Lavice hvala ti na ohrabrenju 😉 ja isto bas ljuta na sebe. Kao super sam stvarno sve dobro podnosim, inace sam stvarno ljetni tip i tamnoputa i super podnosim sunce, pa se povremeno zaboravim 🙈 nije mi slabo ni nis, vise sam ljuta na sebe jer sam pretjerala sa suncem i drndanjem.
A jel ti stanes sad u trenirku bar il je to ciljano za poslje trudnoce? 😂😂😉
Pitanje za vas kojima nije prva trudnoća, pa znate iz iskustva, kada se otprilike treba podići beba gore oko pupka? Jer ja uvijek osjećam pokrete dole skroz, baš skroz nisko, što neko reče kod stidnih dlaka 😂 Pa nekako jedva čekam da se gore pomjeri, biće mi ugodnije
Ima li netko "pericu" iz Lidla? Vidim da je iduci tjedan na akciji, pa bi ga uzela ako je dobar. Hvala unaprijed.
Pitanje za vas kojima nije prva trudnoća, pa znate iz iskustva, kada se otprilike treba podići beba gore oko pupka? Jer ja uvijek osjećam pokrete dole skroz, baš skroz nisko, što neko reče kod stidnih dlaka 😂 Pa nekako jedva čekam da se gore pomjeri, biće mi ugodnije
Do 25 ce se podici☺
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ja mogu rec da bi rado isla u privatnu bolnicu ali zbog financija nisam u mogucnosti..ali zapravo to mi nebi palo na pamet da nisam cula od nekih da u rodilistima znaju biti bezobrazni.Ali prezivjet cu par dana u drzavnoj bolnici😂
Procitala sam malo prije da neko ide na carski zbog dioptrije???
Kako to? Ne razumijem bas.
Ja idem opet vec sam bila 😂 imam visoku slabovidnost i jos 6 popratnih diagnoza pa su to indikacije za carski da nebi slucajno nesto puklo i dovelo do sljepoce
Lunica Hvala ti 😄 Stomak mi je i gore veliki, pa mi čudno da je beba tako nisko, a ja sve mazim oko pupka 😂
Ima li netko "pericu" iz Lidla? Vidim da je iduci tjedan na akciji, pa bi ga uzela ako je dobar. Hvala unaprijed.
Imam ja iz LIDL-a i super je! Od pon ima u Kauflandu na akciji isto😀
Ček jel opet Pero u Lidu slj tjedan? znam za Kufland...u letku za Lidl ga nisam zapazila
Ima li koja bozicni termin na Merkuru mozda il cu da se derem sama s muzem? 😬
Ja sam 29.12. Merkur :) pa se možda sretnemo..
Nama je prvi put uspjelo iz druge, ali je tad bio u 6tt spontani.. nakon toga napravili sve pretrage, sve je bilo u redu, doktor je rekao da pričekamo jedan ciklus i da se možemo baciti u akciju, uspjelo odmah iz prve.. sutra smo (već ili tek) na pola :)
Sortiraj odgovore
Najstariji