LoSa isto tako sam se davno prestala obazirati na takva pitanja i postavila bi protupitanje.. Al nije ugodno kad je mama u pitanju kao Točkici. Meni moja ne smije više zucnut. Nismo si baš u svemu naj, bilo je tu uspona i padova, ali sam joj davno dala do znanja da mi se ne miješa u odluke.
Tocno to... i moja se mama zna uplitati, ne misli ona nista lose... no ne shavaca da ja razmisljam drugacije od nje. Ono sto je njoj cudno meni nije i obrnuto. No cini mi se da je pocela s vremenom shvacat da ja drugacije zivim. Sad ni ne pomislja da sugerira ime ili nesto slicno 😂
Ujo je od mm-a ujak i on je u biti jedina muzeva rodbina. Ima mm mamu al ujo, baka i deda (pokojni) su njega odgojili. Stvarno duuuugaaa prica al ujo je i mm-u i meni ko tata, vezani smo svi jako. On je sam, nije se zenio, zivimo zgrada do zgrade i moja E je vise s njim neg doma. On ima stan ko nas a sam je a nas je tu uskoro 5. Dugo vec kombiniramo da idemo svi skupa u kucu al njemu je problem putovat jer ne vozi. A sad sam ja doma naredne 3 god i mogu ga vozit dok taman ne bude za penziju. Ma to su komplikacije zesce malo. I nije da se premislja neg valjda mu je tesko prihvatit da na selu nema ducan pod nosom, da nece moc pjeske na posao i sl. Al svi moramo sad radit kompromise pa tako i on. Ugl cekamo 19.8. da bivsi od frendice dodje i da njoj punomoc da mozemo zapocet rjesavat papire. Napravit cemo predugovor i selimo se jer ja ne mislim cekat novu godinu da rodim pa se onda seljakat s bebom i svim tim.
Angie drzim fige da dalje sve prode bez problema. Znas kak je to, tesko je nekima nakon tolko godina promjeniti sredinu pogotovo kad si naviknut na komfor. Drago mi je da se na kraju ispricao i skuzio da je pogrijesio.
Nego, vec te par dana zaboravim pitati di si nasla bijelo cokoladno mlijeko od dukata 🤦🏼♀️ mislim da si ti pisala da si ga probala. Ja sam prosla sve ducane u novom zagrebu i nema ga nigdje 😤 dode mi da saljem mail dukatu da su bezobrazni jer ga stalno reklamiraju a nema ga za kupiti 😂
Jutro!
Nazalost glupih komentara uvijek ima. Mi smo 13 godina slusili szo cekamo sa bebom, a sad vec su krenuli sa pricom kad cemo drugo dal odmah ili ceno opet cekat dugo. 🤯😤 Al ne zamaram se vise sa tim spikama. Krenuli su nesto starci i oko imena al smo odmah dogovorili se mm i ja da necemo odavat dok se ne rodi pa ni imena i prezime koja zelimo i to je to. Poslje im pravo ili krivo briga nas nase je dijete. Roditelji su svoje misljenje i zelje iskoristili na nama.
Angiedrzim fige da dalje sve prode bez problema. Znas kak je to, tesko je nekima nakon tolko godina promjeniti sredinu pogotovo kad si naviknut na komfor. Drago mi je da se na kraju ispricao i skuzio da je pogrijesio.
Nego, vec te par dana zaboravim pitati di si nasla bijelo cokoladno mlijeko od dukata 🤦🏼♀️ mislim da si ti pisala da si ga probala. Ja sam prosla sve ducane u novom zagrebu i nema ga nigdje 😤 dode mi da saljem mail dukatu da su bezobrazni jer ga stalno reklamiraju a nema ga za kupiti 😂
Imas u Sparu to mlijeko, bar je bilo haha😜
Redfox nezz za bijelo cok.mlijeko, nisam ga ja nasla. Gledam kak reklamiraju al nisam ga zamjetila bas ni u nekim vecim ducanima... 🤨
Ma ujo je stvarno super covjek al voli komplicirati i pocajzlic je totalni. A mm i ja smo skroz kontra, da se nas pita mi bi bili u toj kuci jos jucer 🤪
Jutro cure 🖐🏻🖐🏻
Ajme ovih komentara o spolu 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ kao da su bebe na traci i biraš kakvu želiš. Nitko ne pita jel sve ok s bebom i trudnoćom nego šta je i kako će se zvati 🤔
Dragi i ja smo se isto dogovorili da nikom, nikom nećemo reći za spol kad saznamo, to je čini mi se Grizli rekla napraviti i baš mi je bilo super da bar nešta ostane samo za nas. Onda je njegova mama imala izjave da mi svi znamo sve i da njoj niko neće ništa da kaže. Još je na početku rekla kako je moja mama sigurno znala od prvog dana a njoj smo rekli tek u 12tt. A zbog hematoma nismo nikome riječ rekli do 12tt i u dan razlike smo mama rekli.
Ja ne znam šta ću za doručak 🙈🙈 opet je tako vruće i nemam apetita 🤯🤯
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Točkica i ja te kuzim i ja se nazivciram bas jako. Kad smo dobili sina nije proslo a ma ni 3 mj kad ce drugo ah decko je sad curicu jednu pa ste kvit i to redom rodbina prijatelji poznanici stranci ma svi....znao je muz rec pa nije to tvornica zelja da vi narucujete...sad kad sam trudna svi opet oce bit curica ajde curicu tocno mi muka. Nikom necemo ni rec sta cekamo kad saznamo. Ali jos mi gore kad malom pocnu hoces da braci/ seki krevet kolica igracke ovo ono hoces ga/ ju cuvat hoces volit ej ajme poludim!! Ima nego 3 godine ni ne kuzi u potpunosti trudnocu samo se veseli bebi i najmanje sto zelim je da razvije otpor jer "ce sve svoje morat dat" 🤬🤬
Sarita jel tebi drugo oko ok ? Bas sam si mislila o tebi jucer kad si to napisala.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sarita jel tebi drugo oko ok ? Bas sam si mislila o tebi jucer kad si to napisala.
Ne..na oba oka su mi svi problemi. I visoka slabovidnost (dioptrija ide do -15 vise aparat ne moze izmjeriti) i sve ostalo a to ukljucuje tunelski vid (znaci nema perifernog vida ono sto se vidi sa strane dok se gleda ravno ja tog nemam) veliku osjetljivost na svijetlo (jer nemam stanica koje apsorbiraju svijetlo) sukladno tome ide sljepoca na boje i oko je nekad bjezalo sada zanemarivo. Sve skupa imam 5% vida i na to imam invaliditet pa sukladno tome obavezan carski. No to je sve urodeno i ja se navikla vec :) :)
Sortiraj odgovore
Najstariji