ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    10. Kolovoz 2019. 21:28

Hahha Lavice jedva svoju  nađeš, kako bi znala gdje je moja 😂 Znam da je sve to normalno, nego me zanima kad će se podići gore, lopov mali 😊

Red Fox
    10. Kolovoz 2019. 21:30

Vidim da je danas veselo na forumu 😊 mi smo isli do west gate-a u baby land vidjeti kaj ima na popustu. Kupili smo rucnik sa kapuljacom i neki gumeni slincek jer nismo mogli odoljeti. Ja sam pala u napast pa sam skicnula kolica i bebetto su mu tolko lijepa, uopce ne znam zakaj nismo ta kupili 🤦🏼‍♀️ al kaj je tu je, ak nis drugo nasa su kopija bebetta.
    Vidim da pricate o rodilistima 😊 planira ko na sveti duh? Ja bum vjerojatno cekala gore jer su rekli da cu biti hospitalizirana od 34.tjedna. tak da ko god da stigne nek javi 😊

10. Kolovoz 2019. 21:36

Lavica27

Kolko znam zbog tlaka u očima,možda glupost govorim al mislim da je to. Kod velikih dioptrija…
    Mrgud stanem u nju, M velicina😁😁😁
    Ja samo znam da je fundus maternice s 20tj do pupka a di je beba..viš' da svoju jedva nadjem😂 Moja se podigla iznad stisne kosti al svejedno mi nisko…putuje ona polako ali sigurno😂

Ja imam jako veliku dioptriju, pokusaj laserskog skidanja no nemam poviseni ocni tlak. Kad sam pitala oftamologa jel cu morat na carski mi je rekao "babske price". Zato me ovo da se ide na carski zbog vida iznenadilo.
    Sto se pohrane maticnih tice, ja znam slucaj iz Podobnika da nije uspijela pohrana za vlastite svrhe tako da vjerojatno ovisi. Svojedobno su u Zakladi mali problema sa skladistenjem no cini mi se da su to rijesili, a kako smo vec komentirale... njihova upotreba nije u sirokoj primjeni... moguce da su limitirani. No opet iz blize okoline znam uspijelu pohranu za opce dobro nakon rodenja na sv Duhu.
    Ja se isto na moru i kupam se i danas sam malo pretjerala sa suncem pa sam isto ljuta. Malo se bojim da ne nastetim time bebi. No kupanje i plivanje mi bas pase 😊
    Muci me i sredstvo za komarce. Izgrizli su me cijelu i od straha da ne dobijem kakvu zarazu od njih naspricala sam se sprejem protiv komaraca... pa sam poslije svasta procitala na netu 🤯 Kod mene su ti ugrizi ekstremni... npr u pola sata sam samo na jednoj nozi imala 14 uboda,i svaki ubod mi napravi oteklinu od 1-2 cm.

• Lala27
    10. Kolovoz 2019. 21:52

Red Fox Kad tako kažeš, 14 tt izgleda tako blizu 🙈

Red Fox
    10. Kolovoz 2019. 21:57

Lala jel tak? Zamisli kak je tek meni 😂 muza vec hvata panika kak bude bio sam. I ovih sad dva tjedna kaj sam bila u bolnici mu je bilo puno 😂

• AnnA
    10. Kolovoz 2019. 22:01

Zene moje evo konacno i mene. Taman kad pomislim da sam sve nadoknadila i ostavim nekoliko stranica za kasnije (da kao nesto napravim i po kuci iako bas nemam volje) nakon par sati vidim da sam opet u zaostatku :) sto mi je u jednu ruku i drago jer vidim da ste aktivne, to je lijepo.
    Sto se tice perice, dragi i ja se “borimo” oko njega. On je zapravo i prije moje trudnoce znao smotati prekrivac pa ga zajahati haha tako da mu periga sad bas dobro dodje. Jos me i zafrkava jer kao prepusti ga meni a kad se tokom noci probudi meni perica iza ledja neiskoristen.
    Jedva cekam pregled  u utorak posebice zbog cijele te moje situacije.
    Btw i ja se pridruzujem klubu “imam novi auto”.
    I toliko toga sam htjela napisati da se osvrnem na sve ove vase komentare a na kraju je sve isparilo

