Iva se jos nije javila??
Mi evo sad dosli doma i odmah stavila cd, znaci zena je snimila kompletan pregled/snimanje uzv-a...pola sata mjerenja, slikanja i svega...predobro ❤️
Vece
Cestitke svima na super vijestima. Ja mislim da cu sutra na probir u Petrovu .
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Cestitam svim curama na urednim pregledima, dobrim nalazima i naravno thinkpink na djevojcici😊💓
Iva bas mi je drago čut dobre vijesti 🥰
Inače, cure što se vode tiće računa vam se sve tekuće pod tekućinu: juhe, sokovi pa i voće gdje je puno vode. To je po nutricionističkim preporukama a sad sko doktori drugačije vele to je njihovo osobno nahođenje. Zato 2.5 L tekućine ne znači baš samo toliko vode... broji se sve što sadrži vodu... i lubenica 😊. Makar, neki ljudi piju zbilja malo vode pa treba pripazit. Pomanjkanje vode može dovest i do zatvora.
hei hei heiiii :)))
nikako danas da ulovim vremena i da vam se javim…. od jutra sam imala leptirice u trbuhu jer ipak nakon 2 tjedna strogog mirovanja idem negdje a da nije wcznaci dosli smo u petrovu prvo na UZV gdje je doktorica naprosto bila pre kra snaaaa,sve nam je pokazala,objasnila,sve je super malac vec sad ima 652g sto je rekla da je odlicno od zadnjeg uzv,glavica je dole nogice na desnoj strani buse di je i nabio dok smo ga snimali (zvrkonja mali
), spomenula sam joj mokre gacice i rekla je da sam joj ja ovaj tjedan vec pedeseta sta joj se zalim na to ali da su to tabletice krive i malac koji nabija po mjehuru,tako da plodna voda je na mjestu,rekla je da nema vise strogog mirovanja,mogu u lagane setnje,ali nikako se naglo vratiti na staro…kasnije pregled u ordinaciji kod starijeg lijecnika uloziva sam za vrh prsta sto je on komentiro na to da je to sve super nema zabrinutosti oko tog jer se posteljica digla skoro vise od 3,5cm i sve se podiglo za skoro 4 cm iznad pupka,ali utrogestan ostaje po starom cisto reda radi…. i konacno treci pregled fetalni ehokardiogram-srceko je uredno lijepo razvijeno nije nista pokupio od mene i jako lijepo kuca,da mu je kao ritam idealan
ufff raspisala sam se …pardoncek
samo jos da nadopisem nakon svih lijepih vijesti otisli smo u west gate i odabrali kolica te ih sad cekamo, e i da bila sam u pepcu pa nisam mogla odoljet kupit dva bodića,pidamicu i kapicu …hihihihihihihih
Nismo mogli ljepše završiti današnji dan, nego sa ovim prekrasnim vijestima od tebe!😊😊😊
Jako mi je drago zbog vas dvoje, sada uživaj, i manje stresa oko svega, vidiš da malac napreduje kako treba! 🥳🥳🥳
Čestitke 🥰
nikako danas da ulovim vremena i da vam se javim…. od jutra sam imala leptirice u trbuhu jer ipak nakon 2 tjedna strogog mirovanja idem negdje a da nije wcznaci dosli smo u petrovu prvo na UZV gdje je doktorica naprosto bila pre kra snaaaa,sve nam je pokazala,objasnila,sve je super malac vec sad ima 652g sto je rekla da je odlicno od zadnjeg uzv,glavica je dole nogice na desnoj strani buse di je i nabio dok smo ga snimali (zvrkonja mali
), spomenula sam joj mokre gacice i rekla je da sam joj ja ovaj tjedan vec pedeseta sta joj se zalim na to ali da su to tabletice krive i malac koji nabija po mjehuru,tako da plodna voda je na mjestu,rekla je da nema vise strogog mirovanja,mogu u lagane setnje,ali nikako se naglo vratiti na staro…kasnije pregled u ordinaciji kod starijeg lijecnika uloziva sam za vrh prsta sto je on komentiro na to da je to sve super nema zabrinutosti oko tog jer se posteljica digla skoro vise od 3,5cm i sve se podiglo za skoro 4 cm iznad pupka,ali utrogestan ostaje po starom cisto reda radi…. i konacno treci pregled fetalni ehokardiogram-srceko je uredno lijepo razvijeno nije nista pokupio od mene i jako lijepo kuca,da mu je kao ritam idealan
samo jos da nadopisem nakon svih lijepih vijesti otisli smo u west gate i odabrali kolica te ih sad cekamo, e i da bila sam u pepcu pa nisam mogla odoljet kupit dva bodića,pidamicu i kapicu …hihihihihihihih
Bravo iva bas mi je drago zbog tebe, cestitam,😊💓
🤗🤗🤗🤗 Jes!!!! Čestitam i drago mi je da je sve okej i sad budi skroz mirna. Vidis da je sve okej i nema razloga za brigu. Samo polako sve i bez žurbe i nerviranja 😍💗
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Babyland u west gate ima za vikend raspordaju izložbenih artikala, pa eto kome je blizu mozda se ispalti baciti oko
Iva To su tako divne vijesti, sve bolja od bolje 😄 Bebica napreduje, nema kontrakcija, ti ne moraš strogo mirovati, stvarno super vijesti 🙌
Bravo Iva & naravno sve ostale cure na divnim današnjim vijestima s pregleda 💙💙
Samo da sve tako i dalje nastavimo 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji