ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    08. Kolovoz 2019. 15:41

Angie1205

Evo i mene!! Naprosto sam odusevljena sa profom i svima prisutnima u poliklinici! Dr je uzela cure odmah sa mnom unutra, prvo je njih ucila koristit mikroskop jer su htjele zna cem to sluzi 😂😂
    Mm-a smo zvali naknadno, premjerila je malca uzduz i popreko, sve je savrseno u redu, ima velikih 382g ❤️
    Nije bas bio raspolozen za slikanje, skrivao se pa me dr okretala ko na raznju 😂😂

Super za bebicu, bas mi je drago da si zadovoljna. Cekala sam feedback

• Lala27
    08. Kolovoz 2019. 15:43

Red Fox Čestitam, ti ono još ne znaš pol? 😊

Još čekamo Ivu, ne javlja nam se danas 

• Lala27
    08. Kolovoz 2019. 15:45

Red Fox Izvini, kod tebe je dečko, na trenutak sam zaboravila 😁

Gogaa_V
    08. Kolovoz 2019. 15:45

Angie, Red Fox, Hrabrice  čestitam  na urednim  pregledima! Drago  munje zbog  vas i samo neka se tako  lagano  i uredno  nastavi  do kraja.🙏🤗

Frajla
    08. Kolovoz 2019. 15:46

Angie1205

Evo i mene!! Naprosto sam odusevljena sa profom i svima prisutnima u poliklinici! Dr je uzela cure odmah sa mnom unutra, prvo je njih ucila koristit mikroskop jer su htjele zna cem to sluzi 😂😂
    Mm-a smo zvali naknadno, premjerila je malca uzduz i popreko, sve je savrseno u redu, ima velikih 382g ❤️
    Nije bas bio raspolozen za slikanje, skrivao se pa me dr okretala ko na raznju 😂😂

Super 
    Što kažu cure ne bebu?

C1M4
    08. Kolovoz 2019. 15:47

Eleonoré

Cestitam svima na urednim pregledima😇
    Da vas pitam,probala sam obavit nuzdu nakon sto sam popila Donat Mg medutim ni on nije obavio posao😂
    Muci me taj zatvor..ima neko drugu ideju? Imam paranoje da necu moc jos par dana..pa se bojim da nebude nekakvih problema.Ovo je strasno.Ne znam kako da to potaknem😀
    Lorija daj mene zapisi za pregled 16.08..odlucili smo prije i privatniku otic🙈😻

Trebaš ga duže piti i svako na jutro na tašte ne ide to preko noći samo

C1M4
    08. Kolovoz 2019. 15:49

Angie1205

Jooooj, baš sam sretna kao da sam ja bila tamo!! Jel se lijepo vidi bebica i jesu cure zadovoljne? Kakvi su doživljaji?

Angie1205
    08. Kolovoz 2019. 15:49

Cure su bile odusevljene live streamingom 😂
    Manja se malo splasila kad je dr pustila zvuk srca al smo joj objasnili kaj to je. Dobili smo cd i 4 slike....profa mu je doslovno i pisu izmjerila, ima 5 mm 🙈😂🤘
    Nemrem jos vidjet kaj je na cd-u, isli smo iz zg odmah do sk mojoj mami pa cu vidjet tek kad dodjem doma🥰

Angie1205
    08. Kolovoz 2019. 15:51

A malac se privio uz posteljicu i nikako pokazat drugu stranu lica, sramezljivo nam je pokazao pola glavice al je dr odmah uocila da ima i kosice malo vec 😳

Nasty
    08. Kolovoz 2019. 15:53

Eleonoré

Cestitam svima na urednim pregledima😇
    Da vas pitam,probala sam obavit nuzdu nakon sto sam popila Donat Mg medutim ni on nije obavio posao😂
    Muci me taj zatvor..ima neko drugu ideju? Imam paranoje da necu moc jos par dana..pa se bojim da nebude nekakvih problema.Ovo je strasno.Ne znam kako da to potaknem😀
    Lorija daj mene zapisi za pregled 16.08..odlucili smo prije i privatniku otic🙈😻

Meni je puno pomogao jedan recept. To možeš ujutro poajest za doručak, a napravit navečer prije spavanja i stavit u frižider. Otprilike 3dl kefira stavi 3 jušne žlice zobenih pahuljica, jednu čajnu žličicu lanenih sjemenki (mljevenih) i 3-5 suhih šljiva isjeckaš unutra, to sve izmješaš i staviš u frižider. Ja sam to jela nekih tjedan dva pa pauza, pa opet ako zatreba.  Netko je spominjao i 2-3 kiwia na tašte ujutro da pomaže. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.