ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    11. Kolovoz 2019. 07:08

Eleonoré

Omerta

Eleonoré

Nema potrebe da odem zbog nekog odavde :)
    Pa reko da pitam ima li lijeka za niski tlak? Svugdje upute za visoki😐
    Muci me to,vrti mi se nemrem tri koraka napravit.
    Omerta izgleda da sam nesto krivo napravila..mislila sam da se vidi😕

U biti se vidi kad kliknes ispod pa ti otvori ticker u drugom prozorcicu.
    A sto se tice tlaka, mislim da ti je to sad normalno u ovim tjednima, jos ako ti je i inace nizak.. ja se sjecam da sam u 1.trudnoci imala tako jedan dan neke vrtoglavice da sam cijeli dan prelezala. Ni ove vrucine ne pomazu… pa obavezno piti puno tekucine. Ima tako jos par savjeta koji se mogu naci na internetu, a mozes pitati i dr.
    Ti si pisala da si uzimala zeljezo ako se ne varam? Jesi ponavljala krvnu sliku?

Bas je neugodno kad je tlak niski.
    Da,pila sam zeljezo a sad cu vidjet na iducem pregledu sta dalje s time..lijepo da si se sjetila😊

Bitno je da on nije opasan, visoki je opasan😉 ako to se zavrti ili nesto, malo sjedni, odmori i proci ce☺️

Točkica37
    11. Kolovoz 2019. 07:33

Jutro. Moram vam se pozalit kako je okolina glupa i ne razmislja...od najblizih pa na dalje... rekla sam im kako se dr cini da je opet sin( imam 2 sina) , a reakcije svih su ono kao takvo sazaljenje... mebi dode samar im lupit... znaci ako je opet djecak nije vrijedan veselja??? Nikom necu dat da ga dode vidjet kad se rodi pa kad pitaju zasto onda cu ih podsjetiti 😄😄😄😄
    Ps kaze dr da i velike usmine znaju tako visiti pa da moze bit i greska ali nebitno uopce, dijete je dijete

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

lorija
    11. Kolovoz 2019. 07:38

Jutrooo curke.
    Hahha Tockice ne daj 😁 mozda su mislili da ti zelis curicu pa su se suosjecali. 😀 zaista glupost im je to!
    Ja nemam namjeru nikome govoriti spol kad saznam, ocekujem da cu znati sljedeci pregled. Sve sto je blize,vise me spol zanima haha 😉 

Točkica37
    11. Kolovoz 2019. 07:42

Ma nisu nista mislili...mama i svekrva bi curicu... pa ne razmisljaju koliko su glupe sa tim reakcijama...

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Frajla
    11. Kolovoz 2019. 07:43

Točkica37

Jutro. Moram vam se pozalit kako je okolina glupa i ne razmislja…od najblizih pa na dalje… rekla sam im kako se dr cini da je opet sin( imam 2 sina) , a reakcije svih su ono kao takvo sazaljenje… mebi dode samar im lupit… znaci ako je opet djecak nije vrijedan veselja??? Nikom necu dat da ga dode vidjet kad se rodi pa kad pitaju zasto onda cu ih podsjetiti 😄😄😄😄
    Ps kaze dr da i velike usmine znaju tako visiti pa da moze bit i greska ali nebitno uopce, dijete je dijete

Suosjecam 😏
    I kod mene uglavnom slicne reakcije 😡🤬
    Trudim se ne uzimati srcu, al nekad poludim.
    I to je onak spektar glupih komentara, od "a jooooj, bas steta", do "a onda cete morati na trece" 🤦🏼‍♀️
    P.s. meni su objasnili da klitoris zna u tim tjednima biti velik i otecen, pa nije sigurno tamo negdje do 16 tj dok se jajčeki ne razviju

Točkica37
    11. Kolovoz 2019. 07:44

Frajla isto decki ili?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Frajla
    11. Kolovoz 2019. 07:57

Točkica37

Frajla isto decki ili?

Je, decka nosim
    I imam sina
    Mogu mislit kak je tebi trece da ima tri put vise glupih komentata 🙄
    A evo iskreno, ja sam prvi put htjela curicu, a sad opet decka. Nekak mislim da sam se navikla pisu presvlaciti 😆, a gledam i prakticno, vece su sanse da ce se igrati zajedno, moram kupovati manje robe, igracaka i sl
    Narvno, sve su to nase sitne zeljice, bila bi sretna i da je curka 

Nasty
    11. Kolovoz 2019. 08:03

Jutro cure, ja putujem u svoj rodni Dubrovnik nakon dugo vremena🤗
    Točkice znam da te zaboli, ali ljudi su stvarno nepromišljeni, doslovno bubnu pa ostanu živi. Nije uredu nikako. A kad se dijete rodi opet će svi doć slinit. Imaš pravo, podsjeti ti njih.. Frajla također.. da morat ćete na treće. Treba sve to izignorirat. Meni nije takva situacija ali su me udavili s pitanjima a "ti ne možeš ili ne želiš imat djece" ili "što čekaš više, ganjaš karijeru". 

Točkica37
    11. Kolovoz 2019. 08:12

Uostalom kao da to ide po narudbi 🤨   moja mama ima one spike kao curica ce te njegovat kad buded stara bla bla... reko ja njoj jucer pa vidis da se ja i ti bas ne slazemo previse dobro, đaba ti kcer 🤣🤣🤣🤣 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

11. Kolovoz 2019. 08:16

Jutro cure! Meni je dok rekao da se vidi rano spol po nekoj kosti ili tako nest koja je preteca muskog ili zenskog organa. Ovisno pod kojim je kutem moze reci spol. E sad... jel to tocno ne znam.
    Sto se okoline tice, muz i ja smo 7 godina u braku i svi su ispitivali "kad ce". Par godina mi nismo bili spremni pa onda nije islo... no u tim situacijama ja sam znala odgovorit sa jednako bezobraznim pitanjem npr. "Kad ces ti zavrsit fsks" (iako nikad nisu isli na faks), "Kad ces ti kupit kucu ili novi auto?" (Znala sam da nemaju mogucnosti no jednako tako ni ja nisam mogla ostat trudna pa nisam svojim izborom odgadala trudnocu). Nakon nekog vremena nitko se vise nije raspitivao 😂😂 a sto o spolu i imenu misle boli me ona stvar. Ja krug prijatelja koje smatram obitelji koju sam sama izabrala imam a familija, posebno dalja, je tu jer je eto familija... njih nisam birala pa mi je za njihove komentare svejedno 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.