• Sarita15
    10. Kolovoz 2019. 22:17

LoSa84

Sarita15

Hvala na dobrodislici :) vidim da je tema gdje roditi a i da ste vecina (cini mi se iz Zg) pa da pitam. Obavezan mi je opet carski zbog vida. I citala sam vec u nekoliko navrata da dr. Ozren Grgic u Sestara Milosrdnica radi minimalno invazivni carski rez koji je navodno bolji oporavak traje krace i bol je puno manja. Imate li ikakvog saznanja o tome? Planiram svakako pitat svoju gin u 9om mj na pregledu ali kad sam vec tu da pitam i vas ako imate koju inf jel to zbilja tako. U Ri tog nema iako ne mogu rec da mi je carski bio uzasan ipak bi voljela jos bolje proc ako je to ikako moguce pogotovo sto ce ih biti dvoje za brinut priskocit i biti tu za niih i malac i beba

Oprosti ako zadirem u privatnost no zasto csrski zbog vida? Ja sam corava i imsla sam operaciju na ocima no nitko mi nije spomenuo carski 🤔

Sve ok :) nije problem mi rec :) osim visoke slabovidnosti imam jos 6 popratnih diagnoza (samo 5% vida imam) pa ih strah da bi prilikom naprezanja moglo nesto jos vise nastetit i dovest do sljepoce. Kad je bio prvi mora bit i drugi. Specificna situacija eto 

Frajla
    10. Kolovoz 2019. 22:21

LoSa84

Lavica27

Kolko znam zbog tlaka u očima,možda glupost govorim al mislim da je to. Kod velikih dioptrija…
    Mrgud stanem u nju, M velicina😁😁😁
    Ja samo znam da je fundus maternice s 20tj do pupka a di je beba..viš' da svoju jedva nadjem😂 Moja se podigla iznad stisne kosti al svejedno mi nisko…putuje ona polako ali sigurno😂

Ja imam jako veliku dioptriju, pokusaj laserskog skidanja no nemam poviseni ocni tlak. Kad sam pitala oftamologa jel cu morat na carski mi je rekao "babske price". Zato me ovo da se ide na carski zbog vida iznenadilo.
    Sto se pohrane maticnih tice, ja znam slucaj iz Podobnika da nije uspijela pohrana za vlastite svrhe tako da vjerojatno ovisi. Svojedobno su u Zakladi mali problema sa skladistenjem no cini mi se da su to rijesili, a kako smo vec komentirale… njihova upotreba nije u sirokoj primjeni… moguce da su limitirani. No opet iz blize okoline znam uspijelu pohranu za opce dobro nakon rodenja na sv Duhu.
    Ja se isto na moru i kupam se i danas sam malo pretjerala sa suncem pa sam isto ljuta. Malo se bojim da ne nastetim time bebi. No kupanje i plivanje mi bas pase 😊
    Muci me i sredstvo za komarce. Izgrizli su me cijelu i od straha da ne dobijem kakvu zarazu od njih naspricala sam se sprejem protiv komaraca… pa sam poslije svasta procitala na netu 🤯 Kod mene su ti ugrizi ekstremni… npr u pola sata sam samo na jednoj nozi imala 14 uboda,i svaki ubod mi napravi oteklinu od 1-2 cm.

Ne vjerujem da moze biti nesto ak se povremeno naspicas... a imas i one za bebe. Ja za malog imam olival naturals sprej, onak je uljasto i ima miris po etericnim uljima. I squito free kremu iz dm-a, pise da moze za djecu od 6 mjeseci, stiti cak i od krpelja. Oboje mi je super, stvarno ga ne pikaju kad ga namazem/naspricam, tj upiknu ga u glavu 😡, tamo gdje namazem ne, tak da ocito djeluje

• Lala27
    10. Kolovoz 2019. 22:25

Red Fox Joj, jeste, brzo će to proći 😁 Ja kao računam ajd peti sam mjesec, imam još do toga, ali kad skontam možda i meni neplanski krene ranije, eto tako kao i tebi i onda mi se ne čini baš da je tako daleko 😁

AnnA Sretno u utorak, javi nam se češće da znamo da si dobro, ja te se sjetim, a ne javljaš se 😊

mala.le.90.
    10. Kolovoz 2019. 22:50

Joj mi smo danas dobili svu potrebnu opremu, sastavili kolica, imamo autosjedalice za sve dobi, krevetic s madracem, ljuljacku i hranilicu, a komodu za presvlacenje cemo dobiti na poklon.
    Kolica idu na hidrauliku i lagana su, bas smo zadovoljni. 
    I bome je lijepo kad ti netko sacuva to sve, jer sacuva ti i ogroman novac haha.
    Jedino ce nam trebati kisobran kolica, a red je da nesto i kupimo😂😂😂

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.