ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    10. Kolovoz 2019. 20:38

piba7

Angie1205

Ima li koja bozicni termin na Merkuru mozda il cu da se derem sama s muzem? 😬

Ja sam 29.12. Merkur :) pa se možda sretnemo..
    Nama je prvi put uspjelo iz druge, ali je tad bio u 6tt spontani.. nakon toga napravili sve pretrage, sve je bilo u redu, doktor je rekao da pričekamo jedan ciklus i da se možemo baciti u akciju, uspjelo odmah iz prve.. sutra smo (već ili tek) na pola :)

piba7

Angie1205

Ima li koja bozicni termin na Merkuru mozda il cu da se derem sama s muzem? 😬

Ja sam 29.12. Merkur :) pa se možda sretnemo..
    Nama je prvi put uspjelo iz druge, ali je tad bio u 6tt spontani.. nakon toga napravili sve pretrage, sve je bilo u redu, doktor je rekao da pričekamo jedan ciklus i da se možemo baciti u akciju, uspjelo odmah iz prve.. sutra smo (već ili tek) na pola :)

I mi ćemo na merkur, 05.01.  znači gore klokanica party za blagdane  

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• Seni1985
    10. Kolovoz 2019. 20:39

Hvala puno! Nisam sigurna za HRV, ali u SE je na akciji iduci tjedan. 

Angie1205
    10. Kolovoz 2019. 20:42

Ideeees pa ima nas za Merkur, ajde bar se necu solo sramotit ugrizem li koga 😂😂 Mozda sve tri budemo na provjerenom 😬
    Mene danasnji dan tolko izmorio da jedva cekam da legnem pored Perice i zaspim....

• Stelle123
    10. Kolovoz 2019. 20:43

Lala27

Pitanje za vas kojima nije prva trudnoća, pa znate iz iskustva, kada se otprilike treba podići beba gore oko pupka? Jer ja uvijek osjećam pokrete dole skroz, baš skroz nisko, što neko reče kod stidnih dlaka 😂 Pa nekako jedva čekam da se gore pomjeri, biće mi ugodnije

Ja sam bas komentirala to s ginekologom sa osjecam tako nisko te udarce, ali on je rekao da je beba skroz normalno pozicionirana. Vjv kad se okrene na glavu osjetis to u podrucju pupka, a dotad dolje.

url=https://lilypie.com]

Hrabrica
    10. Kolovoz 2019. 20:44

Joj i mene nesto danas bas sasilo.. Em umor em malo zateze ali se zato lumacica javi na skoro svako moje bockanje pa me to digne u sekundi 😁😁😁❤️❤️❤️

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Simbalija
    10. Kolovoz 2019. 21:00

Vidim da netko spominje barčice, ja sam morsko dite i idem na barčice i ne smeta mi ljuljuškanje, ali neki dan na luftiću me krenulo zatezat i boluckati i nastavilo dok se nisam umirila.
    Sa baby watcherom malenu pronalazim još uvijek nisko, ispod pupka par cm. Odmah pronađem otkucaje, idu od 130-160.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

10. Kolovoz 2019. 21:10

Sarita15

Hvala na dobrodislici :) vidim da je tema gdje roditi a i da ste vecina (cini mi se iz Zg) pa da pitam. Obavezan mi je opet carski zbog vida. I citala sam vec u nekoliko navrata da dr. Ozren Grgic u Sestara Milosrdnica radi minimalno invazivni carski rez koji je navodno bolji oporavak traje krace i bol je puno manja. Imate li ikakvog saznanja o tome? Planiram svakako pitat svoju gin u 9om mj na pregledu ali kad sam vec tu da pitam i vas ako imate koju inf jel to zbilja tako. U Ri tog nema iako ne mogu rec da mi je carski bio uzasan ipak bi voljela jos bolje proc ako je to ikako moguce pogotovo sto ce ih biti dvoje za brinut priskocit i biti tu za niih i malac i beba

Oprosti ako zadirem u privatnost no zasto csrski zbog vida? Ja sam corava i imsla sam operaciju na ocima no nitko mi nije spomenuo carski 🤔

10. Kolovoz 2019. 21:13

Grizli

He he dok nije cuo pricu o Perici nije mu bilo bas drago iako nije nikad bio ljubomoran tip. Za Podobnik i sl privatna rodilista mislim da je dosta skupo iako bi mogla si priustiti, al ono ne pada mi napamet jer sto cu mjesec dana prije termina se preseliti u Zg da bi tamo rodila ili kad krenu trudovi kremut za Zg onako 3h voznje najmanje, a kakve sam srece bas taj dan bi bila mecava i bura pa zatvorena A6. Tako da bit ce ok i Pulsko rodiliste mozda otbore i novu zgradu do onda. I hvala za link C1M4 vidim ima Pula na popisu. 😊👏👏👏 Budem ja vec tamo iza 30 tt isprintala te papire pa nek čekaju spremni.

Ima Podobnik apartmane pa tamo cekas. Kod njega je vise od 70% poroda carski (vecinom dogovoteni) 

Lavica27
    10. Kolovoz 2019. 21:13

Kolko znam zbog tlaka u očima,možda glupost govorim al mislim da je to. Kod velikih dioptrija...
    Mrgud stanem u nju, M velicina😁😁😁
    Ja samo znam da je fundus maternice s 20tj do pupka a di je beba..viš' da svoju jedva nadjem😂 Moja se podigla iznad stisne kosti al svejedno mi nisko...putuje ona polako ali sigurno😂

mrgud_zg
    10. Kolovoz 2019. 21:21

Lavice onda je bar i za sad trenirka 💪😁😁
    Ja isto osjetim jako nisko, negdje na pola puta od pupka do dolje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.