Cure, čestitam svima na urednim pregledimaAngie, znam da si ti pisala za podloge za prematanje koje se montiraju na kinderbet, znaš možda gdje ima za kupiti? jedina stvar koju sam odlučila uzeti zasad i u os je ne mogu naći
Imas u lesnini sigurno...
Mi imamo ovakvu
https://m.xxxlesnina.hr/p/podloga-za-previjanje-000285016401
Samo svakako trebas paziti na dimenzije krevetica, imas ih 120x60 i 140x70
Thinkpink čestitke na curici i nalazima 🥰🥰
Joj jedva čekam da prođe tih mjesec dana i sve te potrebne pretrage da mogu biti još opuštenija ☺️
thinkpink, hvala na savjetima vezano za pikanje, i vise su nego dobrodosli jer nisam dobila detaljnije upute pa sam radila po osjecaju. Nista, odsad ide i zrak unutra samo treba malo jace stisnut zube
Hvala Frajla. Morat ću zaposliti nekog iz Zg-a da mi kupi i pošalje.
Znam da vas ne zanimaju moji hemići ali moram se pojadati da sam jučer većinu dana preležala zbog njih a najavila se prvi put otići na vježbe za trudnice. Vježbe sam nekako pregrmila, ostatak dana s noge na nogu ali danas je već malo bolje. Morat ću strogo paziti na njih jer poslije poroda krene ludnica ako se zanemare.
[iimg]
Cestitke curama koje su dsnas obavile preglede 😀
Eleonore ja mogu popit litru mlakog Donat Mg i od njega necu otic na wc tako da ne ocekuj cuda 😀 on sadrzi magnezij no jaci je onaj u sumecima. No Mg je lagani laksativ pa ne djeluje svima.
Probaj psyllium ljuskice i chia sjemenke ili lanene dodat u jogurt i popit... no djelovat ce nakon nekoliko sati. Takoder kompot od sljiva ili sirove sljive. Makar... svakoj od nas to drugacije djeluje tako da moras naci ono sto tebi odgovara.
Kao sto sam rekla, ja sam znala imat problema s tim stvarima i jednom sam popila Dulcolax koji mi isto nije djelovao bas... tek drugo jutro sam isla na normalan wc 😂 Sad znam da moram jest vlakna i da se moram kretati i jesti redovito (posebno ne preskakat dorucak) te je to jedino sto mi pomaze.
Grizli negdje mi se izgubio zadnji komentar. Kolica su genijalna. Lako sklopiva, lako ih za podići, stvarno ih možeš podići jednom rukom, tako da su odlična.
Meni je bilo bitno da nisu teška, da ne ovisim o drugima, odnosno, da mi ne mora netko stalno pomagati kada ih trebam spustiti niz par stepenica, i sl.
Čestitke svima na lijepim vijestima, na urednim pregledima, baš me veselite..🥰🥳
Ljudi jel zna tko gdje nam je Iva??
Ne javlja se, a već je kasno, pa se malo brinem...
Cestitke curama koje su dsnas obavile preglede 😀
Eleonoreja mogu popit litru mlakog Donat Mg i od njega necu otic na wc tako da ne ocekuj cuda 😀 on sadrzi magnezij no jaci je onaj u sumecima. No Mg je lagani laksativ pa ne djeluje svima.
Probaj psyllium ljuskice i chia sjemenke ili lanene dodat u jogurt i popit… no djelovat ce nakon nekoliko sati. Takoder kompot od sljiva ili sirove sljive. Makar… svakoj od nas to drugacije djeluje tako da moras naci ono sto tebi odgovara.
Kao sto sam rekla, ja sam znala imat problema s tim stvarima i jednom sam popila Dulcolax koji mi isto nije djelovao bas… tek drugo jutro sam isla na normalan wc 😂 Sad znam da moram jest vlakna i da se moram kretati i jesti redovito (posebno ne preskakat dorucak) te je to jedino sto mi pomaze.
Haha..pa eto neke potjera odma.Znam da je moja baka pila i visila svaki dan na wcu😂..a kak je krenulo izgleda da cu i ja.Mozda meni ipak jedna velika casa pomaze :)
Cestitke avima na dobrim pregledima.
Sto se tice osjecanja bebe, ja sam bila dost zbedirana kad sam dosla do nekog 17-18 tt a cure su tu vec odavni pisale da osjete a ja nista. Onda sam na pregledu saznala da mi je posteljica sprijeda, a i tih dana mi je bila sestricna u gostima i doslovno smo cijele dane brijale okolo. Onda je prije 10ak dana ona otisla i meni splasnuo tempo pa sam cesce i popodne legla, i navecer se smirila. I osjetila prve baloncice. I doslovno u roku od tjedan dana se to intenziviralo i sad osjetim svaki dan, i to po vise puta u danu. Stvarno doslo odjednom. Al sad stvarno nemrem vise fulaz da je to to. Skroz je drugacije od probave i uvijek je nize od pupka. Al bude i desno i lijevo. I zna bit hrpa udaraca za redom. Meni je to i dalje jako njezno, ne isjetim zo bas ko udarce jos neg bas ko baloncice, to mi je najbolji opis
Sad vidim da Mustra i ja imamo isti dan pregled i nemogu de sjetit jel ona ili Mrgud ide kod Dragun u Sunce?
Da stvarno...di je Iva🤔🤔
Omerta zab te komentirati jučer,Super za pregled!! Hoce s ići na kasniji probir onda?
Super cure, nadam se da ce se i u sutra nastaviti te lijepe vijesti kad sam ja na redu. Sad me vec pocinje i peglati neka nervoza. Stigli nalazi UK i sve je ok.Nego, vidim da se Lavica i ja prvi put ne slazemo oko drugog stanja. Da ne otvaram pandorinu kutiju demografske politike ipak smatram da nije fer da su trudnice/majke u daleko boljem polozaju od zena koje djecu nemaju. Npr. radim u velikoj instituciji a nerijetko se dogadja da se komplikacije otvaraju takorekuc prije testa, nitko ne misli da zamjena ne dolazi preko noci, da to netko mora odradit. A i za go je "normalno" da se one bez djece prilogodjavaju onima sa i sl. Al dobro kao i sve drugo opet je pitanje od covjeka do covjeka. Grizli vjerovala ili ne taj sok nam preporucila pedica, al meni stvarno djeluje. Kad god osjetim da me muci mjehur nalijem se toga i svako pola sata izlaze velike kolicine mokrace. On plus plivit C, dobitna kombinacija.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji