ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    11. Kolovoz 2019. 12:26

Vama nisu nista komentirali za spol na uvz na probiru? Ja nemrem vjerovat da je meni sa 12 tj vec rekla. Iduci pregled mi je s 15 tjedana pa me bas zanima kaj ce moj dr reci

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

lorija
    11. Kolovoz 2019. 12:29

Lavice ja sve pricam u muskom rodu 😏 a kad mi netko dobaci tj stavi bubicu za curicu,kao da me slag strefi. Pomislim odmah Ajme ja to ne znam 😂😂😂
    Jel do navike na pisonju ili neceg drugog zaista ne znam.
    Ali ovako gledajuci trudnoca je ista! Nalaze se vecinom na lijevoj strani. 😂😂😂 to popratim na pregledima. Razlika samo sto ovaj put zasada velicina odgovara tjednim trudnoce,dok je prethodna bila naprednija. 

• Kengurica
    11. Kolovoz 2019. 12:30

Točkica 38. 

Točkica37
    11. Kolovoz 2019. 12:32

Kengurica

Točkica 38.

Prvo ti je jel? Ili? Zato glupi komentari vjerovatno 😒

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

ena10
    11. Kolovoz 2019. 12:48

Točkica- ja sam (jako)mlada, napunila sam 23 godine prije 3 tj.
    Mm ima 30, a zajedno smo 6🙈
    Moja mama, koja je mog najstarijeg brata rodila sa 17 je pomislila da je u redu meni prigovarati što ja imam 23 i dobiti ću bebu, i mi nismo ni u braku, i to je užasno.

Ja sam joj rekla da ako ne prihvaća nas dvoje, i nas život, da neće prihvatiti ni moje dijete i to je to.
    I mjesec dana se ljutila, i samo odjednom je sve postalo super, pa se ispricavala, i ostalo..
    Al šta ću joj, mama mi je.. koliko god da bi joj to voljela nabiti na nos, ne mogu, nisam takva.. prošlo je.
    Prihvatili su svi nas način života, našu bebu, i svi ju jedva čekaju.🙈😂

MaRe
    11. Kolovoz 2019. 12:55

Gledam posteljinu online pa sam naletila na ovaj članak https://www.jutarnji.hr/life/obitelj-i-djeca/popularni-proizvodi-za-djecu-povecavaju-opasnost-od-iznenadne-smrti-strucnjaci-upozoravaju-da-bebe-ne-smiju-spavati-na-nicemu-osim-na-ravnoj-podlozi/7121925/
    Slažem se s njime..bome ni mi nismo imali kojekakve jastuke,gnijezda i šta ja znam u kreveticu..dns ima toliko proizvoda da ne znamo ni sta bi uzeli xD
    Noćas sam sanjala da se beba rodila a ja jos nisam nista kupila pa je beba bila samo u kompleticu i to bez čarapica 😁

mala.le.90.
    11. Kolovoz 2019. 13:00

Mi smo jutros bili na plazi i uhvatili smo kako me malac lupa po trbuhu i vidjelo se par puta kako mi stomak iskoci vani. Mm i ja smo vrisnuli od uzbudjenja ko mala djeca, to nam je prvi put da vidimo nesto takvo😁😀

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Točkica37
    11. Kolovoz 2019. 13:05

Mala ja isto zeljno iscekujem tupkanje po trbuhu... taj dio trudnoce mi je uvijek mirniji kad ha znam da se beba javi svaki dan.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    11. Kolovoz 2019. 13:08

Iva pa niste bas ni klinci vise...26 su po meni ozbiljne i lijepe gpdine... ja sam sa 28 zatrudnila sa mm a bioi sno skupa 7 mj 😄

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Angie1205
    11. Kolovoz 2019. 13:16

Cure drage, nisu bitne ni godine ni nista ak se volite i postujete. Mm i ja bili skupa par mj a kao da smo skupa 10 god, bebu smo htjeli i brzo je ostvarili, rodila curku sa nepune 23, drugu ubrzo i sad nakon sto smo 10 god skupa i vjencani smo i vec imamo dvoje djece, kad su culi da cekamo jos jednu bebu bilo je komentara u stilu “ jel vam to bas trebalo” i slicno...odjeb u startu i ameeeen!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.