zelja da vi narucujete…sad kad sam trudna svi opet oce bit curica ajde curicu tocno mi muka. Nikom necemo ni rec sta cekamo kad saznamo. Ali jos mi gore kad malom pocnu hoces da braci/ seki krevet kolica igracke ovo ono hoces ga/ ju cuvat hoces volit ej ajme poludim!! Ima nego 3 godine ni ne kuzi u potpunosti trudnocu samo se veseli bebi i najmanje sto zelim je da razvije otpor jer "ce sve svoje morat dat" 🤬🤬
Tako su od frendice malom napunili glavu, u pocetku je bio sav sretan da ce dobit brata a onda je poceo govorit da ga nece jer ce mu on sve uzet. To su takve budalastine, meni nikad ne bi palo na pamet takve gluposti govorit djetetu. Oni to drugacije shvacaju. No i ne kuzim sto ljudi s time postizu 🤔
Sarita jesi li probleme s vidom počela imati od rođenja ili od puberteta? Oprosti ako puno pitam..
Jutro cuke!
Vidim da je danas bolja vibra, ono jucer je bilo strasno...🙉🤦🏻♀️
Ja sam danas ko nova, bez probavnih problema i jurnjave na wc. Jucer me to tolko ižmikalo i iscjedilo, da nisam imala snage ni volje ni za sta...
Sarita dobro nam dosla!
Mene ni ne pokusavaju pitat za ime sad kad samo saznali spol, jer znaju moje misljenje i stav o tome... I onako imamo vremena od poroda 1 mj za prijavu djeteta, pa ako u tom razdoblju necemo smislit ime, onda smo stvarno u k.🙊🙉😂
Angie zao mi je kaj te ujo stresiro, pogotovo sada kada ti dodatan stres ne treba ni najmanje. Dovoljno je sto si trudna, pa klinci, muz, obaveze, organizacija selidbe i sva ta cudesa, al mi drago kaj se primirio...🤗🥰
Angie bude teško nama mlađima mijenjati sredinu i navike a kamoli nekom starijem al bitno da se predomislio..kad se preselite nema nazad pa onda nek se predomislja 🙂
Sto se spola tiče dragi i ja navijamo za curicu ali okolini je svejedno..svi samo govore nek je zivo i zdravo a spol nije bitan. Mama nam kaze sta smo smutili to je 😁
Ja jedva čekam da zahladi...izludit cu od ove vrućine..i jos nemam apetita nikakvog,moram se tjerati da pojedem dva normalna obroka a onda za večeru nešto smuljam xD
Sarita bas teske dijagnoze, ali super si ti, kazes navikla i sve je ok ❤️. Ja na jedno oko jako slabo vidim jer nisam kao mala dobila dijagnozu kad se ro rjesava, ali ukupno super vidim i znam kako mi je tesko kad zazmirim na zdravo i gledam na lose. Navikne srecom covjek na sve i ne dao Bog veceg zla.
A mame, ah, moja ima takta kao slon u staklarni :), ali ja planem te sekunde i bude mi ju zao jer ne zna ona drugacije. Za ime se krenula petljati, ja samo kazem, jel moja baka sudjelovala u odabiru mog imena, a ona kaze ma neee, ja kazem, etoo.
Za spol, vecinom nam ne komentiraju, al jedna s posla je odmah imala kao ponosnu reakciju sto je musko i kao jel tata ponosan, onda ja namjerno kazem, tata si je kcer zelio, ne muce njega ti sovinisticki problemi. Al ne zivciram se zbilja, samo sam jezicava na moju zalost. Ja znam kako smo mi sretni (malo i u strahu) sto nam taj malisan dolazi i samo na to se orjentiram. Da ozguramo do kraja ili sto blize kraju i da sve bude ok. Ja se vise naslusam kako sam stara mama, jao suptilno, al ne ispadne bas suptilno, ali sta cu, da sam mogla ranije bi. Sto ljudi sto cudi.
Problemi sa vidom su urodeni. I nisu nasljedni to je najbitnije.
Da ne kuzim mislim cemu dijete ni ispitavat takve stvari. On dode mama ima bebu u trbuhu sav sretan i redom ga ubiju u pojam. Onda on rasiri oci gleda nezna sto bi onda kuci krene...do kad cu ja imat svoj krevet di cu ja spavat kad beba dode hocu li smjet zadrzat motor autic zekota...dode mi da poludim...na kraju sam mu fino objasnila da on nista nece dat da njegovo je njegovo i da sve za bebu moze on izabrati pogotovo igracke da njegove igracke nisu za bebu. To ga umiri. Dok ne dode neka peta budala i pocne pitat iste nebuloze. Zadnje sam rekla nekoj zeni da nije da je se tice ali on ima svoje a beba ce imat svoje i kraj rasprave
Angie sretno preseljenje i zelim da vam to bude zadnja drama i nek sve ide ko po loju dalje pogotovo trudnoca :) :)
Meni su također ove vručine više dodjale. Ne mogu normalno funkcionirat. A inače sam blijede puti i ne smijem se izlagati pretjeranom suncu sad pogotovo. Pazi ovo, pa pazi ono. Mater me sad zove i pita jel mi vruće u katamaranu, da je vani užas. Kažem joj da je klimatizirano i da će me brat skupit. Iz St do Dbk su baš nagle promjene temperature, ne bi da putujem iz Like. E ne bi se bunila bit malo u Lici ove dane. Tamo sam jednu godinu radila, koja svježina u onoj šumi. A tek spavat navečer, divota.
Tnx cure 🥰
Mislim da najvise ja sama sebe stresiram i onda se poslije grizem i razmisljam jel mi to sad trebalo i kak je bebac to dozivio 😔
Evo danas je sve kakti rijeseno medju nama a ja sjedim i placem, malac udara i lakse mi bude odmah al ja nemrem prestat cmoljit. Dodje mi da popijem normic i prespavam do 1.9.! 😢
Sortiraj odgovore
Najstariji