ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samonezelje
    10. Kolovoz 2019. 17:07

Sarita dobrodosla!
    mala.le ja imam isto tog pericu. Znaci ja gornji dio namjesim u razini cica i prebacim desnu ruku preko. Glava mi je na obicnom jastuku a lijeva ruka ispruzena ravno skoro okomito na tijelo. Sredinu poravnam uz tijelo i trbuh mi zapravo nije na njega oslonnen. Onda prebacim desnu nogu skroz preko perice. Probala sam ga stavit izmedju nogu al mo to nije pasalo. Mozes ga i stanjit ak ti pase jer se moze izadit punjenje. Meni je ovo najbolja poza s njim. Najmanje me boli sve ujutro.. al i dalje se znam probudit na ledjima. Kasnije planiram i iza ledja stavit neke da se ne okrecem. Uglavnom svako vecer kad legnem kazem da mi je taj perica zakon! 
    Eleonore mislim da za nizak tlak pomaze nesto slano i puno tekucine. Ja inace patim od niskog tlaka i tak si pomazem.

samonezelje
    10. Kolovoz 2019. 17:13

Angie1205

Ima li koja bozicni termin na Merkuru mozda il cu da se derem sama s muzem? 😬

Bit ce jos koja kvaka za rasklimat valjda..

• valentina
    10. Kolovoz 2019. 17:21

LoSa84

C1M4

Eleonoré

Nema potrebe da odem zbog nekog odavde :)
    Pa reko da pitam ima li lijeka za niski tlak? Svugdje upute za visoki😐
    Muci me to,vrti mi se nemrem tri koraka napravit.
    Omerta izgleda da sam nesto krivo napravila..mislila sam da se vidi😕

Nazalost nema neki odredeni koji ce ti pomoci u trudnoci sad jer je to normalno jer se siri sve pa i zile🤷🏼‍♀️ eventualno pij puuuno vode i pogledaj na netu kojom hranom ga podici, ja iskreno pijem samo puno vode i ne zamaram se tim previse jer nema pomoci sad xd ako mi se tipa vrti, prilegnem malo, a preko noci svaku vecer imam ventilator upaljen da mi bude lakse da ne bude vruce i cekam malo hladnije dane haha🤷🏼‍♀️

Ja ne mogu zamislit da spavam bez klime… a sto se tlaka tice, meni je oko 90/55. Pazim da ne ustajem naglo da se ne srusim i to je to, a ako mi se pojave zvijezdice stanem na par sekundi. Ja s niskim tlakom zivim cijeli zivot i nemoze se tu puno nista. Popit kavu i pojest slano no to meni digne max tlak na 100/70. Na hitnoj zbog krvarenja kad sam bila sva preplasena mi je bio 110/70 😂😂 Niski tlak ne steti kso visoki osim ako se ne srusis i lupis negdje glavom 😂

I ja imam cure također niski, i to cijeli zivot. Puno vode, mozda malo jace zasolit hranu dok se bas lose osjecate, kava.. To uglavnom meni pomaze.
    Mada vele da bolje imat niski nego visoki. 

Angie1205
    10. Kolovoz 2019. 17:23

Samonezelje 🙈😂😂😂
    Mislim da i da hocu da me u Petrovu vise ne bi pustili....potrgala kvaku, ugrizla doktora.....zato cu sad vidjet kakvu stetu mogu na Merkuru napravit 🤪

Frajla
    10. Kolovoz 2019. 17:31

I meni je ovih dana nizi tlak, inace sam na tabletama zbog visokog. Jutros bio 105/70, pa sam bila sretna da smijem kavu popiti 🤪, inace ju ne pijem dok sam trudna

mala.le.90.
    10. Kolovoz 2019. 17:36

Samonezelje, hvala ti na opisu😗

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• valentina
    10. Kolovoz 2019. 17:37

Ovo za darivanje maticnih stanica iz pupkovine bi i i ja zeljela ispuniti papire, vidim da je i vz bolnica na popisu. Nisam se dosad na to sjetila, al super da ste potegnule i tu temu🙂

• Kengurica
    10. Kolovoz 2019. 17:44

Iva4, to na pocetku su rekli da moze biti implantacijsko, ali ne mogu oni to znati tocno, a ovo kasnije su mi rekli da jednostavno u trudnoci ima neobjasnjivih krvarenja, da dok god je cerviks zatvoren i cvrst te na ultrazvuku sve ok s bebom da je sve ok. Koristila sam utrogestane do 12tt i duphastone do nekih 14tt. Kasnije nista i nije se ponavljalo.

samonezelje
    10. Kolovoz 2019. 17:53

Jel ima mozda ikoja od sjevernijih da misli rodit na Bračaku?

Grizli
    10. Kolovoz 2019. 17:54

Angie aaahaaa bit ce da je to tvoja fotka onda prekrizena na ulazu u Petrovu, jos si ja mislim sto li je ova zena napravila kad ju prekrizili skupa sa zivotinjama, mobitelom, hranom i cigaretama... 😜 Salim se... 😁
    E cure jel zna koja dal mi smijemo jest kakve skoljke ili rakove u trudnoci naravno kuhane? Veceras smo pozvani na veceru kod jednog ribara lokalnog tu i uvijek nam nakuha skoljki i rakova kojekalvih koje inace volim jesti kuhane ili pecene, ali sad ne znam dal smijem bas i nisam pametna dal da ja ipak se najedem prije ili da nesto od toga jedem. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.