ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    10. Kolovoz 2019. 18:03

Ajme Grizli tebe danas neki humor lupa, baš se nasmijem svaki put kad uđem na forum🤣
    Za školjke stvarno ne znam bili jela. Al možda bi ak je neki rižot ili tako nešto.. 

Nova19
    10. Kolovoz 2019. 18:12

Grizli školjke se ne preporučaju, ali škampi i lignje su ok... bar tako piše i ja se nekako držim toga 🤗

Angie1205
    10. Kolovoz 2019. 18:18

Je je....moja slika na vratima 😂😂
    Od nove godine mozda budem jos popularnija pa me objese i na vratima Merkura 🤘🤪

Hrabrica
    10. Kolovoz 2019. 18:26

Angie1205

Je je….moja slika na vratima 😂😂
    Od nove godine mozda budem jos popularnija pa me objese i na vratima Merkura 🤘🤪

Pazi da ne zavrsis na Provjerenom 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Lavica27
    10. Kolovoz 2019. 18:27

Za Podobnik...ne znam. Da sam imala stvaaaarno loše iskustvo u državnoj bolnici onda bih išla,ovako ne, primarno iz razloga što je netko spomenuo da za intervencije voze dalje u bolnicu. Ne želim razmišljati kako bi to završilo s mojoj prvom T. Naravno, tko želi i ima mogućnosti, što da ne! Iako imam dva tri slučaja koji su direkt išli u Podobnik nikad prije nisu rodile al su čule da je grozno u državnoj bolnici...Ne znam imala sam tu sreću da je meni bilo ok osoblje. 

Za pohranu i ja sam čitala da je za leukemiju neupotrebljiva al reko ako se moze cuvati zašto ne. Iako je i meni palo na pamet kad se plati uvijek uspije pohrana a ako se ne plati, uglavnom čujem da ih nisu uspjeli očuvati. Čudno svakako...

10. Kolovoz 2019. 19:16

Ja mogu rec da bi rado isla u privatnu bolnicu ali zbog financija nisam u mogucnosti..ali zapravo to mi nebi palo na pamet da nisam cula od nekih da u rodilistima znaju biti bezobrazni.Ali prezivjet cu par dana u drzavnoj bolnici😂
    Procitala sam malo prije da neko ide na carski zbog dioptrije???
    Kako to? Ne razumijem bas.

Aristea
    10. Kolovoz 2019. 19:30

Anchy_001

Jutro cure! Citam i pratim vas kolko stignem 😊
    Imam pitanjce, jel neku od vas bole ove stidne kosti izmedu nogu? Mene jucer pocelo i bas neka glupasta bol da kad hodam mi je lakse sirit noge ko kauboj 🙈 citala sam malo po netu da se kosti sire sto mi je i logicno, al kak si pomoc?

Meni su rekli da se otpusta otpust relaksin koji omeksava kosti za porod

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    10. Kolovoz 2019. 19:30

Jaivanpa

Anchy_001

Jutro cure! Citam i pratim vas kolko stignem 😊
    Imam pitanjce, jel neku od vas bole ove stidne kosti izmedu nogu? Mene jucer pocelo i bas neka glupasta bol da kad hodam mi je lakse sirit noge ko kauboj 🙈 citala sam malo po netu da se kosti sire sto mi je i logicno, al kak si pomoc?

Meni su rekli da se otpusta otpust relaksin koji omeksava kosti za porod

Hormon relaksin

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

mrgud_zg
    10. Kolovoz 2019. 19:31

Ajme cure kolko ste natipkale. Poslje rucka pocela citat, odspavala i sad tek dovrsila 😁
    Mi smo ostali trudni 3. Mjesec odkad smo se prestali pazit. Malo sam se raspekmezila na sve vase price, pogotovo ove s dugim pokusavanjima, stvarno ste hrabre kraljice 💪💪. Ja kak sam prije radila u ivf podrucju zbilja znam jako puno slucajeva gdje se druga trudnoca dogodila spontano nakon poroda, pogotovo ako je bio zenski uzrok. Najfriskiji primjer mi je prijatelj i njima se dogodilo kad je nali napunio godinu i 2 mjeseca. Tako da vam od srca svima zelim da i vama tako bude 🤞🤞♥️
    Sto se tice pupkovine, ja sam odmah odlucila donirat, nadam se da ce uspjet pohranit. I ako ce ikome moc pomoc bilo bi divno, ako ne, opet nista
    Sto se tice poroda u podobniku, nadam se da se nitko nece uvrijedit, ali meni je to uzas. Nebi nikad dala takve novce za to. Druga stvar ni bila da je podobnik jedno “krilo” neke bolnice pa onda za taj tretman platis, al opet si u bolnici. Ovak nedaj boze da nesto pode po zlu, ti NISI u bolnici, i moraju te nekam vozit. Osobno ne poznajem nikog tko je prosao tolko grozno iskustvo u drzavnoj bolnici (daleko od toga da su sve price cvijece) i da se odlucio poslje za podobnika
    I sad se moram malo pozalit za kraj 🙈. Ja kak sam na go, isli jutros mm necak i ja bacit gjir s brodicem, prvi put ovo ljeto. Imamo neku prdilicu. I s tim muskima nikak pobijedit. Previse se drndala i bila malo previse na suncu. I sad se tak lose osjecam. Malo me i trbuh zateze. Bas sam muzu rekla da se moram malo pocet ponasat ko trudnica i vise pazit na sebe 🙈 srecom od poslje spavanca osjetim ritanje, popila sam magnezij i jedem voce i nadam se da mi bebac nece zamjerit, veceras odmaram na max i ostajem u krevetu 😁🙈

Lavica27
    10. Kolovoz 2019. 19:38

Mrgud, pred 3 godine mi otišli s prijateljima na izlet na kornate. Ona trudna tad 17,18tj. Ugl brodic je bio poprilično mali. Na povratku nas uhvatili takvi grozni valovi da je mene ne-trudnu tada bilo strah. Uglavnom ona je bila ok poslije al to je bila poprilična glupost što smo napravili. Ja na momente zaboravim da sam trudna kao npr maloprije pa pljunem 400kn za trenirku u Zari a ko zna kakva ću bit iza poroda🙈🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.