Evo i mene!! Naprosto sam odusevljena sa profom i svima prisutnima u poliklinici! Dr je uzela cure odmah sa mnom unutra, prvo je njih ucila koristit mikroskop jer su htjele zna cem to sluzi 😂😂
Mm-a smo zvali naknadno, premjerila je malca uzduz i popreko, sve je savrseno u redu, ima velikih 382g ❤️
Nije bas bio raspolozen za slikanje, skrivao se pa me dr okretala ko na raznju 😂😂
Super za bebicu, bas mi je drago da si zadovoljna. Cekala sam feedback
Red Fox Čestitam, ti ono još ne znaš pol? 😊
Još čekamo Ivu, ne javlja nam se danas
Angie, Red Fox, Hrabrice čestitam na urednim pregledima! Drago munje zbog vas i samo neka se tako lagano i uredno nastavi do kraja.🙏🤗
Evo i mene!! Naprosto sam odusevljena sa profom i svima prisutnima u poliklinici! Dr je uzela cure odmah sa mnom unutra, prvo je njih ucila koristit mikroskop jer su htjele zna cem to sluzi 😂😂
Mm-a smo zvali naknadno, premjerila je malca uzduz i popreko, sve je savrseno u redu, ima velikih 382g ❤️
Nije bas bio raspolozen za slikanje, skrivao se pa me dr okretala ko na raznju 😂😂
Super
Što kažu cure ne bebu?
Cestitam svima na urednim pregledima😇
Da vas pitam,probala sam obavit nuzdu nakon sto sam popila Donat Mg medutim ni on nije obavio posao😂
Muci me taj zatvor..ima neko drugu ideju? Imam paranoje da necu moc jos par dana..pa se bojim da nebude nekakvih problema.Ovo je strasno.Ne znam kako da to potaknem😀
Lorija daj mene zapisi za pregled 16.08..odlucili smo prije i privatniku otic🙈😻
Trebaš ga duže piti i svako na jutro na tašte ne ide to preko noći samo
Jooooj, baš sam sretna kao da sam ja bila tamo!! Jel se lijepo vidi bebica i jesu cure zadovoljne? Kakvi su doživljaji?
Cure su bile odusevljene live streamingom 😂
Manja se malo splasila kad je dr pustila zvuk srca al smo joj objasnili kaj to je. Dobili smo cd i 4 slike....profa mu je doslovno i pisu izmjerila, ima 5 mm 🙈😂🤘
Nemrem jos vidjet kaj je na cd-u, isli smo iz zg odmah do sk mojoj mami pa cu vidjet tek kad dodjem doma🥰
A malac se privio uz posteljicu i nikako pokazat drugu stranu lica, sramezljivo nam je pokazao pola glavice al je dr odmah uocila da ima i kosice malo vec 😳
Cestitam svima na urednim pregledima😇
Da vas pitam,probala sam obavit nuzdu nakon sto sam popila Donat Mg medutim ni on nije obavio posao😂
Muci me taj zatvor..ima neko drugu ideju? Imam paranoje da necu moc jos par dana..pa se bojim da nebude nekakvih problema.Ovo je strasno.Ne znam kako da to potaknem😀
Lorija daj mene zapisi za pregled 16.08..odlucili smo prije i privatniku otic🙈😻
Meni je puno pomogao jedan recept. To možeš ujutro poajest za doručak, a napravit navečer prije spavanja i stavit u frižider. Otprilike 3dl kefira stavi 3 jušne žlice zobenih pahuljica, jednu čajnu žličicu lanenih sjemenki (mljevenih) i 3-5 suhih šljiva isjeckaš unutra, to sve izmješaš i staviš u frižider. Ja sam to jela nekih tjedan dva pa pauza, pa opet ako zatreba. Netko je spominjao i 2-3 kiwia na tašte ujutro da pomaže.
Sortiraj odgovore
Najstariji