Mi smo svima rekli bas u facu da cemo nista rec nego zadrzat za sebe slatku tajnu. Moja mama nagadja da je curica, al imam osjecaj da je to smao zato jer unuka kao ima pa sad bi joj bila fora unuka. A nama svejedno.
Najgori komentar mi je bio od sestrine svekrve koja ne da je konzerva nego olupina pd razmišljanja. Ppsto njena nevjesta je samnom isla par puta do Rijeke kad sam isla na mpo zna otprilike pricu pa me jednom prilikom pitala kako to tamo funkcionira kad je sve umjetno. Digla mi zivac na milijon, a vec sam bila trudna al nije jos nitko znao pa sam joj odgovorila pa lijepo imamo katalog i biramo sto cemo, ocemo muško-žensko, intelektualca, seljacinu, plave oči tako da se dosta toga izabrat. Zena se pocela krizat i molit 😂😂😂😂. Od onda ne pita više nista.
Za bijelo čokoladno dukat ima u kauflandu tamo sam ja nasla.
Angie nadam se da cete se uskoro preseliti i svi aklimatizirat na novu sredinu.
Angie proslijedi i meni jedan..ja ne plačem nego živčanim i režim haha..baš nevalja seliti u trudnoći :) sad me sve opterećuje..selidba,mijenjanje i traženje doktora,promjena papira itd. Jedva čekam da to sve prođe.
Dobar dan 😁
Meni je svekrva vikale da bi muško, i razočarana jr bila kad je dr rekao da je curica, jer ona već ima dvije unuke, i ona bi unuka. Ja sam samo rekla da nek se obrati kćeri, i nek joj ona rodi još jedno, i samo je zašutila.
Moja mama je navijala za curku, jer ima 4 unuka i dvije unuke, pa logično, željela je žensko pojačanje.
S time da moja mama nikako nije bila sretna kada sam joj rekla da sam trudna.. mjesec dana nismo nakon pričale...
Sada, cvjeta. Najbolja baka na svijetu😂
Meni je to sve retardirano, al se ne obaziram.
Moja beba, moj život, i to je to.
Nego, htjela sam pitat, jel ste i vi imale tešku noć?
Mi oka nismo sklopili😣, vruće, teško disala, bolio me trbuh jako, baš pritisak neki, prepisujem to širenju maternice, itd.
Baš jako jako teška noć 😥
Ena kaj pak.tvoju mamu zašoralooo?
Kengurica koliko imas godina?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Pozdrav😊😊😀😇😇
Nadam se da ste sve dobro,vidim pisale ste o spolu bebaca,mi svi mislimo da je musko 😁..vidjet cemo sad na pregledu koji cekam.Nasi se svi vesele,nema onog 'ja bi da je curka','ja bi deckica'.
Svi samo zele da je zivo i zdravo i nitko nam se ne petlja u odluke oko bilo cega.
Vidim vani je opet pakao ali kazu do ponedjeljka i onda ruzna vremena dolaze.
Da vas pitam gdje ste kupile baby heartbeat doppler?
Mislim da je Iva rekla da je skinula aplikaciju ali mi bi ga ovako kupili.
Joj i meni diže tlak kada se ljudi miješaju i postavljaju pitanja gdje im nije mjesto, pogotovo kada ih vidiš svake prijestupne “a hoćete još jedno dijete?”... šta te briga? Jel ja tebe pitam hoćeš treće!?
Pogotovo kada duže vrijeme netko ne dobiva i ne priča o tome pa zaključi 😡
Najgore mi je bila kuma “bilo bi dobro da imate još jedno sok ti mama i tata mogu čuvati...”
Pa sam rekla mamu da joj kaže situaciju da ju vise ne slušam, pa kada je došla u goste nakon toga “a koliko sada mala ima godina? Bila bi idealna razlika”
Ono stvarno?!?!?! Nakon šta je sve saznala opet takvi komentari 😡😡😡😡 bolje da sebe sjetim
Znači svuda ima idiotskih pitanja... mene svi sad pitaju jel da da hoćemo muško. Meni je to toliko nebitno da nemogu objasniti... A za ime me isto pitaju,ja imam spremna u glavi i za muško i za žensko al govorim da ćemo vidjet jer mrzim glupe komentare. Šta nemože neko domaće i slicno🙄🙄 aj mi ti izaberi ime za dijete molim te😏
Ja sam uzela MAS baby watcher preko Njuskala za 250kn.
Znači svuda ima idiotskih pitanja… mene svi sad pitaju jel da da hoćemo muško. Meni je to toliko nebitno da nemogu objasniti… A za ime me isto pitaju,ja imam spremna u glavi i za muško i za žensko al govorim da ćemo vidjet jer mrzim glupe komentare. Šta nemože neko domaće i slicno🙄🙄 aj mi ti izaberi ime za dijete molim te😏
Ja sam uzela MAS baby watcher preko Njuskala za 250kn.
Oo,onda se vise isplati.Sad gledam u ljekarni 600 kuna 😮😮😮..
Vidim teme su danas MAME ❤, vjecne VEGETE.
Mjesaju se kad treba a bome kad i ne treba 😉
Kod svakog isto, bas mi je zanimljivo to citati. 😉 Koliko god nas ljutile,uvijek se nekako to proguta na kraju. 😀
Lavice bas sam te pitala jucer imas li feeling koji spol bi mogao biti kod tebe? Ja si usadila ovih dana da saznam sljedeci pregled 😂
Lorija, mala od početka govori da će dobiti seku pa mi je to nekako postalo normalno...al neki dan sam prvi put pomislila da bi mogao biti dečko. I ja sam zabrijala na sljedećem pregledu da saznajem😁😁 Imaš ti kakav filing?
Sortiraj odgovore
Najstariji